Vecka 6

10:46 2018-02-05

Ah! Ny vecka! Ny chans till att lyckas!

Somnade 01 igår för låg och var orolig över något jag inte kunde sätta fingret på. Vaknade 07:30 med otroliga spänningar i käken, hade legat och gnisslat tänder hela natten. Perfekt start.


MÅNDAG

Spela in pod på Acast. Ni kommer få så jääääävulskt krispigt ljud denna vecka. Har också två starka historier att dela med mig av. Ska också få träffa min älskade gamla svt-kollega Jacob på en liten aw mmmmmm *klunk*


TISDAG

Jöbb jöbb jöbb. Ska våga mig på ett spinnigpass på Friskis efter jobbet. Aldrig gått på pass på Friskis så är lite… nervös? Pinsamt att inte veta hur man ställer in sin cykel :-(


ONSDAG

Tv-inspelning hela dan.


TORSDAG

PT-Ullis på morgonen, som skulle kunna förkortas ”Pullis” men det vore för grovt. Tänker att vi ska fortsätta fokusera på att ”bygga” (lol) mina armar, man behöver tydligen dem i skidåkning.


FREDAG LÖRDAG SÖNDAG
Skulle egentligen till Paris den här helgen men blev inställd på grund av sällskapet som flyttade ifrån mig. Så nu är hela helgen FRI. Det har inte hänt på fem hundra år känns det som? Har nästan pirr i kroppen av det! Världen är min att måla! Livet är ett tomt a4-papper!

Och det var det hele.

15 kommentarer | “Vecka 6”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emilia skriver:

    Relaterar!!! Första spinningen i fredags, tog ett djupt andetag och sa direkt till personen bredvid att hej, vad ska jag ändra, hur gör jag, tack nu kör vi.

  2. Sigrid skriver:

    Har du och anton gjort slut?

    1. Hanapee skriver:

      Ja :-(

    2. Hanapee skriver:

      Självklart inte. Varför tror du det? 13 starka år i mars!!!!!!!!

      1. sofie skriver:

        Kanske att ”sällskapet flyttat ifrån dig” gav någon signal som nog var felaktig (hade vart en kul sätt att berätta att ni gjort slut)

  3. Petty skriver:

    Tjena master! Kan du ge dina bästa tips på vad man gör en helg i Stockholm? Du känns inte lika krystad som de andra sthlm-influencers.. Så atte, vad får man absolut inte missa gällande klubbar, resturanger, shopping osv med kompisar som ej är från Sverige? Tänker också ställen som inte är snordyra, och ställen som man faktiskt kommer in på. Vill ju viss upp den bästa sidan av Stockholm, då det ändå är en rätt fet stad! Vore guld om du kunde ge en lite tips!

    Ha det bäst!

  4. Anna skriver:

    Instruktören brukar alltid fråga om nån är ny och vill ha hjälp att ställa in cykeln, annars kan jag rekommendera att du är där i god tid (kanske 10 min innan passet börjar) och helt enkelt frågar om lite hjälp :) och glöm inte vattenflaska och en liten handduk (för att torka svetten). lycka till, kommer gå super!

  5. Hulander skriver:

    Jag gjorde samma sak för ett par veckor sen- ett första spinningpass!!! Mitt trick för att ingen skulle märka att jag var bortkommen var att ta en cykel längst bak och tjuvkika på hur de andra gjorde samt verka cool och spinningvan. Slutade med att styret gled fram och tillbaka hela passet och jag låtsades som att det skulle vara så….. :)))

  6. sara skriver:

    ställ in sadeln så den är i höjd med din höft när du står bredvid cykeln på golvet, sen ska styret vara lika högt som sadeln har jag fått höra MEN det klarar jag absolut inte av så jag brukar ha den typ 2-3 snäpp högre. Inte lika mycket *bålträning* då tror jag men bättre det än att tvingas bryta passet för att ryggen gått av? sen ett TIPS: ha inte trosor i spets eller med ”hårda sömmar” mvh fått skavsår på fittan/röven flera ggr:-(

    1. E skriver:

      Åh, exakt så! Sen kan du justera själva styret/hantagen fram och tillbaka på en liten ratt/mojäng/skruv där fram, så att du kan putta den framåt om du har långa armar alternativt dra den mer mot dig om du har kortare armar. Och ja, jag har också styret några snäpp upp jämfört med sadeln, mycket skönare för längdryggen! Det här fixar du master! Heja heja!

  7. Anna skriver:

    Hejhej bästa!!!
    Jag har följt din blogg länge nu och vet att du höll (håller???) mycket på med yoga innan. Hur tyckte du att det förändrade din kropp, andning osv?

  8. Elin skriver:

    Åhhh Gud lysande på förra veckans pod lite sent (idag) och RELATERAR så mkt till att vara antingen den galna tjejen ;p eller den arga. Är så trött på de två rollerna!!! Hade framförallt ångest över det under min graviditet, pallade ej ha kvar de snäva rollerna som mamma. Blä

  9. Mathilda skriver:

    Gå till passet lite tidigare, kanske instruktören redan är där? Gå annars direkt fram och be om hjälp att få den inställd. Det gjorde jag första gången. Inte en jävel brydde sig. Annars ska sadeln vara i höjd med din höft och styret så långt fram att du sträcker armarna. De brukar vara skruvar att skriva på!!! LYCKA TILL <3333

  10. Karin skriver:

    Hej dig!! Tänk att alla andra på passet har ju också gått på sitt första spinningpass nån gång. Våga fråga!
    Och vad dom än svarar – ändra om det inte känns bra för dig.

    //Spinningledare på friskis

  11. Frida skriver:

    Ska du på Christers pass i Skanstull?? Han är supermysig och hjälper dig gärna! Hade också gärna hjälpt om jag varit där men spinnande idag och ska igen på onsdag! Lycka tillllll <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla