Plötsligt händer det!!!!

21:56 2018-03-13

Hej mina GOFISAR

Ibland tänker jag på allt det ens morsa har kallat en av kärlek, ”gofisen” är ju bland annat med på listan. Undra vad jag kommer kalla mina eventuella framtida barn? Kanske allt det jag kallat er genom åren? Hmm. Hjälp.

Men det var inte därför  jag *loggade in*, det var ju för att berätta att två stora saker har hänt mig ikväll – i matväg. För typ en månad sen satt jag på insta stories och klagade på att jag aldrig i hela mitt liv lagat någon veganskt och nyttigt (dvs utan masssssa socker) som varit gott. Aldrig någonsin har det hänt.

Tills ikväll!

Om detta må jag berätta.

Först ut var denna kalla zucchinirätt HELT baserat på växtriket! Superfräscht, smakrikt med lite hetta. Stort också att Anton älskade det. Eftersom han är en kille. Och killar gillar ju bara hamburgare och Jonas Crambys grejer.

Sen! Tog jag på mig det imaginära förklädet och bakade DADELBOLLAR.

Åt upp alla på ca 45 sekunder. SÅ JÄVLA GÖTT!

 

Puss alla vegankompisar

 

hahahahaaaaa förlåt blev ni provocerade nu när falukorvstjejen tog de orden i sin mun

10 kommentarer | “Plötsligt händer det!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Liss skriver:

  Hahhaha! Tack för att du ALLTID får mig att skratta och bli glad <3

 2. linnet skriver:

  blev sugen!! ska laga!! men fattar inte om man ska koka zucchinin eller inte?

  1. Hanapee skriver:

   NOPE! Inte koka!

 3. Sofia skriver:

  Hahahhaah <33333 Älskarej. Och!!! Ett tips på en vegansk gryta som jag äter I DETTA NU faktiskt som jag troooor att du skulle gilla också. Hittade den på Elsa Billgrens blogg där hon kallar den Kaneldoftande gryta tyyp så sök bara på det så hittar du!! Plus för att det va SVINenkelt och gick SNABBT mmmmmm

  1. s skriver:

   Hon har också en svingod vegansk gryta med potatis och curry, tror den heter ”värmande vegansk gryta” eller nåt!! Annars är tips Jävligt gotts blogg, han är grym!! Tycker inte att allt veganskt bör kopplas ihop med dadlar och rawfood utan det går att äta precis som ”vanlig” mat. kram du äger

 4. Camilla skriver:

  Åhh, vill du ha världens godaste mat, som dessutom är vegansk, MÅSTE du ju göra vietnamesisk glasnudelsallad! Det är dessutom så lätt att en normalbegåvad schimpans klarar av det. Följ t.ex. det här receptet: http://lillamatderiven.blogspot.se/2012/02/varldens-godaste-vietnamesisk.html, men ta bort räkorna eller byt ut dem mot tofu och byt fisksåsen mot japansk soja. MUUUUMS!!

  Känner man sig extra festligt lagd, kan man rulla in salladen i rispapper och göra dipp på jordnötssmör, lime, vatten, soja och sambal oelek, så har man supergoda spring rolls istället.

 5. Ronja skriver:

  tips på annan svingod mat jag gjorde igår som är veganzzk:

  2 st gulbetor
  0.5 rödlök
  1 avokado
  mango typ…. 1.5 dl?
  färsk koriander
  massa pressad lime
  hackad chili
  salt
  peppar

  hyvla gulbeta + rödlök TUNT gärna i mandolin om du har, det hade inte jag så gick bra att skära också :-) fixa alla andra grejer ja alltså hacka/pressa osv. blanda allt i en skål och så har du vegansk ceviche som är ASGOD!! jag åt ihop med pommes och en liten aioli (går att göra vegansk ex såhär: http://sarasmatdagar.blogg.se/2015/june/vegansk-aioli.html)

  PUSS ät detta för det va jävligt gott

 6. Anna-Maria skriver:

  Dadelbollar kan ju vara världens bästa grej! Typ nyttiga chokladbollar! <3 <3

 7. S skriver:

  SÅ glad över att du lägger till ordet ”eventuella” framför framtida barn. Det är så det ska snackas! PUSS

 8. Malin skriver:

  Använde du soltorkade tomater i olja? 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla