Outfits för en 25-årsmiddag

20:28 2018-03-25

Johanna: HannaP I need help! Ska på 25-års fest på fredag och har inget att ha på mig :’-( Vi är ett stort gäng som ska äta på resturang och sen klubba och jag tänker mig klänning/kjol eller en jävligt fancy topp (haha i princip vad som helst då). De förstnämnda måste gå till minst knäna. Jag vill känna mig cool men samtidigt ”finklädd” och jag hittar verkligen inget… Du är bäst! Kram

Hannas svar: Master hör bön! Här kommer lite olika förslag när jag scannade av kläd-internet i ett par timmar. Are you ready?!

1. Fantastisk skir leopardblus från Other stories. Jag tänker lösa bröst, svarta utställda stora finbyxor, blanka dyra platåsneakers, ljusröda läppar och jag tänker svallande hår som liksom kastar sig lite fram i ansiktet när du skrattar sådär hjärtligt som bara du kan göra, Johanna.

2. Får. Inte. Nog. av detta set från Stylein!!! Du matchar med massa ringar, utsläppt hår, ansikten schyssta loafers ELLER klackar. När du entrar middagen tystnar bordet och det känns som tiden stannar! Hen du haft dm-kontakt med på Instagram blossar upp i ansiktet när hen ser dig och det pirras i hela kroppen på dig.

Efter klubbandet ligger settet på raggets sovrumsgolv. Synd bara att hen har en katt som pissar ner det under natten :-(

3. ”Är ho galen tro?!” tänker du när jag tipsar om detta set från Zara. Men hallå? Man FÅR faktiskt gå på middag i magtröja, och blir man *blyg* kan man alltid dra upp kjolen lite. Matcha med ett par svinhöga vassa klackar, stora örhängen, blankt hår i snedbena och ett stort leende. På klubben bildas en ring runt dig med applåderande människor, en av dem råkar vara Tony Irving ”doo har TALANG chejen” säger han.

4. Vänta nu här, skymtar mitt skarpa kläd-öga en liten dragkedja längst ner på denna finbyxa från Samsoe? Vilken vinstlott isf! Herregud vad cool du kommer vara i det här Johanna! Höga beiga mockaklackar, tofs mitt på huvet, långa ögonfransar och knallröda läppar. Födesledagsbarnet kommer stänga in sig på toaletten och gråta av avundsjuka när hen ser dig!!!!

5. Vet du vad jag kan tycka är fint Johanna? Att ha riktigt tighta tröjor med höga byxor. Som den här fantastiska tröjan från Weekday. Matcha den med kostymbyxan från Samsoe och du har en vinnande outfit. Ha håret lite halvt instoppat i den, röda naglar och en kaxig uppsyn.
”Are you going home now? I wish you could stay…” säger en mansröst till dig när du är påväg mot toaletten under middagen. När du vänder dig om står där Kit Harrington och råflirtar med dig. Du får panik och svarar plötsligt ”poop.. is… coming” och skrattar ihjäl dig åt dig själv. Det gör inte Kit.

HA SÅ JÄVLA KUL PÅ FREDAG JOHANNA! <3

19 kommentarer | “Outfits för en 25-årsmiddag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Unnar inte Johanna ett skit om hon får Kit före mig :-(((

 2. Isabell skriver:

  Katthistorien har hänt mig… 🤦‍♀️ min katt kissade på en killes tröja. Antar att det är
  nåt revirtänk när det kommer in nya personer och dofter. Pinsamt hur som helst.

 3. Elin skriver:

  Angående frågepodden så undrar jag om ni har några sånna händelser ni vet som typ har hänt för längesen men så fort ni råkar tänka tillbaka på det så får ni sån extrem skamsköljning att ni måste tänka på något annat?

 4. Emma skriver:

  Såå roligt skrivet! Älskar!

 5. Anna skriver:

  Jaaa! älskar dina klädinlägg!

 6. Amanda skriver:

  Master!! ÄLSKAR både dina kläd- och relationsinlägg så här kommer en fråga i varje kategori. 1. Har äntligen köpt ett par såna där coola brallor med liten ”rand” längs benet och dragkedja längst ner. Men kära hjärtanes hur matchar jag dem???? Både gällande överdel och sko?? Inte minst VINTERSKO nu innan snön är borta? Hjälp hjälp hjälp. Har generellt stilbryt just nu och hade uppskattat *inspo*. Ok, sen har vi 2. Är helt kär i en kille i min skola och han verkade lite intresserad tillbaka men jag lyckas aldrig ta det vidare bortom att vi snackar i skolan? Han är liksom aldrig på fester där jag hoppas att han ska va och jag tänker allt mer att han är ”såååå speciell” och jag blir helt konstig av det. Hur får jag honom att bli kär i mig? Tack på förhand. Ps det kanske låter som att jag är 14 men är dessvärre snart 25.

  1. Martine skriver:

   Ååh! ”Ps det kanske låter som att jag är 14 men är dessvärre snart 25.” Denne lo jeg godt av :D Håper det ordner seg!

  2. Linnea skriver:

   Är i exakt samma läge som dig gällande nr 2, och har varit det med två olika jävla killar. Är väl inte kääär just nu, men var det i en annan kille för ett år sedan.

   Tror dessvärre verkligen att det man måste göra är att sluta vänta på att han ska dyka upp på rätt fest och sådär (för det gör jag också, och så hänger min upplevelse av hela kvällen på om han kommer eller inte) och bara ta tag i det!!! FRÅGA UT PÅ DEJT.
   Man kan skriva ”hej, skulle du vilja träffa mig på en öl” eller bara säga det när man ska säga hejdå i skolan typ, ”vi borde ses och ta en öl nån gång du och jag!”. Är killen trevlig och lite intresserad säger han ju ”Ja, det låter kul” åtminstone – och så kan man liksom försöka styra upp det sen.

   Vill också tipsa om min gyllene regel som är att om jag tycker att jag har väldigt kul med någon och gillar någon så är det allt som oftast ömsesidigt, alltså det LOGISKA är liksom att den andra också tycker om att vara med dig. Viktigt att komma ihåg och liksom LITA på.

   Kram lycka till och försök att ta tag i det nu för att inte gå runt och måla upp en drömbild av honom allt för mycket <3 <3

 7. Ellen skriver:

  Haha :) Men kanske inte så schysst att välja outfit 4 så stackars födelsedagsbarnet slipper stänga in sig på toa och gråta av avundsjuka ;(

 8. Anna skriver:

  Men ååh! Älskar detta! Är också i akut hjälp! Vi är ett gäng från mitt jobb som över en weekend i maj ska åka till Budapest – ca 20 grader under dagen och 10-15 på kvällen, så svårt att klä sig snyggt då? Vill bara glida runt och se sådär avslappnat-nej-jag-har-inte-alls-spenderat-timmar-av-skrollande-på-kläd-internet-cool ut. Kan du kanske skrolla lite med mig?:) Massa kramar!

 9. Lill hönan skriver:

  Haha dina klädinlägg är så bäst!
  Tror däremot att Kit ej skrattar pga att han är ca skitnödigast av alla!
  (Tror detta efter när han gästade the One Show på BBC one, ej skön- men skitnödig!) Haha!
  Gud vad elakt av mig.
  Kanske han känner symbios och bah, ”I’ll wait for you, my little soulmate you.” Och sedan är natten deras till klockan tolv och Kit försvinner men glömmer sin ena sko.
  Johanna måste söka land och rike och inser att snubben har ostig skolukt och ev fotröta. Åh förlåt. Elak igen. Som tur är finns det bara en med denna fotfungus i hela världen så hon hittar honom och de lever lyckliga i alla dagar.

  1. Andy skriver:

   Det vore bortom fantastiskt om detta hände <3

 10. Julie skriver:

  Hallå! Jag vill även tipsa om denna historia som jag hade på min 30årsfest (herregud vad det lät gammalt när hon som skriver ska fira 25, men 30 är det nya svarta – ni kan alla se fram emot det). Okay heeeeere goes: https://www.zara.com/no/no/cropped-jacquard-topp-med-prikker-p02284714.html?v1=5773064&v2=940529

  Alltså kjolen och toppen tillsammans, det är MAGNIFIKT. Lovar. Ser detta med kritvita sneakers till och skira strumpbyxor + röd läppstift. Kanske hästsvans om en känner sig lite spexig.

 11. Anna skriver:

  Master! Jag är i stort behov utav hjälp. Ska på bröllop i sommar och har sen dagen jag fått reda på det letat efter perfekta outfiten men finner ingen!!! Behöver hjälp snarast. Blått e en favvofärg om det är till någon hjälp. PoK

 12. mimmi skriver:

  Master!! Kan inte du länka några exempel på ett riktigt snygga CLEANA sneakers? Är ju en djungel där ute!

 13. Linda skriver:

  Skrattade orimligt högt åt Tony Irving-grejen. Haha :-) Och killen jag träffar lägger alltid in mina skor i ett skåp för han är rädd att hans katt ska kissa på dem annars :’)

 14. Astrid skriver:

  Hahah älskar dig! Har vetat vem du är sedan mååånga år men läser bara en annan blogg, fastade dock direkt när jag gick in på din och kolla för några månader sedan. Rolig, snygg, härlig och skojar om dig själv! Vad kan man mer önska? nä men.. (Hittade en en halvdrucken öl sedan två dagar tillbaka som jag drack upp nu kl 18 och blev tipsy? och inspirerad att skriva :))

 15. lina skriver:

  HAHAH gravar så mkt åt dessa inlägg!! Läser dem med mkt inlevelse och HÖR DIG nästan berätta.

 16. Matilda skriver:

  Skrattade också åt Tony Irving-grejen <333

  OCH! Såg att Anna här ovan ska på bröllop i sommar, liksom även jag. Så I second hennes fråga om klädtips! Blå är nog en favoritfärg hos mig med, matchar min extremt blåtokiga sambo om inte annat heh…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg