15 starka frågor

14:53 2018-03-06

1. Har du något smeknamn?
”Facit” pga uppenbar anledning

Kallas för ”HP” av mina polare och Anton kallar mig ”Päschon” emellanåt. Osäker på hur jag bör känna kring det tbh?

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Andas behöver jag ju ALLTID göra och det är ju, om vi är ärliga, en väldigt väldigt konstig grej

3. Andra måsten?
Vilket tjat!!!

4. Några lyxvanor?
Åh nej var ska man börja??? Taxi, sprit, kläder, naglar, hårvård, inredning och sen är de tyvärr slut. Och satans påfund förstås: SL mobilbiljett.

5. När ingen ser, vad gör du då?
”Then I have a privat moment with myself” så att säga. Kan också hejdlöst grina då jag är ensam, grina när jag yogar ensam också.

6. Vad stör du dig på hos andra?
Om vi pratar om att ”störa sig lite lätt i vardagen” och inte ”störa sig på riktiga orättvisor och nivå Fritzl-ondska”, så skulle jag nog säga att typ brist på intelligens stör mig… Typ när du har långt till att fatta saker, att du pratar i klyschor men tror att det du säger är ”nya insikter”.

Och just ja när människor spelar martyrkortet gör mig också heeeelt rosenrasande.

7. Vad är din sämsta sida?
Kanske just det att jag stör mig så lätt :-( På riktigt alltså. Kan ibland nog låta hård för att jag har en inre stark irritation? Stör mig på att jag stör mig. Stör mig på att jag stör mig att jag stör mig.

Är nog också lite martyr ibland skall erkännas.8. Vad är din bästa sida?
Är rätt kul, snabbfattad och tror det eller ej; empatisk!

9. Vilken sida av sängen sover du på?
Höger TROR JAG? Vänta hur bestämmer man det, om jag står framför sängen blir det ju vänster? Så mycket för ”snabbfattad” :-(

10. Vad gillar du för musik?
Det här just nu!

11. Gråter du ofta?
Inte jämfört med andra tror jag? Gråter kanske 2 gånger i veckan men tänker att det är väl hyfsat normalt. Kanske säger mer om känslostyrda personerna jag har omkring mig än vad det gör om mig.

12. Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv?
”Shhh” men sen är lill-näbben min igång direkt efter!

13. Vad sjunger du när du står i duschen?
Nothing compares 2 you de senaste 15 åren

IIIIITS BEEAAAN SEEEEAAAAEEEVAAAÖÖN AAAAAOOOUUURRRSSSS ÄÄÄÄÄND FIFTIIIIIIn DEEEEJSSS

14. Vad önskar du dig mest just nu?
Två helt lediga veckor *i solen*

15. Vilken maträtt är din favorit?
Stuvade makaroner med gurka korv och ketchup……… snälla förlåt mig för att jag har smaklök som femåring

20 kommentarer | “15 starka frågor”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hi skriver:

  😘😘😘😘

  1. Diana skriver:

   Jag vill dela mitt vittnesbörd till er alla, jag gifte mig med min man för 2 år sedan börjar vi ha problem hemma, vi slutar sova på samma säng, kämpar om små saker han kommer alltid hem sent på kvällen, dricker för mycket av alkohol och sova med andra kvinnor utanför sidan. Jag har aldrig älskat någon man i mitt liv utom honom. Han är min barns fader och jag vill inte förlora honom eftersom vi har arbetat så hårt för att bli det vi är idag . för några månader sedan bestämde han sig för att leva mig och barnet, att ensamstående mamma kan vara svår ibland och så jag har ingen att vända sig till och jag var hjärtbruten. jag ringde min mamma och förklara allt för henne, min mamma berättade för mig om Dr OGUNDU hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa, jag var förvånad över det eftersom de har varit utan varandra i tre och ett halvt år och det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varandra. Jag var riktad till Dr OGUNDU på hans email: [drogunduspellcaster@gmail.com]
   och förklara allt för honom så han lovar mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en stavning och få saker att komma tillbaka till hur vi var så mycket kär igen och att det var en annan kvinnlig anda som styrde min man. mitt problem kommer att lösas inom två dagar. Så han kastade en stavning för mig och efter två dagar kom min kärlek tillbaka och frågade mig att förlåta honom. Jag är så glad nu. så det var därför jag bestämde mig för att dela med mig av min erfarenhet med varje kropp som har sådan problemkontakt Dr befri den stora stavningskanalen på hans e-postadress [drogunduspellcaster@gmail.com].

   1. Emma skriver:

    kasta han

 2. Mli skriver:

  Alltså förlåt men VEM är killen på vinbilden??? Hade ju nästan kunnat flytta till Stockholm för honom (skoja!!! …ELLER?), och då gillar jag inte ens Stockholm. Heh. Mvh Göteborg

  1. Hanapee skriver:

   Haha åh!!! det är min kompis Linneas kille Johan! Han bor i Toronto så då får du flytta dit :D

 3. elsa skriver:

  stör mig på exakt samma saker hos andra! när jag läser att du gråter två gånger i veckan och det är LITE känner jag att det är något fel på mig, som typ aldrig gråter? bästa tipsen för att ”släppa fram” gråten?

  1. Hanapee skriver:

   Haha kanske jag som umgås med så otroligt känsliga personer bara? Så jämför mig med min omgivning. Hm, The Notebook eller yoga!!!

 4. Gabriella skriver:

  Stuvade makaroner <3 får alltid det när jag kommer hem till föräldrarna till skillnad från brorsan som vill ha oxfilé.

 5. B skriver:

  Hanna! Eran busringningspodd var så himla kul, kommer det komma fler avsnitt i framtiden?

 6. Hejhej skriver:

  Hanna <33 i senaste podden skrattade jag i vansinne åt när du förmanade Martin om ”schemalagd vila” då du lät exakt som blondinbella? Fast hon kallar det som typ
  ”Energy Management”

  Sen snackade du om inkasso och då var allt sig likt igen

  Älskar podden!

 7. Linn skriver:

  Hej master!

  Har precis gjort klart 30 days of yoga with Adriene och är så så glad över att du tipsat om henne. Vill såklart fortsätta men vet inte vilken av alla jag ska välja nu, True? Yoga camp? Revolution? Vad tycker du passar bäst? Hur gjorde du?! Tacksam för svaaaar då jag lider av brutal beslutsångest :-)

  1. Mikaelas Yoga skriver:

   Yoga Camp och sedan True! Sist Revolution. Älskar dem alla, men Camp var min favorit!

   1. Linn skriver:

    Tusen tack för svar! :)

 8. Julia skriver:

  Funkar också bra att fulgrina när man diskar <33 Så jävla menlöst att jag släpper ut varenda liten ledsen cell inom mig när diskandet sker i min ensamhet haha

  1. Julia skriver:

   Måste ju tillägga att stuvade makaroner med körv är <333 Sa till amerikanska killen "ööh it's called creamed macaronies" han verkade inte jätteimponerad av detta tills han åt det! Nu kallas det numera "cream mac" och är en regular occurrence här hemma om en ska svänga till mer engelska.

   1. Anna skriver:

    Hahaha bästa jag hört!

 9. Saga skriver:

  Underbart roligt inlägg, älskar din självinsikt!

 10. abcya skriver:

  That is the article I was looking for. Your article gives me another approach on this issue. I hope to read more articles from you.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg