Agneta 58 loggar in

10:25 2018-03-28

Om detta måste jag berätta.

Jag har aldrig varit bra på blommor och växter – kan inga namn, vet inte hur man plockar en bukett och inte odlat grejer som barn. Men! För ungefär två år sen började mitt intresse blomma (hehe) och jag har sedan dess vårdat mina många krukväxter som mina barn samt odlat egna tomater, chili, hallon mm.

(Obs ska sägas att alla mina odlingar sen förra året+ mitt fikonträd har jag låtit RUTTNA på balkongen. Så i år är det bara att köpa nytt, oups)

Men just det där med buketter har jag alltid tyckt varit riktigt svårt. Till för två dagar sen då jag byggde denna:

Hahaha den är ju så superENKEL förstås. Men faktum var att tulpanerna fick jag efter vår långa tv-sändning och de såg lite tråkiga ut i en hopsnurrad halvtrött bukett. Men så! Fick jag den stora snilleidén att köpa de finaste pinnarna av dem alla: VIDEUNG.

Sen blandade jag ihop dessa, rensade lite i tulpanerna och voilá! Titt så fint det blev, en riktig påskbukett.

Ja det var allt Agneta hade att säga för nu.

Tjingeling

11 kommentarer | “Agneta 58 loggar in”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Superfin! :) Men Agneta 58 hade inte KÖPT videung. Hon hade plockat. Men don’t worry you will get there ;)

    1. Ellen skriver:

      Haha skulle precis skriva om mamma Kristina 56 som tar omvägar hem från jobb var och varannan dag för att hämta hem de fina pinnarna från kommunens planteringar. Helt okej att inte vara där än, Master!

  2. C skriver:

    Älskar användningen av namnet Agneta <3 <3
    Det använder jag också! Dock är Agneta hos mig en kvinna från överklassen som gillar att dricka dyra drinkar på en rooftop bar.
    Kanske har hon ett hemligt intresse för buketter också, svårt att säga.

    Tack för bra blogg HP!

    1. Linnéa skriver:

      KLART Agneta har ett bukett-piffigt hem att komma hem till efter drinkar @ rooftop bar! <<3

  3. M skriver:

    Off topic så IN I, men (!!!) kan inte master göra en guide till hur en blir snyggast på sin examensdag?? Efter fyra år som lärarstudent och en framtid med bekväma kläder, birkenstock och Kånken så vill jag va GLAMMIG på denna examen (gärna bekväm också iofs eheh)! Säkert flera andra som också vill ha tips och tricks från Fäschon Päschon!

  4. Rebecka skriver:

    Var är dina fina oljelampor från?

  5. Julia skriver:

    Ickerelaterad fråga, men hur är man snäll mot sig själv i en period av stress? Kämpar just nu för att ta mig in på min drömutbildning och vägen dit är tuff, men jag vill liksom inte glömma bort mig själv i den här processen. Så hur gör man? Hur hanterar man en period av stress utan att arbeta ihjäl sig?

    1. Anna skriver:

      Tar mig friheten att svara. Bra att du funderar och tar tag i detta för du kommer uppleva sådana här perioder även sen när du kommer in på utbildningen och sedan ut i arbetslivet. Mitt bästa tips är att planera in ledig tid (låter knäppt jag vet) men tycker lätt att fritiden och jobb/pluggtiden annars glider ihop d.v.s. när man är ledig tänker jag på jobbgrejer och får dåligt samvete och njuter inte av ledig tid. Så det jag gör är helt enkelt att bokar in att den här lördagen är ledig och då får jag inte tänka på jobb. Och var faktiskt svårt för mig i början, men om jag börjar tänka på jobbrelaterat då skriver jag ner det på en lapp och så kollar jag på den sen när jag har jobbtid. Brukar släppa för mig när jag skriver ner, så går jag inte in i stresstankar. Men alla tror jag har sina egna sätt så pröva dig fram lite, men viktigt att ha tid varje vecka för återhämtning/rensa hjänan.

  6. J skriver:

    Var kommer ditt matbord ifrån? Superfint!

    1. Hanapee skriver:

      Ikea! Men har vitbetsat dry

  7. Anna skriver:

    Jag läser gärna fler växtinlägg!
    Mvh Gudrun som älskar tantväxter som elefantöra och pelargon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG