212. Hotet mot väckarklockan

23:11 2018-03-05

Hanna ska på filmpremiär och är stressad, Martin ”firar” Bo’s spya. Dessutom blir det snack om att sälja saker som barn, digitala vs analoga ur, vila för att kunna fortsätta orka vila, djurrättsaktivisters dödshot och så testar vi att ringa ett BLUFFÖRETAG.

OBS vill inte låta ”skön” men hade också pågående rännskita som ville UT under hela inspelningen, vilket ev. kan anas.

Trevlig lyssning!

Ni hittar den som vanligt där poddar finns. Sminkar du dig med grytvantar, har en bästis som är en vessla och gör smycken av hönsklor? Tryck play nedan:

6 kommentarer | “212. Hotet mot väckarklockan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnéa skriver:

    Kan glädja Martin med att jag också nyligen köpt mig en slags ”klockradio”. Efter 700000 vredesutbrott varenda morgon när mobil-alarmet går igång och snoozar så har jag nyligen investerat i en så kallad ”wake-up light” som gör att man gradvis vaknar av ljus/fågelkvitter. MYCKET mer harmoniskt uppvaknande på morgnarna. Tips till alla er andra morgontrötta<3

    1. Hanapee skriver:

      Haha men ”gills” den verkligen som KLOCKRADIO?

      1. Linnéa skriver:

        Den har (usel) radiofunktion OCH digital klocka så ja. Om än ett mer stilrent utseende

  2. yasmine skriver:

    har också ogillat att dricka ur handdiskade glas och bestick hela mitt liv typ.. tar t.o.m mig egna bestick varje dag till jobbet, hehe.

  3. Mikaelas Yoga skriver:

    Jag lånar nästan all litteratur jag konsumerar på bibblan! Så bra, billigt och miljövänligt…. Åsjukt pk insåg ja nu! *insert kräkemoji* Lite störigt dock när jag fick stå i kö i 3 månader på Therese Lindgrens böcker och andra nya hajpade boksläpp. Den som väntar på nåt gott? Eller?

  4. Tove skriver:

    Luftburna virus sprids lättare i torr luft (vilket vi ju har på vintern) en ytterligare anledning än den ni sa om att va inomhus :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG