4 rosa önskeplagg

22:40 2018-02-11

1. ”Want some ice cream?” frågar jag en kund när jag står i en glassbar iklädd denna tröja, hög vågig tofs, vita raka avklippta jeans och dyra blanka sneakers. ”Strawberry or vanilla?” fortsätter jag fråga kunden – vilket är ju jättekonstigt eftersom jag inte jobbar i en glassbar och bor i Sverige. Men snygg är jag i min tröja från Envii.


2. Brunbrända armar, blå jeans som sitter perfekt i röven, halvlockigt svall och svart tunn bh under den här underbara tröjan från Zara. Jag sitter i en bar klockan 16:15 en fredag och väntar på mina polare som inte slutat än. Det är ganska jobbigt eftersom alla killar på stället redan hunnit bli kära i mig :-( Men men.

3. Vill ha 45 olika kläppstift i den här otroligt fina väskan från Other stories. Så fint mot min benvita ulliga jacka eller min beiga kappa! ”Har du en ipren?” frågar en dam på stan och jag får dra upp dragkedjan med mina perfekt målade naglar och ge henne en, hon får dessutom ett läppstift på köpet. Jag gör hennes dag!

En vecka senare dör hon hastigt och det visar sig att hela arvet (67 mkr) går till ”trevliga tjejen med rosa väskan”.

Tackar.

4. Det är festival och man vill samtidigt vara sexig, som ganska varm och såklart cool. Jaha men titta då hade Envii gjort den PERFEKTA festivalklänningen! Matchar med svarta boots (pga leran), utsläppt hår, tunna silverhalsband, mörklila läppstift (jo lite galen får man va) och en mörkgrön militärjacka.

På kvällen tar jag en 19-årings oskuld i ett tält.

 

Hahaha skoja fan va grovt.

Aja, fina grejer i alla fall.

 

PS. Det här inlägget innehåller Adlinks. Det innebär inte att någon annan bestämt vad jag gillar eller ”tipsar om”, utan att jag länkat till vissa grejer genom en länk som kan ge mig en krona eller två. Första gången jag testar det! SPÄNNANDE. 

22 kommentarer | “4 rosa önskeplagg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  ÄLSKAR de här inläggen!

 2. Sofie skriver:

  Hahaha!! Skrattade HÖGT!!!!

 3. Ellen skriver:

  Haha, du är verkligen värd arvet på 67 mkr :)

 4. Tina Johansson skriver:

  hahaha jag dör

 5. Johanna skriver:

  Hahahaha älskar detta

 6. rash skriver:

  GENI. bästa hittills!!!!! AHHHHH THE FEELS<3

 7. M skriver:

  Hahahahaha! Älskar 19-åringen

 8. Julia skriver:

  Sjuuukt irriterande att siffrorna under bilderna är 1, 2, 4 och 5! I övrigt, sjukt roliga inlägg dethär 😎

 9. Amelie skriver:

  Hahahahaha

 10. Annie skriver:

  Skreeeek när jag såg 19åringen!!!! Hahahahahhahahahahahhahahq

 11. Sofia lindström skriver:

  Ahaha dessa inlägg e kan-on

 12. Emma skriver:

  Hahaha <3

 13. Linn skriver:

  Hahaha!! Älskar dina små stories till kläderna <3

 14. Haha åh jag älskar dom här inläggen! Både BÄSTA tipsen och roligaste. Hahaha

 15. soon2b snyggast på red carpet. skriver:

  Åh, älskar dina outfitsinlägg. Tänker att du kan hjälpa mig.
  Ska på ”Oscars-gala” nästa månad och behöver hjälp med att hitta en glammig och SEXIG aftonklänning!

 16. Jenny skriver:

  Haha älskar dessa inlägg!

 17. Emma skriver:

  Alltså älskar dessa inlägg! Du har verkligen levererat massa bra inlägg senaste tiden, så kul!

 18. Johanna skriver:

  Haha älskar dessa inlägg! Vill alltid köpa allt du länkar oavsett det är min stil eller ej pga känslorna du förmedlar ♡♡

 19. Linnea skriver:

  Nejmen asså ÄLSKAR dom här inläggen!!! Skrattar högt åt varenda caption och blir djupt tacksam att jag har hängt på den bästa bloggen sen 20…12? A blessing. <3

 20. Erica skriver:

  Hahahahahah, bästa hittills

 21. Sarah skriver:

  Hej! Var hittar jag tröjan från Envii? Länken verkar inte fungera för mig :/ Och Enviis egna hemsida verkar inte ha den hemma?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG