Mmmm jadå

16:00 2018-03-18

HEJ från en ljuv förkyld person i bil

Men hallå vad usla ni är på att lämna kommentarer plötsligt?! Har fler läsare än på länge men ändå ekar kommentarsfältet tomt tomt tomt tomt….

Det där var jag som försökte skapa ett eko i text.

Kanske är nöjesguidens kommentarsfunktion som är krånglig? Intalar mig det för att inte tappa självkänslan helt.

JAHA annars då? Jo jag åkte ju till Åre istället för att stanna i Stockholm och supa vilket visade sig vara helt rätt val då jag fortfarande är riktigt förkyld och nu hostar upp…. knallgrönt slem. Men jag överlever (hoppas jag?) ingen feber på flera dagar och idag är slemmet lite snällare än igår.

Jag har inte kunnat åkt skidor i helgen men har däremot varit och undersökt mina kramp-pjäxor hos stället jag köpte dem på. Där hände en mycket komisk sak som jag ska berätta om i LIVEPODDEN på tisdag.

Ni kommer väl?! Tisdag kl 18-21 på Kungsgatan 3 (Löfbergs kaffebar) här i Stockholm. Martin kommer berätta allt om hans FEST också.

Puss alla

25 kommentarer | “Mmmm jadå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnéa skriver:

    PUSS
    *känner pressure att kommentera* *måste lyda master*

  2. Tale skriver:

    yeey – elsker Martins berettelser :D og krya på dig! kjipt å være syk når våren kommer

  3. Sanna skriver:

    Ansträngande att kommentera från mobilen och läser typ 99% av alla bloggar där. MEN ska såklart lyda master och vara mer kommentars-aktiv. Kul om vi kan ha ett utbyte av information(…) eller vad man säger.

  4. Elsa skriver:

    Önskar SÅ att jag kunde gå på livepodden :(

  5. A skriver:

    Då kan jag ju passa på att fråga vad som hänt med din crush på Christopher O’regan? Är han utbytt till nån annan?:( Har det gått över?:(

  6. Sandra skriver:

    Åh, du fashionabla master! Jag är i stort behov av din hjälp. Min kompis son ska döpas och jag har fått den otroliga äran att bli gudmor till honom. Vad ska jag ha på mig? Behöver alla tips jag kan få!

  7. Manda skriver:

    Ska till Köpenhamn till helgen och vill vara sådär snyggt Köpenhamn-chic som bara du fattar hur man är!! Så snälla ge mig tips på vad att köpa

  8. Sofia skriver:

    Jag kommenterade och frågade förut vad din psykolog hette/finns och skulle gärna få reda på det fortfarande. Önskar som sagt gå till en privat men känns helt omöjligt att hitta en via Google. Vill du inte säga så är det helt okej såklart :)

  9. Karla skriver:

    Börjar det inte kännas lite beklämmande med alla ‘måste lyda master’ kommentarer…? Så märkligt beteende.
    Annars skulle jag vilja säga att anledningen till att få kommenterar är att det inte finns mycket att kommentera kring. Det här är ingen nischblogg och du uttrycker sällan starka åsikter kring något. Förut var det mer feminism, nu är det mest åkommor (förkylning! mensvärk! bakfylla!) samt jobbprat och saker du vill köpa. Inget fel med det i sig, men kanske inte lockar så där supermånga att kommentera.

    1. Reinard Räv skriver:

      Fan vad neggig du var då!!!!!

    2. Hanapee skriver:

      :-(

    3. S skriver:

      Näää håller inte med alls! Din blogg är den bästa i heeeeela bloggosfären!

  10. Sofie skriver:

    Jag och min kompis åker tio mil för livepodden! Har inte lyckats komma tidigare men nuuuu såååå!!!! Så laddade. Tänk om vi inte får plats?? 😬

    1. Hanapee skriver:

      ÄLSKLINGAR!!!! JOOO det ska ni! Kom PRICK 18:00 så får ni plats. Skriv ett DM till mig på insta om ni inte skulle komma in!

  11. Mli skriver:

    Saknar en gillaknapp! Så kan man visa lite livstecken även om man inte har nåt att direkt.. säga, liksom?

  12. Moa skriver:

    Jag anmälde mig till tjejvasan igår! Trodde aldrig att det skulle hända eftersom 3 mil på skidor ju ”är omöjligt och inget jag klarar av”. Du fick mig att tänka om. Tack för inspirationen! 😊⛷

  13. Mli skriver:

    Högst oklart om det är meningen, men du har reklam för ”HP originalbläck” överst i din blogg. Visste inte att du börjat i utskrivningsbranschen… he he heee. Heh. Kul. Väl…

    1. Hanapee skriver:

      heheheheh faktiskt kul

  14. Sanna skriver:

    Master! Kan du inte göra ett inlägg och tipsa om lite fräscha vårjackor? Är sugen på att införskaffa något nytt men skulle behöva lite inspiration!

    För övrigt så älskar jag din blogg. Keep up the good work<3

    1. Hanapee skriver:

      Kommer! TACK GULLE!

      1. Hanna skriver:

        Och vårsneakers!!!!!

  15. Julia skriver:

    Men alltså kan du inte skriva lite om kommentarer och läsar och tjohejs :) ? Är det jobbigt att ha fans liksom? (Alltså orkar ej töntig fråga men UNDRAR). Kommenterar typ ofta dina stories och du svarar ju sjukt ofta (så kul!) men alltså tröttnar du? Har du stammisar som kommenterar?

    1. Josefin skriver:

      åh jag undrar också hur många stammisar (vi) är!! och om det är jobbigt…

  16. Josefine skriver:

    Kan du inte skriva lite om klassikern?? :) Du har inspirerat mig till att jag också tänker försöka mig på tjejklassikern! Hur lägger du upp träning? Hur mycket längdskidor åkte du innan tjejvasan? Jag körde mitt första pass längdskidor igår och just nu känns 3 mil långt bort.. :)

    Kraaaaam

  17. Hanna skriver:

    Kommenterar inte så ofta men läser typ 99% av alla kommentarer pga tycker det är kul! Tycker det är lite halvjobbigt att kommentera via telefonen av någon anledning?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg