Häng på: Benjamin Ingrosso

17:07 2018-02-01

PREMIÄR!!!!!

Se när jag hänger en heldag med låtskrivaren, artisten och ja… kändisen Benjamin Ingrosso. Han var så himmelens gullig och schysst. Lagade till och med svingod pasta åt mig.

Mysigt och fint avsnitt om att hålla på med dans och musikal som ung kille, att vara född i en kändisfamilj och hur folk ser på en.

Kolla gärna och kom med feedback, tycker ni är grymma på sånt.

Puss puss

18 kommentarer | “Häng på: Benjamin Ingrosso”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Moa skriver:

    VILL HAAA RECEPTETTTTTT

  2. Julia skriver:

    Fick faktiskt en ny (bättre) bild av Benjamin efter det här avsnittet, han verkar ödmjuk och driven. Och så älskar en ju dig som vanligt, tycker du gör dig så bra i intervju/programledarrollen. Bäst äru! Puss

  3. Julia skriver:

    Hahaaa och så älskade jag förresten att ni matchade med era teddyjackor!!

  4. Timppy skriver:

    Men så mysigt program! Haha, sådär inget speciellt, och ni pratade inte om något speciellt, men var liksom… mysigt! Man ville liksom ändå fortsätta kolla pga kändes… mysigt! Ja. Tyckte helt enkelt att det var ett rätt mysigt program. Om det inte redan framgått.

    1. Hanapee skriver:

      Hahahaha <3

  5. Lovisa skriver:

    Ja jättefint osv men jag vill gärna ha receptet om jag ska tycka att det var bra (skoja det var bra oavsett men recept pls)

  6. F skriver:

    Jag tycker detta är BRAAA:
    – du som person/programledare pga du är DU
    – älskar att det är en stark känsla inte bara av dig som programledare utan även TEAMET, märks så tydligt i både klippning och i *rutan* att ni jobbar tätt ihop och att det inte bara är ditt program liksom, vilket jag tror ger en extra mysig familjär känsla (va? familjär? vem är jag? du hajar)
    – gillar att det känns så prestationslöst och att allt inte måste va så jävla SNYGGT filmat utan det är mer fokus på att ha med det som är gött innehåll
    – de tokiga klippen i slow motion är tokiga på ett bra sätt
    Jag vill se mer av detta:
    – tänk typ bloggformatet ”ett foto i timmen”, eftersom programtiteln antyder att man ska följa personens vardag (och eftersom jag älskar sånt..) så skulle det vara kul att veta ännu mer om typiska vardagssaker, typ jaha du brukar köpa ditt kaffe på seven eleven, kanske träffa en kompis… ja jag vet inte, vardagssaker ba!!
    – voice-overn kan vara mer… DU, tycker jag!

    Hälsningar en som tog ”kom gärna med feedback” på lite för stort allvar……..ok tack och gonatt!!!

    1. Hanapee skriver:

      SVINBRA feedback! TACK!

  7. Amelie skriver:

    Åh, bästa programformatet jag sett dig i hittills. Gillar verkligen idén, MySigT som någon skrev innan. Många gånger kan jag tycka intervjusituationer känns krystade men detta kändes genuint och äkta..du kändes på riktigt intresserad i vad Benjamin hade att säga under hela avsnittet…han fick verkligen ta plats och visa vem han var och du liksom guidade det hela alldeles lagom och perfekt. Perfekt balanserat…precis som Benjamins pasta. Ser fram emot nästa avsnitt. PUSS

    1. Hanapee skriver:

      Älskling!!!!!! Va fint

  8. E skriver:

    Okej, att jag blev STOLT när det står producent: Hanna Persson?? Du är så duktig!! Du harverlligen hittat din grej som du ba är grym på. ÅH HEJA HANNA!

    1. Hanapee skriver:

      Haha åh <3 <3 <3 <3

  9. Hanna skriver:

    Tyckte mycket om! Har fått en bättre bild av Benjamin, tycker jag. O man njööööt during. Trevligt filmat liksom. (Gillar ljus och kvalla? hehe kan inget om sådant) Gillar dig som programledare när du är som här. Kanske för att det inte är så ~tokigt~ format. Känns också som att man uppskattar programmet trots ej tonårig, tiiep.

    Vill samtidigt passa på att ÖNSKA en grej. Mer outfitbilder önskar jag! Tror fler är med mig. Uppskattar sådant även när det inte är en speciell klädsel.

  10. Ajlin skriver:

    Jag tycker att du är så sjukt duktig på det här med intervjuprogram. Det blir aldrig sådär skavlan-stelt, Filip och Fredrik-hetsigt eller Erik och Lotta-prentetiöst utan det känns alltid som att du bara hänger med en kompis.

  11. Anna skriver:

    Jag tyckte att både programformatet och du och Benjamin var en riktigt härlig kombo. En typ gullig och lustig grej bara, som jag jämt reagerar på, är att du säger pogram istället för pRogram. Jag ser rätt mycket på tv och kanske överanalyserat detta med det verkar vara en SVT-grej?!?!? Flera programledare på SVT verkar ha smittats av den grejen, att liksom tappa bort första r:et i ordet program.

  12. Cornelia skriver:

    Gillade verkligen detta! Kändes så härligt att få följa med hela dagen, fast störde mig på att ni filmade frukosten i förbifarten men man fick ändå inte vara med på den? Hade hellre klippt bort det för blev sur för att jag inte fick se :( Gillar både dig och Benjamin jättemycket och tyckte det var en bra blandning humor och allvar, vill inte ha för mycket tok ;) Håller med om den som kommenterade att det märks att ni är ett team men kanske bara är för att vi som bloggläsare VET att ni är ett team alla? Hm, jaja det är väldigt bra stämning i programmet iaf, tyckte detsamma när du träffade Margaux och Jacob. Överlag mycket positivt! Enda negativa är väl att ni tog med saker som ändå inte var med i innehållet, som frukosten då. Kul att se vilka du mer ska hänga med (hoppas det kommer en fortsättning?!)

  13. Mli skriver:

    1. Vill ha recept!!! Plzzz?
    2. Gillar att du känns genuint intresserad av din gäst, det förhöjer hela alltet!
    3. Gillar att det inte känns så ”uppstyrt”, utan mer go with the flow (även om det antagligen egentligen ÄR uppstyrt, pluspoäng till att det inte märks!)

  14. rebecka skriver:

    riktig MYZfaktor på avsnittet. benjamin verkar ju hur mysig o trevlig som helst och ni lyckades också fånga hans seriösa sida o det va riktigt braaa.

    den ENDAAAA är ba den tillgjorde berättarrösten hannis haha im sorry girl men vart en så himla kontrast från intervju-chill-genuina hanna till oompa loompa hanna. men annars eree braa! woho!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG