Zzzznork

13:22 2018-03-13

Jag ger er: en mycket dramatisk och lidande person!

Trodde det skulle va mycket bättre i förkylningen idag men så vaknar man upp tjockare i bihålorna än nånsin. Kanske beror på att jag enligt min mobil gick 129 steg igår och istället låg raklång i soffan och därmed samlade på mig bakteriefulla slemhögar i bihålorna??? Tycker det är en teori som håller.

Är så uttråkad också. Har de senaste 72 timmarna haft en och samma utsikt. Ser ni förresten ett fel med den?

…min fikus. Alltså växten i fönstret. Det är den andra växten som dör hos oss på väldigt kort tid. Jag vattnat och flåsar på dem men tror det handlar om elementen, Anton går och skruvar upp dem medan jag vill ha de kalla. VÄXTERNA DÖR JU?!?

Nu ska jag ladda för dagens äventyr; en promenad till Ica.

Har vi tur kanske vi kan få ihop till 300 steg idag.

 

13 kommentarer | “Zzzznork”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amanda skriver:

  Kämpa master! Har tagit två steg mer idag än jag gjorde igår (dvs 73 steg). Det är nu det vänder!!!

 2. L skriver:

  Modemaster, hjälp en kvinna i nöd! Ska på bröllop i vår och måste införskaffa något att ha på mig, men allt ser ut som det kommer från Hemulens garderob?? Ok inget ont mot den stilen men vill i alla fall att min kroppsform ska anas lite under tygstyckena. Enda kravet är kjolen ska vara längre än till knät och helst passa en kortis som jag. Inte avogt inställd till ett set med topp och kjol! Skulle bli så tacksam för tips!

  Och krya på dig såklart <3333

 3. caroline skriver:

  Hej Hanna! Känner att jag måste hjälpa dig med dina fikusproblem. Min fiolfikus har blivit mycket gladare sen jag flyttade in den lite i rummet istället för att ha den i fönstret. Har också en självbevattningsgrej till den så att den typ får lite vatten hela tiden. Testa detta! Mvh fikus-räddaren

 4. JW skriver:

  Hanna! Var är serveringsvagnen/hyllan ifrån? Svinsnygg, vill haaaaaa

  1. JW skriver:

   Haha efter snabb googling så tror jag den är från Ikea va? Men, fungerar den bra för ändamålet då?

   1. Hanapee skriver:

    Helt rätt! <3

    1. Manda skriver:

     Vill också ha!! Men är uppenbarligen inte lika bra på att googla för hittar den inte 🙄 Så ett namn på den hade hjälpt mig?

 5. Anna skriver:

  Ska också på bröllop i vår och skulle verkligen uppskatta tips på vad man kan ha på sig och gärna vad man kan ha för väska till! Klänning är inte riktigt min grej men är öppen för förslag! Börjar få lite panik över att jag har noll koll på vad jag ska ha på mig även om det är ett tag kvar.

 6. Mallan Brallan skriver:

  Hej hallå! Nyfiken på fina mattan vid soffan. Varifrån kommer den? Och är den mjuk att sätta tassarna på?

 7. Ami skriver:

  Min fiolfikus får gula blad när jag vattnar den för mycket 😟

 8. l skriver:

  tänker också att den (fiolfikusen) vill vintervila? det gör ju många träd. isåfall tappar den alla blad och blir bara en ful pinne som ska vattnas varsamt och sen kommer den igen till våren!

 9. stina skriver:

  Ok, verkar vara mycket tips här om hur du skulle kunna ta hand om fikusen så att den blir grön och skön igen heehee. Så här kommer ett till: Är väldigt mycket amatör i ämnet men tror inte det är direkt dåligt att ha en varm lägenhet för de flesta krukväxterna kommer ju från typ sydamerika eller liknande (breddgrader) och trivs i värme och fukt. Men att flytta den från elementet kan vara en ide då det i regel är torrt omkring element! Vore kul att se om det hjälper, så fin fikus i övrigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla