Menssjukan är här

10:50 2018-03-11

Älskade!

Sorry för lite radiotystnad ett par dagar. Men jag har liksom varit på Bröllop och sen kom stamcellerna hit så då har jag fokuserat på dem.

Vad som hände sen?

Jo, jag fick årets mest hysteriska mens och därmed en förkylning på köpet. Vaknade 03:30 inatt med taggtråd i halsen och att det bara dånade i öronen. Jag har liksom undvikit den där vidriga influensan som folk härjar om men så fort jag får mens är det som att mitt immunförsvar hånler och säger byeeee byeeeeee.

Men innan dessa vidriga förkylningskänningar kom hann jag som sagt vara på min kompis och kollega Klara Svenssons bröllop. OCH WOW va fint det var! Vigsel 19:30 en fredag på Färgfabriken här i Stockholm och sen massa fest. Grät så jag SKAKA på vigseln. Hade sen alldeles för roligt så tog tyvärr noll bilder.

Sen har jag också lyckats shoppat en ny ”fönsterprydnad” som jag så fint kallar det. Två leoparder från h&m home. Anton har tveksamt muttrat åt köpet, men jag älskar dem:

Atjo, prosit.

Nu ska jag fortsätta dricka citronvatten (HJÄLPER DET ENS?!) och spruta i saltvatten i mina bihålor. Har ju nån tes om att jag ska ”driva ur” denna bakterie innan nya veckan startar.

Puss alla

 

6 kommentarer | “Menssjukan är här”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Louise skriver:

    Åh, älskar leoparderna! Kollade på dem i fredags🧐 Men det är salt&pepparkar från början tror jag! Fast funkar ju att ha som fönsterprydnader också såklaaart. Fint!

  2. Sofia skriver:

    Hej Hanna! Jag undrar om du kan dela med dig av vad din psykolog heter och finns. Kanske maila om du inte vill skriva här. Jag har gått mycket i terapi men behöver en ny, och upplever (såklart endast utifrån den lilla del du delar med dig av ditt liv) att vi har samma issues. Så sjukt svårt att bara googla fram en psykolog och ingen jag känner går till en privat de kan rekommendera. Hälsningar Sofia

  3. Frida skriver:

    Hanna! Vart kommer din fantastiska lampa ifrån som du har i fönstret?? Krya krya

  4. Jolle skriver:

    vill ha mer recension av ”gift vid första ögonkastet” av dig!! älskarrrr när du är relationskritiker

  5. Julia skriver:

    Alltså det är inte säkert du är sjuk!!! Fick lära mig av min GULLE-läkare nyss att faktumet att jag blir sjuk VARJE mens, inte är riktig sjukdom, utan att det är supervanligt att man får förkylningssymptom under mens – trots att kroppen är tom på virus och bakterier. HÄRLIGT VA. Nä men kan ju iaf betyda att man kan chilla och inte skylla allt på sitt gölliga lilla immunförsvar, som kanske ej är boven i dramat! (Iaf i mitt fall)

    MENSPUSS

  6. Elin skriver:

    Hanna…. Du är ju sjuk hela tiden…..
    ……….

    …..

    skoja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG