Blickar mot en riktigt stark lördag

09:40 2018-03-03

God morgon älskade

Bra blick här! Liksom FRAMÅT och redo för det lördag har i sitt svampiga lelle sköte. Lyssnar på nya Krunislåten, är ensam hemma och mår så gott. Ska gå och träna snart och sen handla lite nya kuddar till vardagsrummet som passar till vår nya vardismatta (bild kommer!). Kanske svänger in på nån butik och UNNAR mig nåt litet plagg också?!

Herregud vilken lördag förmiddag, nästan så man blir kristen.

Hade ovanpå detta en otroligt mysig och kul kväll igår där jag och Johanna var hemma hos Linso och käkade. Har ju den senaste tiden känt att min tid och energi har varit på annat/andra. Det har varit som att ”eldar behöver släckas” lite här och var och att jag behöver gå på grejer som jag kanske inte borde prioritera. Har tänkt att mina starka gamla relationer ju klarar sig ändå så de behöver jag inte lägga samma tid på.

Men så får man en liten kväll ihop och jag har plötsligt roligare än vad jag haft på veckor?! Och så påminns jag om den absolut finaste grejen: jag fylls på med energi istället för att dräneras.

Älskar mina kompisar så mycket!!!

 

Jaja, nu ska jag till Friskis. Och ikväll har jag förresten styrt upp en kusinträff här hos mig, måste bara hinna göra klart quizet om vår släkt först.

Vänligen,
Agneta 54

6 kommentarer | “Blickar mot en riktigt stark lördag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Moa skriver:

    Alltså wow!!! Släktquiz? Behöver dig i min familj. Du hade passat perfekt som den där sysslingen som köttar alla i På Spåret-fredagar. Audition sker onsdag klockan 12, det är bara du bjuden

  2. Anna skriver:

    Agneta 54 hahaaa

  3. A skriver:

    Hanna! Jag är rätt nyinflyttad till Stockholm och har inte många vänner här. Börjar nu sakna mitt tjejgäng hemma och tycker det är så svårt att skaffa nya vänner här, vet liksom inte riktigt hur jag ska göra???!!! Har du nå bra tips?! <3

    1. ellz skriver:

      Åååh feel you girl! Det är sjukt svårt faktiskt, särskilt i ”vuxen ålder”. Mina egna erfarenheter efter jag flyttade hit är att jag blivit bäst/kommit närmre kompisar med personer som inte är ifrån stockholm (förutom min kille dårå som är riktig 08 hehe..).
      Har du någon gammal bekant/kompis/what ever ifrån dina gamla hemtrakter här kanske? Fråga om en träff! Annars sikta in dig på fölket som inte är 08or – vi småstadsgäris sitter ju ändå i samma båt ;)!

  4. Anna skriver:

    Haha jag vill gå på din släktträff!

  5. Mattan skriver:

    Om ingen annan paxat din fd vardagarumsmatta (<3) gör jag det nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg