Måendet

15:59 2018-04-04

Hej älskade

Hur mår ni? Jag mår sådär. Är fortfarande så otroligt hostig, snorig och ont i bihålorna. Men värst är det ändå hur ful och vidrig jag känner mig sen ungefär en månad tillbaka. Vettefan vad man ska ta vägen med den känslan egentligen? Tycker den är så fruktansvärt onödig och orimlig men har lite svårt just nu att komma ifrån den.

Att jag vandrar omkring ihållandes en systemet-påse där jag förvarar alla mina snorpapper hjälper inte direkt heller. Snorpapper och använda nässprayer. Sen orkar jag inte duscha heller för att jag har så torra läppar och näsborrar att det gör ont när det kommer vatten på dem.

Hittade ett bildspel från när jag var på en balkong och försökte ta fina bilder på mig själv i solen som får symbolisera mina viderkänslor:

Ser lite ut som ett estetprojekt från nån på gymnasiet?

Ja ja. Och Lill-babs dog igår. Förjävligt. Hon kändes verkligen som en one of a kind, överlag så är ju människor lite lika varandra i offentligheten med lite liknande emellanåt svala personlighetsdrag. Men Lill-babs kändes som ett unikum i just VÄRME.

Äe. Blev riktigt nedstämd nu.

Döden döden döden.

Är det något jag med all sannolikhet inte kommer hålla på och hänga upp mig på vid dödsbädden är det väl ändå utseende och ”upplevd fräschhet”. Det ska jag ta med mig.

10 kommentarer | “Måendet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jennifer skriver:

    Vet inte om det är ngn tröst alls men har också oförklarigt känt mig ful och sunkig senaste månaden. Tror att det är vårdepp??? Min första. Hemskt. Oändligt torr blek hud, hår som blir flott sekunden jag kommer ut ur duschen, inga kläder känns snygga, är jag inte lite fattig också??? Blir arg på mig själv men snart kommer den riktiga våren (dvs när det är ljust OCH varmt – så att vi faktiskt kan njuta av det) och då jävlar kommer en ändå må bra tror jag. Heja dig all skit går över!

    1. felicia skriver:

      +1

    2. Andrea skriver:

      Har känt exakt samma. Dessutom vaknade jag upp idag med en massa små röda finnar i ansiktet! Brukar aldrig ha så kass hy som nu vilket spär på självföraktet nå sjukt! Oerhört torr också trots att jag tycker att jag ger min hy fukt hela tiden. Har känt mig oerhört deppig också, gråtig och allmänt nedstämd. Inte ens tänkt att det kan vara vårdepp men såklart det säkert är det!

  2. Sofia skriver:

    + 1

  3. elsa skriver:

    <3 känner verkligen igen den känslan, känner också så just nu.

  4. rasha skriver:

    Du är otrolig och one of a kind.

  5. Sandra skriver:

    What Rasha said. Plus exakt samma på allt det andra; nedstämd över Lill-Babs (plus stressad för blir påmind om mina egna pärons dödlighet och åldrande) och FULHETSÅNGESTEN bara. Försöker tänka att man inte är ensam med den (uppenbarligen<3) och påminna mig själv om det orimliga i att man tycker att typ alla andra är fina som de är men att man själv måste va en 10 poängare med filter för att duga.

    1. Hanapee skriver:

      +1 på hela din kommentar också <3

  6. Elin skriver:

    + 1 på fulkänslan. Är så himla svårt att bara strunta i också eftersom en ser sig själv i spegeln 2453442 ggr om dagen. JAJA this too shall pass osv…brukar ju göra det när det blir lite vår på riktigt.

  7. Anna skriver:

    Köp näsolja på sprayflaska på apoteket; som balsam för en torr och sårig näshåla!

    Snart är det (kanske) vår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg