4 plagg jag förtjänar

16:07 2018-02-05

1. ”Keep on vadå?” frågar ni mig när jag sitter på en uteservering i juni iklädd denna, ett par höga raka blåa jeans och långt hår över axlarna. ”Dancing!” vrålar jag och vänder ryggen till där ”Dancing” faktiskt står stort. Från Sandro.

2. Blir bjuden på coctailparty (NÄR händer det?), kommer för sent och slår dramatiskt upp dörrarna iklädd denna Stine Goya -klänning, röda läppar, vågit hår och svinhöga dyra vassa klackar. ”Kan man få en drink här eller?” säger jag och får direkt ett martiniglas i handen, biter av oliven från tandpetaren och spottar ut resterna på golvet.

03:10 hamnar jag i fyllecell :(

3. Bekräftar jag min 30-åriskris om jag köper en kopia av det jag hade på mig i första klass? Må så vara. Vill ha en GRÅ HOODIE under denna, bruna ben, massa silverringar, sneakers och mycket läppglans. ”SO WHAT I’M 30 WHO CARES?!” börjar jag gorma på engelska(?) när en gubbe glor på mä! Från Mango.

4. Grillmiddag i juli. Träskor, saltvattenhår och fräknar ihop med detta underbara set från Zara. Jag står vid grillen och vänder en burgare, Anton kramar mig bakifrån. ”Vad fet du blivit älskling” säger han. Tio sekunder senare har jag eldat upp honom.

 

39 kommentarer | “4 plagg jag förtjänar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Antonia skriver:

  Så oväntad turn på slutet!!!! WOW!!!

 2. Emilia skriver:

  ÄLSKAR dina fäschön-tips master!!! Undrar därför mkt fräckt om du har ork att slänga ihop lite tips för en vecka i *CaLiFoRnIa med omnejd* åt en lill-norrländsk lantis som ej besitter dina modeögon men vill se sjukt VÄRLDSVAN, SVAL och SNYGG ut?

 3. Johanna skriver:

  Hahahahhahshajajjh. Sluta aldrig med detta

 4. Erica Wågström skriver:

  Hahahhahaha

 5. Julia skriver:

  Älskar dom här inläggen! Superfina kläder i kombination med extremt bra beskrivningar, tycker du förtjänar alla fyra plagg.

 6. Freja skriver:

  Hahahaha detta är så djävulskt kul!!! Extremt hög nivå på texterna i kombon med dessa råsnygga kläder!!!

 7. Martine skriver:

  Eeeelsker nummer tre!

 8. ebba skriver:

  Hajhshahaha alltså älskar dig

 9. Sofia skriver:

  Hahahahahaha!

 10. Andrea skriver:

  Haha, älskar detta!
  Har du inte lust att slänga ihop en lista med snygga sneakers också? Eller jackor? Känner mig helt lost inför vem jag egentligen är rent klädmässigt helt plötsligt. Antar det är en begynnande 30årskris till följd av att min frisör utbrast att jag har ovanligt många vita hårstrån för min ålder :):):):)

 11. Pms skriver:

  Frustskrattade rakt ut på sista, tack, gjorde min pms-dag lite bättre <3

 12. Lisa skriver:

  HAHAH PÄSCHON<3

 13. Sandra skriver:

  Hahahahaha älskar detta

 14. Linnea skriver:

  Varför är du så ROLIG MASTER?! Får impuls att gå ut på balkongen och läsa högt ur inlägget så fler kan ta del av din BRILJANS.

  1. Jennifer skriver:

   Hahahaha

 15. Isabelle skriver:

  hahahaha! kan inte du knåpa ihop ett inlägg om snygga och bra vinterskor???

 16. Sofia skriver:

  Hahahaha orkar inte de plötsliga vändningarna

 17. Sofie skriver:

  Hahaha asså vafan 😂

 18. Tove skriver:

  Hahahah asså sista meningen bästa jag läst i år tror jag <3 lyssnade på gammalt avsnitt av podden (har börjat lyssna om avsnitt, typ som lite sällis i bakgrunden när jag är ensam hemma :’) och precis när du sa om Josefins möhippa ”sen åkte alla hem, förutom jag som aldrig nånsin kan sluta festa i tid” läste jag det där om fyllecell. Skrattade HÖGT för mig själv och fylldes av en tanke att fan vilken YNNEST det skulle va att få festa med dig ändå!!!!!

 19. Lollo skriver:

  Skrattade så orimligt mycket åt Antoneldningen!! Älskar dessa inlägg!

 20. Elvira skriver:

  HAHA, skrattade irl och det händer fan inte ofta när jag läser texter ensam. Älskar dig master!!!<3

 21. 15 öl senare skriver:

  Masteeer. Jag har köpt ny fräck byxa med vida ben. Svart. ( yes är ganska tråkig på det sättet, men kan dricka 15 öl så roligare där) Vad kan man ha för sko? Ge mig alla tips du har i lillhjärnan plzzz.

  Taaaack!

 22. Sandra skriver:

  Alltså Master, jag sitter hör i MISÄR och har gråtit konstant i typ 48 timmar och detta fick mig på riktigt att le och frusta till lite i någon slags skrattreaktion. Finns ingen som är så bra som du på att driva blogg!!! 😂 och dessa inlägg är🙌🏽
  Tack för att du finns❤️

  1. Hanapee skriver:

   <3 hoppas det blir bättre hjärtat

 23. J skriver:

  Skrattade högt

 24. Stina skriver:

  Detta är guld!!!

 25. Marielle skriver:

  Nog för att det är kul med lite bilder på kläder men det är ÄNDÅ texten som gör de här inläggen. Skrattade så jag kveeed åt sista meningen.

 26. Clara skriver:

  Meeeeen VA var beredd på att lägga hela bankkontot om nödvändigt på Sandrotröjan men kan för mitt liv inte hitta den???? Var VAr VAAAaaR beställer man den???

   1. Clara skriver:

    Omg TACK! <3

 27. Jenny skriver:

  Hahaha!

 28. Therese skriver:

  Jag älskaar vändningarna

 29. Lovisa skriver:

  Ve dig!!! Du fick mig att frusta av skratt i tysta delen av biblioteket på universitetet. Hur ska jag hämta mig från den här pinsamheten

 30. Sanna skriver:

  Hahaha!

 31. Anna skriver:

  Hahahhaa sluta aldrig med dessa trendspanningar ❤️❤️❤️❤️ *myser förväntansfullt varje gång jag ser ett nytt briljant inlägg dyka upp

 32. Julia skriver:

  UNDERBART!!!

 33. E skriver:

  Hahaha 👏🏼

 34. Hanna skriver:

  SKRATTAR HÖGT!

 35. Josen skriver:

  Alltså!! Skrattade rakt ut av beskrivningen av plagg nr 4!! Bäst!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG