Perfekta klänningen dårå

22:52 2018-04-17

Tjosan

Haha ”tjosan” ?? Jaja låt gå för denna gång. Hur mår ni? Jag mår bra. Känner mig dock rädd för att ventilera mitt liv helt ärligt med er eftersom jag känner att jag klagar nå jävulskt här i bloggen?

Är jag inte sjuk så har jag pms eller är stressad. Förlåt. Men tror jag använder bloggen som en dagbok och ventilation och då får ni liksom ta smällen.

Vet ju att ni i samlad trupp klarar av det :-)))

Nu till nåt roligare – nämligen en klänning som jag älskar och hade på mig på ett simpelt mitt-i-veckan-event(!).

JAJJAMENSAN!!! Armen i midjan på Päschon.

Klänning från J Lindeberg. Är den inte fantastisk? Liksom perfekt form. Hade höga blanka superosköna platåloafers från Zara på fötterna. Haltade till bussen hem med blåsor fulla hälarna.

Tycker det ändå var 100 procent värt.

Puss alla denna ljumna tisdag

18 kommentarer | “Perfekta klänningen dårå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Okej, här kommer en historia helt från verkligheten: Jag satt och pratade med en vän igår och vi kom in på temat influencers och utvecklingen som sker där och då konstaterade vi båda att du är en av få som fortfarande känns riktigt genuin. Som inte har förändrats en massa under åren (förutom det normala uppväxandet då), som har heltidsjobb och utbildning i bagaget och bloggar som en hobby men på ett sätt som känns både proffsigt, personligt och avslappnat. Något som trots allt är ganska unikt i dagens bloggvärld. Så strunta i att ha dåligt samvete över de där två punkterna och fortsätt med det du gör, för du gör det riktigt bra!

    1. Mimmi skriver:

      instämmer! <3

    2. Stella skriver:

      Så fin kommentar! Och jag håller fullständigt med!

    3. malin skriver:

      Håller med så mycket. Tänkte precis på att jag måste sluta läsa bloggar, ta bort instagram osv för jag får så mycket komplex och känner typ att mitt liv är misslyckat pga är inte genomlycklig – förutom hanapee. Så om jag ska fortsätta läsa en enda blogg så skulle det vara hannas, för jag mår genuint bra av att följa henne.

    4. elsa skriver:

      håller verkligen med!

  2. Saga skriver:

    Hanna!! Du strålar!! Klänningen är som gjord för dig

  3. N skriver:

    Hej! Jag ska flytta ihop med min kille om någon månad. Jag är student och blir klar om ett år och han är precis nyanställd. Hur ska man tänka med ekonomi? Jag kommer ha CSN och han en månadslön. Jag vet att vi ska prata om det gemensamt och har väl lite tankar på att vi ska dela upp det procentuellt (?). Men har du eller ngn annan i kommentarsfältet något tips på vad man ska tänka på? Hur är bästa approachen?
    kram

    1. Mandie skriver:

      Jag och min killa har ett gemensamt konto med varsitt kort kopplat. Via det kontot betalar vi hyra, forsakringar, mat osv. Vi ar bada studenter sa vi betalar hyran rakt av och sen 2000 kr per person for mat och hushallsgrejjer. Han betalar internet och jag spotify + netflix.

      Jag tycker att det ar as viktigt att prata i forvag hur ni ska lagga upp det. Jag och min kille ater bada veg, jag ater lite ‘klurigare’ mat an han ibland som kostar mer, men han tar storre portioner. Min kompis kille ater kott (hon veg) och han ater val typ tre ganger sa mycket som hon gor, sa for dom ar det inte rimligt att ha ett gemensamt kort utan de kor appen splitwise som funkar asbra!

      Fasta kostnader som el, hyra, forsakringar osv tycker jag kanns rimligt att betala procentuellt (delvis, ni lagger ihop vad ni far in efter skatt per manad och sen delar det %). Far du in 30 % av er gemensamma lon, betalar du 30 % av hyra, forsakring osv.

      Ha allting sant har fardigpratat innan ni flyttar ihop eller i borjan :). De flesta par brakar mest om pengar sa foresla att det darfor ar viktigt att ni ar overrens innan ni flyttar ihop.

      Tror forovrigt att det ‘ekonomi’ snacket kan vara helt olika beroende pa person. Min kille ar valdigt generos, jag liite snalare.

    2. Hannah skriver:

      Detta med pengar är så himla svårt och viktigt att prata om – och också sjukt individuellt! Jag och min kille flyttade ihop (och jag dessurom hemifrån) när jag började plugga. Han hade heltidslön och försörjde mig så jag kunde plugga utan lån. Nu är jag klar och har en inkomst, men min kille tjänar nästan dubbelt så mycket som jag. Vi ser alla pengar nu som ”våra” och delar inte upp dem mellan oss.

      Det funkar jättebra för oss och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt – MEN jag inser ju också att detta inte fungerar för alla. Prata med din kille och se hur hen tänker!

      Grattis till att bli sambo förresten! Det är bäst <3

    3. Kajsa skriver:

      Tänkte ge ett alternativ till alla med ”generösa killar”! Haha eller min kille är också generös men vi tänkte lite annorlunda. Vi var båda överens om när vi flyttade ihop att vi inte var ”där” att den ena skulle försörja den andras studier, så vi betalade 50/50 även om jag pluggade längre än han och han således hade lön ett par år medan jag hade CSN. Dock betalade han en del extra av vår ”vardagslyx” (utemiddagar, resor ibland osv) för att vi skulle ha råd att leva på samma nivå. Nu är jag gravid och kommer att ha föräldrapenning och då kommer vi dock se alla pengar som våra, för bebisen är ett gemensamt beslut till skillnad från studierna. För mig känns det helt rimligt både att vi först betalade 50/50 trots att jag var student och att vi byter taktik nu när vi går in i ”nästa fas” som är mer gemensam. Men fattar resonemangen som de andra haft också. Huvudsaken är att man är överens!

      1. N skriver:

        Ja, jag tror det blir mer som gjort. Vi pratade om det igår och räknade på det lite och jag kommer inte betala särskilt mycket i fasta utgifter, ca 1500 kronor (jag betalar halva avgiften medan han får betala resten och amortering osv) och sen sa han att han kunde betala nöjen typ.

  4. N skriver:

    Åh tack vad bra svar allihopa :)

  5. Johanna skriver:

    Vavavoom vad snygg klänning på tjusig pingla! Håller för övrigt med alla här som hyllar dig precis som du är, genuin och ärlig plus svinrolig, älskar din blogg så +1 på de som kommenterat och hyllar dig!

  6. Gina skriver:

    HANNAAAA jag behöver relationsakutenhjälp :( ingen big deal men ändå lite jobbigt: min kille är världens finaste, vi har varit ihop i 5 år och har det jättebra! MEN han PETAR I NÄSAN INFÖR MIG HEEELA TIDEN!!!!!! asså typ när vi sitter i soffan, kollar på tv, äter snacks osv. vet inte vad jag ska ta mig till. borde kanske sagt ngt i början av förhållandet för nu känns det typ försent??? kan inte komma på nåt sätt att säga det utan att kränka honom! detta är inte ett jättestort problem i övriga livet men just när han gör det blir jag så otroligt äcklad (snor är på allvar det SÄRKLASS äckligaste jag vet). han sitter liksom och gräver runt, men han vet ju att jag kan se honom?! jag gör sånt på toaletten och när jag är ensam. skulle kunna tolerera petandet nån enstaka gång men asså det är fan så jävla ofta. HUR ska jag ta upp detta???? ska jag ens säga nåt? är attraherad av honom i övrigt men just när han gör detta känner jag mig så så äcklad :/ vill inte känna så om honom, för han är så himla fin. snälla någon hjälp.

    1. Josefin skriver:

      Alltså vad gör han av snoret????? Om han gör det i soffan? Herre. Förstår problemet!! (Min kille smaskade jättemycket innan jag tillslut sa till honom). Men kan du inte säga typ ”hittar du nått?” Lite skämtsamt nästa gång han börjar gräva runt.. ? Förstår om du är rädd för att kränka honom men jag tycker det är att kränka dig att hålla på sådär … han måste ju fatta att du märker? Annars kanske fråga ”vill du att jag hämtar papper så du kan snyta dig?” Som ett barn ;)) då kanske han fattar??

    2. linda skriver:

      Alltså. FYFAN. min kille pruttar mkt framför mig, alltså trycker på verkligen så att det låter som att allt fladdrar verkligen. Brukar säga typ; men förfan vad vidrigt, snälla gå på toaletten eller tryck inte på så hårt framför mig. Vet inte om det är elakt sagt av mig nu…? Skulle iallafall rekommendera något liknande.

  7. IdaV skriver:

    Läste *puss i ljumsken* :-))

  8. Anna skriver:

    Hahaha blåsor fulla hälarna. Yogurt fulla väggarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg