218. Olika slags feminister

11:00 2018-04-17

Säger Bo fortfarande ”Martin” till Martin!? Hör det starka svaret. Sneakers eller gympaskor? Starka vårtecken! Hannas felval av krog och hur töntig får man vara om syftet är gott? Martin funderar på att skaffa smartphone. Och självklart en kort reflektion av Gift vid första ögonkastet.

Ni hittar den som vanligt där poddar finns. Syr du kavaj av bananskal, har kiwi-glasögon och ligger med druvor? Tryck play nedan:

10 kommentarer | “218. Olika slags feminister”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Martine skriver:

  Er så fint å kunne høre på podcasten når man sitter på jobb! :D Og så må jeg bare si: Det er ”hur kul som helst” med den lille samlingen av folk her på bloggen – jeg leser alltid alle kommentarer og føler at jeg kunne vært venn med omtrent alle – deg inkludert, Hanna. Det. Er. Fint <3

 2. Malin skriver:

  Skulle vilja höra om ni ändrat uppfattning om Björn Ferry efter programmet Storuman forever? Har inte sett programmet, bara trailern, men tycker han verkar…mer sympatisk? Människor som försöker göra goda saker för miljön gillar man ju.
  PS er podd är bäst!

 3. Linnéa skriver:

  Måste berätta att jag läst din blogg i typ 5 år och att jag först FÖRRA VECKAN gick in i min poddapp för att avnjuta din (och Martins) stämma. BRA PODD. Längtar till varje nytt avsnitt nu, och har mycket att ta igen hehheh

  1. T skriver:

   Jag gjorde samma idag, så sjukt? Ändå lyssnar jag ganska så mycket på poddar.

  2. Hanapee skriver:

   ÄLSKLING! Va glad jag blir!

 4. Rebecca skriver:

  Men guuu är det snart fem år sen du var i San Francisco och plugga engelska??? Googlade på dina inlägg därifrån för är intresserad av att göra en liknande resa och fick en CHOCK. Hur kan det ha gått så många år? Jag hade liksom nyss börjat gymnasiet då. Får ju ångest

 5. jennifer skriver:

  Hej Hanna! Du är en så fin, klok och inspirerande människa. Tycker du alltid svarar så bra på dina läsares frågor så här har jag en uppmuntrande fråga till dig. eheh.

  Jag har och har alltid haft nära till ångest, över saker jag sagt, gjort eller bara över att jag finns liksom. Jag trivs inte med någonting i mitt liv. Vet inte om det beror på hur jag har det i mitt liv eller om det är min ångest som leder till att det känns så.
  Jobbet är tungt, trivs inte och vill inte dit. Det är ett väldigt bra jobb. Alla ”hejar” på mig för att jag har fått det jobbet men jag trivs inte alls. Det är svårt och jag känner mig dålig och ouppskattad.
  På min fritid ligger jag hemma i min ensamhet. Jag har knappt några vänner för att alla är gifta och har barn och förstås inte har tid att vara med en ensam själ som mig som inte ens lyckats skaffa en pojkvän åt sig någonsin eller nya kompisar för den delen. Jag bor i en pytteliten stad som jag inte trivs i. En så liten stad att ”alla känner alla” och det blir också svårt att hitta nya kompisar pga brist på människor i min ålder helt enkelt haha.
  Jag känner mig bara helt fast och låst i en situation jag vill ur. Får panik och vill bara låsa in mig i mitt rum för alltid. Jag har tänkt i flera år att det ”nog snart vänder” men det gör aldrig det. Jag var lycklig en tid för ett år sedan då jag träffade en kille som jag blev störtkär i. Det slutade med att han våldtog mig i min sömn och jag fick reda på att han varit otrogen under hela vår tid ”tillsammans”.
  Vad gör man när allt känns hopplöst och man har försökt vända på alla stenar men det alltid slutar med att man är tillbaka i samma skit. Vet liksom inte ens vilken tråd jag skall försöka börja dra i. Suck. Livet alltså.
  Tack för att du alltid lyckas uppmuntra mig. Du är bäst.

  1. Sofie skriver:

   Vet inte ens vad jag vill skriva här… ville mest bara skicka en miljard kramar!!!! så starkt att du kan sätta ord på det. har du pratat med någon om dom här känslorna? det kanske skulle hjälpa, kanske skulle göra att du kunde komma fram till vilken ”tråd” du ska börja dra i.

  2. Jessica skriver:

   Vet inte heller vad jag vill skriva riktigt förutom att jag håller med Sofie.
   ❤️❤️❤️

  3. malin skriver:

   Önskar du bodde i min stad så hade vi kunnat vara kompisar. KRAM<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG