Årets comeback

18:53 2018-04-12

Hej gåsarna mina(?)

Hur mår ni? Jag mår fortfarande sådär. Häng med på min mensresa vettja:

Pms:en har nu övergått till mensen från helvetet. Vaknade 02:40 inatt av att nån högg mig i livmodern inifrån. Kändes som en liten arg man som stod med höjd näve och slog med knytnäven hårt åt alla håll och kanter. Kanske hette han Horace?

Sen följde en timme av att jag mensade loss som aldrig förr. Herregud. Och så har det fortsatt hela denna torsdag. Mens mens mens mens mens mens. Fritt fram att kalla mig mensfeminist<3 nu.

Men innan blodforsen kom dj:ade jag med Parisa hos en ny superfräck konceptbutik som heter The Lobby.

Vi dj:ade ihop typ år… 2012? Den sommaren kanske 2-3 gånger. Typ innan vi var riktiga kompisar. Jag minns att Parisa berättade om hur hennes katt Pontus bodde i en byrålåda och att jag då tänkte att hon var en varm person. Visste ni att det var Patrik Isaksson som kom på vårt namn ”Pee on Paris”? Han skrev till oss på Twitter och kom med det förslaget.

Och vi tog det.

Så här såg Päschon ut igår:

Finurlig blick! Kände mig rätt fin igår! Plötsligt bah sådär liksom. Spelar ju sålart ingen roll och inget är förändrat på utsidan, men efter veckor av utseendeångest var det skönt att bah ”jamen man är väl lite gullig ibland, bra nu kan jag släppa min ångest kring det här”. Lol.

Sen åkte vi på ett Gina Tricot-event och jag tog ett ”aurafoto”. Hade rätt stor grön aura med lite grått ovanför huvudet. Han som tolakde fotot sa typ att jag var varm, intelligent, öppen och kunde få ”kontakt” med det andliga om jag ville.

DET VILL JAG INTE.

Hör ni det andarna?!??! Kom inte till mig för i helvete!!!!!!

Puss alla. Nu ska jag fortsätta mensa.

10 kommentarer | “Årets comeback”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Falken skriver:

    Vilken cliffhanger vilket namnet var som Patrik Isaksson kläckte?!

    1. Hanapee skriver:

      hahaha nuså

  2. Ellinor skriver:

    Hahah jag är också LIVRÄDD att nån ande ska kontakta mig nån gång? Älskar andar men fan rör mig inte för då får jag väl en hjärtinfarkt och dör :(

  3. Malin skriver:

    Modeoraklet- jag behöver din hjälp!

    Jag är nybliven doktorand och ska åka till Kanada och presentera på min första megastora forskarkonferens!, men vet inte vad jag ska ha på mig. Vill se professionell, men främst härlig ut. Fantiserar om någon chill kostymbyxa och matchande lite loose kavaj i någon *härlig* (rosa? smutsturkos?) färg. <– här har jag försökt ge en liten känsla för vad jag har för stil, men modeoraklet kanske jobbar bäst med fria tyglar? Vad säger spåkulan?

  4. Louise skriver:

    Du e så kul??? Så KUL inlägg?? Skratta högt!!! Mvh tre öl in <3

    1. Love skriver:

      Är kär i dig Louise

  5. Erica skriver:

    Ah men vad är det för gulligt du har på dig då?? Nån kimono?? Vill veta allt om denna gull-look!

    1. mopsen skriver:

      jaaaaa, jag vill också veta!!

  6. Lovisa skriver:

    Hahah jag var också på Gina tricots event, aura-kvinnan sa samma sak till mig. Vill absolut inte ha kontakt? Hon sa också att jag hade lite oskarpa kanter i delar av min aura pga saker bak i tiden, men sen VÄÄÄÄGRADE hon säga varför pga det var in the past tydligen. Jahopp.

  7. Malin skriver:

    Testa MyLivia! (OBS ej sponsrad alls) Innan åt jag typ ett halvt paket värktabletter men nu har jag en gullig liten tensapparat som skickar elstötar till min livmoder och mina äggstockar och håller dem i schack. Fick min mens igår natt och har inte tagit en enda tablett än och är såååå nöjd. Och att man kan välja skal till den lilla dosan, ändå kul att ba ”yes jag matchar min menstens med min outfit ✌🏻” Kan verka krångligt att beställa från USA och tar lite tid men SÅ värt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg