Två bilder från dagar med kraftig pms

12:35 2018-04-11

Här mådde jag ändå okej, men oj oj oj vilken pms jag haft de senaste 42 timmarna. Och den verkar inte ta slut? Förstår inte varför mensen aldrig kommer och gör slut på denna otroliga irritation och ledsamhet.

Började liksom grina och fick ett ordentligt utbrott klockan 00:40 inatt då jag insåg att min plan för denna onsdag skulle bli svår att få ihop med pt-tid, utvecklingsdag, dja med Parisa ikväll plus hinna fixa en miljon andra åtaganden. Insett att pms och stress är ungefär det absolut sämsta ihop.

Åkte i alla fall iväg och åt Ramen ensam igår på lunchen. Satt och sörplade med Veronica Maggio en bit bort, försökte höra vad hon sa men hon pratade som en mus.

Kvinnan bredvid mig däremot sörplade sin ramen på ett sånt irriterande sätt att jag var tvungen att sitta med ena fingret i örat. Förstår ni då vilken nivå den här irritation-pms:en är på? Kan knappt hejda mig från att skrika rakt ut.

GAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!!

8 kommentarer | “Två bilder från dagar med kraftig pms”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Okej det här hjälper inte i din pms och stress: Men herregud vad jag skrattade åt tanken på någon som sitter och sörplar ramen med ett finger i örat. Tänker mig hur du sitter demonstrativt med armbågen vinklad utåt.

  2. Linda skriver:

    Så. Snygg. Master. Hade jag sett ut så under min PMS hade jag varit fulländad & nöjd. Har precis haft den svåraste pms-perioden (2 goa veckor) någonsinnnnn. Överväger medicin. Fast nu är det ju ”bra” igen tills nästa gång så orka ta tag i’t…?

    1. E skriver:

      Jag började med medicin två cykler sedan och det är fan det bästa jag gjort. Mina värsta perioder varade också ofta i 2 veckor, vilket drar ner livskvaliteten så sjukt mycket. Nedstämd, osocial, irriterad/arg/förbannad osv osv. Och redan nu mår jag så mycket bättre, och är mitt i en cykel just nu faktiskt. ANTIDEPP 4LAJF

  3. Jennifer skriver:

    Guuuuu hade exakt sån pms igår. Fyfan va nära att hoppa från balkongen. Men idag har jag fått min mens och känner att livet e värt att leva igen.

    Men till ett annat problem. Till er kloka läsare och master her self. Kompisar som varit roliga och party, kunnat ta ett glas vin för mycket en vardag och sånt som helt vänt om. Missförstå mig rätt, det är inte så att jag vill KRÖKA GÄRNET PÅ TIIIISDAGAARR WOOO!!!! Men mitt problem är att dessa människor inte bara är lite tråkiga (och att en känner sig som ett fyllo som inte smuttar satan på 4 glas på 5 h, japp du hörde rätt) utan att de vaggar in en i en falsk förhoppning. ”Jag kan inte idag, men kan vi inte ses på onsdag och äta pizza och dricka vin? <333" Så kommer en lite tidigt till den nyttiga krogen de valt istället för pizza och sitter med ett glas och är exalterad. Nej då beställer de en cola zero.
    Vad gör jag för att slippa vaggas in i lågkaloriträsket?? Varför blir tjejer såhär? Varför slutar de vara kul?

    1. Sanna skriver:

      Har tyvärr inga råd men är i samma sits. Nej, menar inte heller att man måste festa hårt varenda gång men… när orden ”det är inte värt kalorierna” yttras när vi ska ut och dricka öl….buhuuuuuu.

  4. Alltså stress och pms är en så jävla farlig kombination, haha herregud känslorna innan jag blev medveten om detta…

  5. Karro skriver:

    Förlåt för en helt annan sak, men jag känner starkt att det här är rätt ställe att fråga på! Jag och min bästis ska åka på semester i sommar, till palma!! Eller ja, Mallis men vi ska nog bo i Palma. Frågan är då VAR vi ska bo? Tips? Vet att både du Hanna men även mååånga läsare har så bra tips om den här stan! Vi är 28 år och SINGLAR (har inte varit singlar tillsammans på jättelänge:’)) så vill hänga på ställen med likasinnade typ….?

  6. Alvedon skriver:

    Delge gärna vilken BUS du har😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg