Förlöst med sugklocka

14:28 2018-04-25

Hali halå

Idag är en sån där mellandag i livet tänker jag. Den bara ”finns” men känns inte så värst mycket. Lagom soligt, lagom kul, lagom tråkigt etc etc. Hela förmiddagen var vi och sprang runt i SVTs rekvisita inför vårt liveprogram ”99 frågor” som vi sänder i morrn kväll.

Passade på att ta två bilder på mig själv i rekvisitan:

Gud. Man ser verkligen att jag är förlöst med sugklocka på de här bilderna??? CONEHEAD. Måste vara min pysk-bena i håret nu. Haft sendbena de senaste tre månaderna att när jag försöker ha något som ens kan liknas vid mittbena så blir håret märkligt, liksom knöligt och jävligt.

Vad har jag på mig då? Jo, ny piké från COS som jag älskar, byxor från BACK och skor från H&M.

Tackar som frågar

Var iofs jag som frågade mig själv

Och nu fortsätter jag skriva med mig själv

Kanonbeteende

8 kommentarer | “Förlöst med sugklocka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. alex skriver:

  älskar dina dagliga små uppdateringar om ingenting <3<3<3

 2. L.S skriver:

  Hanna! Skulle inte du kunna skriva ett litet inlägg om hur du är på jobbet? Tänker typ både socialt men också om det finns något du har ångest för på jobbet?

  och vet ju att du inte har problem med att gå på toa på jobbet (hehe…), men typ hur är din inställning till allt sånt som vissa tycker är jobbigt på jobbet (typ att magen ska låta, att man ska störa andra med sitt tuggande eller att man luktar illa), speciellt när man är så nära inpå sina kollegor i öppet landskap.

  är tyvärr en av de som bryr mig (lite) men vill bli inspirerad av dig! <3

 3. E skriver:

  Men hallå! Också haft jävligt jobbigt med min bena typ hela vintern, och det bara fortsätter::(( Ser ut som skit mvh klagarn

 4. alma skriver:

  Söta fina snygga Hanapee! Kan inte du tipsa om snygga kjolar? en annan kan ju inte se vad som är snyggt förrän du har gjort ett inlägg om det! puss å kram

 5. A skriver:

  Hanna!!! Jag är i desperat behov av hjälp. Jobbar just nu på ett rätt tråkigt jobb, inga jätteroliga arbetsuppgifter, mycket dötid, känner mig väldigt understimulerad, dock är det heltid och 6månaders provanställning, 8-17, mån -fre och hyfsad lön. Har blivit erbjuden ett annat jobb, lite av ett drömjobb, bara 25h/v (dock med möjlighet till mer), lägre lön, jobba kvällar och helger, mer att göra på jobbet och helt andra utvecklingsmöjligheter… Är så kluven om vad jag ska göra :(

  1. Ajlin skriver:

   Livet är för kort för tråkiga jobb! Ta drömjobbet, hitta ett extrajobb som du kan tag är att fylla ut till heltid och så roddar du två jobb tills du blir erbjuden heltid på det nya jobbet och vips så har du drömjobbet!!!
   Det är underskattat att jobba bara måndag-fredag. Slutfört att få vara ledig en dag mitt i veckan ibland. Mycket lättare att få en tvättid, klipptid, mindre folk på gymmet osv.

  2. Stella skriver:

   Jag håller nog med svaret ovan. Och ibland är det faktiskt jävligt spännande att ta ”risker”. Göra det som man egentligen inte vågar. Om tio år kommer du inte sakna ditt nuvarande jobb, din dötid du hade, kämpandet att gå upp tidigt varje morgon för att gå till ett understimulerande jobb. Right?
   Saker löser sig ofta utan att vi själva behöver göra så mycket, utan mer hänger med. Det enda du kan tänka på är om det finns utvecklingsmöjligheter på ditt nuvarande jobb? Och om det i så fall är något du vill upptäcka? Annars, nä, känns kanske inte värt det.

   Och som sagt kan du ta ett extrajobb vid sidan av ditt drömjobb. Fast du kommer kanske inse hur jävla göttigt det är att jobba mindre timmar/vecka. :)) LYCKA TILL!

 6. Sanna skriver:

  När man byter bena hjälper det att föna ner den ordentligt efter varje hårtvätt. Tvinga ner den ba! Sen ger den sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp