V. 13

09:31 2018-03-26

Det här är en vecka jag ser framemot, det är nämligen min favorithögtid: påsken. Dessutom trivs jag så bra på Nexiko och känner att jag fått ny energi i livet?! Kanske är solen också. Är också äntligen helt frisk (peppar peppar) och tänkte nu sätta igång med träningen inför nästa klassikergrej dvs. cykling tio mil :-))))))

Men känner också att jag har en massa grejer i hjärnan som jag skulle behöva få ut. Har haft massa tid till att fundera i soffan och ”tyckt/känt” i mitt egna huvud, men inte fått ut det någonstans? Ska se om jag lyckas med det i veckan.

MÅNDAG
Intervju med Peg Parnevik på förmiddagen. Spela in en grej inför mitt gig på UF-galan på eftermiddagen. Pod på kvällen och så lite hemmayoga på det (slarvat nåt så otroligt med yogan senaste två månaderna).

TISDAG
Jöbb jöbb jöbb. Och så Spinning på kvällen. Ska också träna text inför morgondagen.

ONSDAG
Konfrencier på UF-galan! Över 1000 pers i publiken! Spännande!

(SKÄR)TORSDAG
Åker tåg till Sundsvall på morgonen, är där hela dagen till sent på kvällen då jag lånar morsans bil upp till Åre. Alternativt om jag åker upp till Åre på fredag morgon (mkt intressant info för er nu).

FREDAG
Åre! Ska åka längd nå jävulskt!

LÖRDAG
Sitta i snögrotta och dagssupa.

SÖNDAG
Fortsätta åka längd.

4 kommentarer | “V. 13”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mathilda skriver:

  Master! Nu är det såhär att jag klarat matte 4, orientering på utegympan och sprödbakade fiskpanetter i TRE ÅR och ska få ta studenten!!! Jag vill så gärna ha på mig något som inte är en klänning. Har du några tips???

 2. Anna skriver:

  Nää jag som åker Sundsvallståget på onsdag. Blev lite glad och tänkte att man kunde ”råka” krocka in i dig så var det fel dag. Aja ska till Åre jag med, får hoppas på att bli starstruck där hehe

 3. KP skriver:

  Hej! Vill bara säga att 10 mil är ingenting!!! 💪 Vet inte ens om du är stressad inför det eller så, men jag vill bara säga att när det väl är dags så kommer du vilja cykla ännu längre :) jag cyklade mina första 10 mil i sträck för kanske 4 år sen utan att ha cyklat mer än tre mil innan (eller tränat öht) och det gick fan GAL-ANT. Nu är mitt rekord 25 mil på en dag 😎 se till att ha en riktig go sadel och ja faktiskt, blöjbyxa 🙈 för röven och fitty är ofta det som först ger upp! Och testcykla med exakt samma utrustning och inställningar som du kommer ha på själva loppet så vet du att det inte bli totalkaos. Men känn inte att du måste träna massa tiomilare innan, klarar du tre mil så klarar du tio. Då kommer du inse att tre mil var en sån jävla barnlek, då kan du tänka att drygt två till såna så är du i mål 💯

  Se till att sadeln sitter på rätt höjd så knäna inte går sönder (benen ska vara helt raka när du sitter på sadeln med hälen på pedalen). En väldigt bra träningsrunda som utgår från söder är Björknäs (Nacka) och tillbaka, den brukar vara lugn och enbart separata cykelvägar. Den borde bli nästan tre mil.

  Shit det var inte meningen att det skulle bli så långt, men ja, det är så spännande att följa din klassiker och jag tror och hoppas att du kommer älska cyklingsbiten!!! 🚲💨💨💨

 4. s skriver:

  på grund av dig har jag blivit besatt av crazy ex girlfriend och mår piss av att säsong tre inte finns att se på neflix(?!?!?!?), så finns det nån som vet var en hjälplös själ kan få se tredje säsongen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg