7 bilder – 7 minnen

22:00 2018-03-07

Började bildgoogla mig själv till en grej jag ska göra och hittade då så mycket bilder från de senaste åren som jag hade glömt bort, tänkte att det kanske vore skoj för er att se?

Är lite rädd för att bildgoogla mig själv för att jag orkar inte med att bli ledsen av minnena till vissa bilder men nu gick det bra. Och jag valde ju i slutändan bara bra grejer:

1. Mars 2017, i Åre. Vi var uppe nästan hela tjejgänget och hade svinkul och mysigt exakt hela tiden. När den här bilden togs hade dock ett ex till en av oss (självklart inte mitt) kommit fram och det blev så otroligt stelt. Aldrig varit med om något märkligare möte mitt uppe på en fjälltopp. Vad Johanna gjorde från sin bänkplats? Filmade och fotade situationen. Här ser ni hur hon tittar på materialet efteråt, den sinnessjuka personen.

2. December 2014, i tv-huset. Har aldrig haft så perfekt fläta i hela mitt liv. Tycker den förtjänar ett helt eget inlägg? Aja. Jag var jättegullig, tv-sminkad och supernervös inför att intervjua Sigge och Alex för första gången. Jag hade lyssnat på varje podavsnitt och var starstrucked på riktigt. Blev rätt kul intervju tror jag? Finns nog klipp på youtube.

3. Juni, 2011, i mitt gamla kök. Ser ni vem det är? Rebecca Stella! Eller ja, Rebecca Simonsson som de flesta kallade henne då. Jag jobbade på tidningen Egoboost och skulle ha plåtning och intervju med henne hemma hos mig. Hon kom med taxi, assistent och i kläder jag aldrig sett innan. Hon kändes så jävla <3 amerikansk stjärna <3.

4. 2016 juni, i vår lägenhet. Första sommaren i vår nya lägenhet och jag kunde bli brun på balkongen! Hade massa långa helgfrukostar hemma och njöt av varje kvadratmeter. Känner sån FRID av denna bild. Kan nästan känna mitt mående av att bara titta på den här bilden mmmmmm lugn och lycklig.

5. November 2015, norr om Stockholm. Vi spelade in vårt första avsnitt av Hanna badar, jag hade Amandas mammas gamla baddräkt på mig och håret under armarna hade jag färgat blått. Gästen var den då rätt okända youtubern Tova Helgesson men varenda 14-åring på t-centralen visste vem hon var. Vi blev de första i media som intervjuade henne faktiskt!

Mm här skryter man på. Och mer ska det bli, håll i er:

6. Augusti, 2013 i radiohuset. Jag får för första gången besöka Morgonpasset i P3 och prata om att jag fått Skatteverket att ändra ”han” till ”hen” i deklarationsanvisningarna. Stort! Obs har kvar den där t-shirten och är min favvotröja när jag tränar! Kanske är det ännu större när man tänker efter?

7. Juni 2017, söder om Stockholm (varför kommer jag aldrig ihåg orters namn?!?!). Jag hade här precis vågat travat över bommar med Spex och kände, som bilden avslöjar, en enorm lättnad. Fint minne som man stoppar i lilla trevliga minneslådan i hjärnan och tar fram då och då 8-)))

16 kommentarer | “7 bilder – 7 minnen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Orimlig skriver:

    Master (eller dina läsare) jag behöver hjälp! Ska snart, efter fyra års universitetsstudier, gå på min första ”riktiga” arbetsintervju som jag blivit kallad till i veckan (som lärare). Men jag har lite klädstress. Jag har nämligen tänkt ha ett par svarta ”kostymbyxor” och typ en vanlig blus, men problemet är att byxorna är i ankellängd och skolan där jag ska på intervju har 100% skoförbud. Så jag kommer sannolikt att vara tvungen att gå runt i strumplästen… Vad sjutton ska man ha för strumpor när byxorna är i ankellängd?! Vanliga strumpor? Ankelstrumpor? Eller är det helt orimligt att ens ha ankellånga byxor utan skor? Haha / panik för orimliga saker.

    1. Klara skriver:

      Tips från person som ofta har ankelbyxor: glitterstrumpor! Alltså vanlig längd, men kanske lite ”nedhasat”. Påklätt med ändå *fashion*.

      1. Sofie skriver:

        Jag skulle rösta för ankelstrumpor MEN är ingen stilguru likt vår master så skulle nog vänta in hennes svar! Vad kul med intervju förresten, grattis!! Kommer gå skitbra 💪🏼

    2. H skriver:

      Om det ändå är ganska formellt hade jag haft sådana ”strumbyxorstrumpor”, dvs liksom knähöga strumpbyxor.

    3. kajsa skriver:

      Mitt bästa hack för detta problem är att köpa svarta ”tant-strumpor” alltså nylonstrumpor. Finns ofta i 5-pack för noll pengar. Åhlens har bra i typ 40 den. Hack nummer två är att köpa de som går upp till knäna så sitter dom på plats och glider inte ner och ger ful glipa där det bleka lilla benet kikar fram. Ser hundra gånger mer elegant ut än att hasa omkring i vanliga bomullsstrumpor.

      1. Orimlig skriver:

        TACK hörrni för input! :) Det är väl inte superformellt eftersom det är en grundskola men jag tycker ändå att nylonstrumpor känns lagom tjusigt så det blir nog det :)

  2. Martina skriver:

    Hej Hanna!

    Såg på din insta att du börjat kolla på Gift vid första ögonkastet, jag med! Såg första avsnittet igår och kände bara att jag ville se mer nu nu nu nu!!! Gillar verkligen det programmet! Hade varit superkul om du ville skriva en liten recension (tankar/reflektioner) efter varje avsnitt. Du skriver alltid så fyndigt, med huvudet på spiken (haha säger man så? Skriver ”klurigt”, roligt, smart alltså), så det hade varit roligt att läsa! :):)

    Kram på dig! Uppskattar allt du tar dig för!

    1. Micha skriver:

      Håller med, älskar serierecesioner!

  3. Julia skriver:

    Hej, här kommer nu ickerelaterad fråga! Är nämligen ensam hemma i helgen, eftersom min pojkvän åker bort, vilket innebär att jag har en hel helg för mig själv. Jag vill känna ”åh, vad skönt med ensamtid”, inte ”MÅSTE du åka?!”. Så min fråga är hur man maxar sin ensamtid? Har försökt höra av mig till mina vänner men de verkar inte så taggade på att ses. :-))

  4. Moa skriver:

    Hej Hanna!

    Varje gång du kommer på tal med en av mina vänner så hamnar vi i dispyt ifall ditt smeknamn uttalas ”Hanna Pe” eller ”Hanna Pi”.

    Så snälla Hanna – hjälp oss att komma till botten med detta!

    KRAM

    1. Annie skriver:

      Hanna kissar, fast på engelska! Så uttalar hon det själv i podden iaf :D som du borde lyssna på, du har många härliga timmar framför dig :)

  5. Linn skriver:

    Alltså denna återkommande kaffekopp – vart hittar jag den? *akut* så FiNnnN!! 😍

    1. Josephine skriver:

      Tar mig friheten att svara pga i samma sits å googlade tills jag hittade den – Rörstrands ostindia floris!

  6. Mli skriver:

    Rider du nåt sen friends?! Hade varit så kul om det faktiskt var ett intresse som bestod. Du verkade så fridfull (trots press) när du umgåtts med Spex!

    1. Hanapee skriver:

      Inte hittat nån häst :(

  7. Erica skriver:

    Bild nummer 4, känner typ exakt din känsla i min kropp till den bilden och blir bubblig av lycka <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG