Vecka 2

19:04 2018-01-07

Omöjligt att ha ”veckorubriker” utan att härma Sandra Beijer. Men nu ÄR det så här. Låt mig också hålla på med veckorapporter! Mina är dock mindre poetiska och istället vidrigt uppstyrda.

Har överlag bra känsla inför veckan. Byter kontor och det känns lite som första dagen i skolan. Vill ordna nya block och överstrykningspennor, hitta nya mobboffer att spola i toaletten etc.

Jaha, så här ser det ut:

MÅNDAG
Städa skrivbordet på svt och få över allt till Nexiko. Spela in pod på kvällen. Yoga och titta på min nya besatthet Flickorna i växeln på kvällen.

TISDAG
Första riktiga dagen på nytt kontor! Ska skaffa medlemskap på Friskis och Svettis också *gör snabba rörelser i sidled*.

ONSDAG
Morgonträna kondition… kommer bli vidrigt tbh men måste ta tag i det här nu om jag ska klara Tjejvasan i februari. Sen ska jag såklart jobba en massa, men det gör jag ju varje dag.

TORSDAG
Mööööööööööööten.

FREDAG
Gäst i Morgonpasset 08:00 – 09:00, tjoho! Efter jobbet ska jag med Linso och hjälpa henne att prova brudklänning!!!!! DÖR. Ser secnen ur Bridesmaids framför mig. Vem som kommer bajsa i ett handfat? Jag.

8 kommentarer | “Vecka 2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ella skriver:

  Men jaa äntligen någon mer som ser på det, flickorna i växeln är fantastiskt?? Går runt och låtsas kunna spanska nu men viskar mest Las chicas del cable i mina kollegors öron :) spår att du kommer göra detsamma

 2. Anna-Maria skriver:

  Alltid skönt att få en överblick över veckan som kommer. :)
  Spännande med nytt kontor! Hoppas flytten går bra! :)

 3. maria skriver:

  Åh välkommen till den lite märkliga men sjukt mysiga Friskisfamiljen <3

 4. rasha skriver:

  din hjärna <3

 5. Klara skriver:

  Haha, så random att jag låg i sängen och morgonscrollade, tänkte ”ska kolla Hanapee, fast näää, hon skriver ju inte såna där listor på måndagsmorgnarna som Sandra Beijer, men kan ju kolla ändå” och så dyker detta upp!

 6. Josefin skriver:

  Flickorna i växeln är världens bästa!

 7. J skriver:

  Ja! Älskar att du ser chicas del cable 😃. Känner ingen som ser den i Sverige. Kan du inte recensera avsnitten som du gjorde med GIRLS?!
  😘😘

 8. Ellie skriver:

  Las chicas del cable är jättebra! Gran Hotel och Velvet som också finns på Netflix är gjorda av samma skapare och är nästan strået vassare enligt mig :) Ett hett tips om någon mer därute pluggar spanska är att titta med spanska undertexter! Det är ett bra sätt att få in spanska på fritiden istället för att enbart komma i kontakt med den genom kurslitteratur och föreläsningar.
  En förening av nytta och nöje med andra ord 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg