En torsdag i april

13:12 2018-04-05

En sak som jag håller på med varje vår är att ”försöka komma i fatt våren”. Jag upplever nämligen varje vår och sommar som att den bara försvinner och därför vill jag liksom förbereda mig på att nu är det faktiskt vår, så att jag inte missar att njuta av något.

Misslyckas dock varje år. Kanske pga att det såg ut såhär i morse när jag gick till jobbet:

Är det kanske oetiskt att fota på en kyrkogård? Förlåt i sånna fall! Men nånting som jag på riktigt tycker är oetiskt är folk som stannar upp vid Micke Nykvist eller Anna Lindhs grav och fotar???? Typ som att ”jag såg en kändis på stan!”. Det känns väl lite på gränsen va?

I övrigt älskar faktiskt kyrkogårdar. Försöker så ofta jag kan ta den här vägen när jag är på väg nånstans även om det är lite av en omväg, inbillar mig nämligen att jag uppskattar livet lite extra då. Tänker ”ja här ska man ju hamna nån gång” och så känner jag blodet rusa i kroppen.

Sen tvingade jag vår nya – jättegulliga – praktikant Mina att gå ut och fota mig. Hon ställde upp och kolla vad bra det blev! Ville nämligen visa mitt nya favvomode: vitt på vitt! Tycker det är så fint att ha skjorta på t-shirt och gärna i samma färg. Skjortan och t-shirten är från Other stories och jeansen med kameltå är Levis.

Om nån undra!

Nu ska jag jobba och försöka djupandas. Haft en svag, svag tendens till magsår som jag måste ta det lungt med.

5 kommentarer | “En torsdag i april”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Martine skriver:

    Åh, det første bildet – med tåken og de nakne trærne – gir meg lyst til å krype ned i sofaen, med et glass rødt, og se en bra krim/thriller <3

  2. Sandra skriver:

    Alltså dina instastories. Dom är bäst :) Jag skrattar så mycket varje gång!

  3. Linda skriver:

    Hanna, jag är sjuk (igen…) (är sjuk jämt) och har börjat kolla på Crazy ex girlfriend, tack för ditt eviga tipsande! Bara på avsnitt 4 än så länge, men har redan skrattat högt flera gånger <3

  4. Martina skriver:

    Gillar du kyrkogårdar ska du nästa gång du är i Köpenhamn, komma förbi Assistensen Kirkegård. Den använder folk som en park, vilket kanske verkar respektlöst i början men jag tycker det är fint.

  5. Anna skriver:

    Folk fotar ju bilolyckor. Att fota en gravsten verkar rätt chill i jämförelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg