5 saker jag vill konsumera

12:00 2018-04-24

1. Ah! Bröllopstider! Min barndomskompis gifter sig och minst 30 personer jag gick högstadiet med är på plats. Även Gurra som kallade mig ”plattfejs” hela åttan. Och Susanne som spred rykten om mig. Jag glider in i kyrkan iklädd dessa otroliga(!!!) klackar från Zara, en ljusgul fladdrande skir urringad klänning och håret i perfekta vågor längs med ryggen. I sin illasittandes nylonspetsklänning tittar Susanne på mig med hat i blicken. Gurra vill dansa hela tiden men jag låtsas varken se eller höra dem, istället tar över dj-bordet, spelar bara mina egna favoritlåtar, lägger kortet i obemannade baren och vrålar ”hotshots på mig!!!”.

Min barndomskompis skickar hem mig i en taxi klockan 00:10.

2. Ursäkta? Varför har Other stories gjort den ULTIMATA sommarkjolen i både grönt och svart? Ska beställa den innan era små giriga händer hinner ta den ifrån mig! Matchar givetvis med vit t-shirt, platåskor med öppen tå, massa silverhalsband, utsläppt slarvigt hår i snedbena, massa massa genomskinligt läppglans och en väldigt trevlig attityd för en gångs skull.

 

3. Jag som bara skulle bara gå på Ica iklädd det här settet från Arket, vita sneakers, spikrakt hår i tofs och inget smink – när en kille som ser ut att heta ”Dave” stannar mig med en stor systemkamera. ”Oh sorry, can i please have your picture?” säger han med tydlig amerikansk accent. ”S..sure.. MAN?” säger jag chockad och sätter armen i midjan.

Två veckor senare får jag ett telefonsamtal från Kylie Jenners assistent som vill veta var jag köpt settet jag har på mig i street style reportaget i amerikanska Vogue.

Ops.

4. Varför har inte Weekday sagt till mig att de gjort ett jättefint samarbete med FILA? Och varför ger jag de nu gratis reklam här genom bloggen? Jo, för att det är så satans fint! Vill ha ALLT därifrån när jag gympar mig fram till usla tider i Tjejklassikern. Det här är fan den finaste springa-på-våren-tröja jag sett.

5. Sniff’ sniff’. Jag hör någon sniffa bakom mig när jag står i kön till Trädgårn. Sniff’ sniff’. Ljudet fortsätter och nu känner jag personens andetag i nacken. Jag är precis på väg att vända mig om och ge en rak höger när jag ser att det är Mikael Persbrandt som står där. ”Ah, sorry! Du luktar bara så otroligt gott” säger han med väldigt VÄLDIGT mörk röst. Jag blir lika röd som Göran Greiders åsikter och börjar mumla om ”Tom Ford”. Persbrandt ler stort och säger att det är den ”mest otroliga doft han känt på en kvinna någonsin”. Fylld av nytt otroligt doft-självförtroende dansar jag som en galning hela kvällen och springer med jämna mellanrum in på toaletten för ny spray-dos av Tom Ford. Överallt ska den. In i varje skrymsle och veck. Dagen efter vaknar jag och 0.1 ml finns kvar i flaskan.

ÄH den kostade ju bara 2900 kr.

 

17 kommentarer | “5 saker jag vill konsumera”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Fanny skriver:

  Flabbar läppen av mig!! Bäst är du.

  1. Hanapee skriver:

   Uppenbarligen ensam om det :( PÄRLOR ÅT SVIN!!!!!

 2. S skriver:

  Skulle kunna läsa 1000 sidor av såna här inlägg, love it

 3. Felicia skriver:

  Hahahahaha jag kissar på mig av skratt här på jobbet, orkar inte så SJUKT rolig är du! OCH dessutom himla bra tips ;)

 4. felicia skriver:

  DESSUTOM 25% på stories hemsida idaaaag

 5. Sofia skriver:

  Hahaha vad FÅR du allt ifrån master??? Geni är du!!! Älskar älskar älskar dessa!

  1. Sofia skriver:

   var…

 6. Sandra skriver:

  Hahahaha

 7. Hahahaha, hade betalt grova pengar för att höra dina tankar i ett helt dygn. Jäkla fantastisk hjärna!

 8. linda skriver:

  Alltså, du lever verkligen upp till ditt namn Master! skrattar så jag kissar ner mig här på jobbet. På riktigt den ROLIGASTE bloggaren här på cyberspace…. ❤

 9. hanna skriver:

  Det slutar aldrig bli kuuuuuuuuuuuul

 10. N skriver:

  Vill va alla personer i de här storysarna.

 11. Hanna skriver:

  Borde leva på nån pulverdiet ett par månader så jag kan köpa alla kläder du tipsar om. Det där settet!!

 12. Erica Wågström skriver:

  Skriv en bok master!! Uppenbarligen en OTROLIG berättare!

 13. Elin skriver:

  ÄLSKAR (ja, caps i hysterisk form behövs helt klart här) dessa inlägg. <3 <3

 14. Amanda skriver:

  Hahaha, Persbrandt alltså

 15. karin skriver:

  Hahahahahaha så kul! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg