Sändningsdag!

13:28 2018-04-26

Torsdag och vi sänder vårt nya tv-program ”99 frågor” idag, idén är typ såhär: känd gäst går in i studio och ska hinna svara på 99 frågor på en timme.

Det betyder att jag är tillbaka på svt just idag och till min stora lycka bjöds det på STUVADE MAKARONER i lunchmatsalen! Som menat att jag skulle vara där idag. (Under lunchen råkade jag dock läsa en massa om domen mot Peter Madsen och mådde så jävla röv att jag inte kunde äta upp. Blev snurrig och får nästan svindel av vad män gör mot kvinnor, men mer om det i ett annat inlägg).

Tänkte att ni ska få se lite från hur det ser ut när jag jobbar som tv-producent? KAN DET VA KUL KANSKE? Min blogg så jag bestämmer!!! Vi kör:

Vi gör ofta program i Studio 21 på svt. Det är en liten studio som man kan bygga lite som man vill – vilket ju är kul för då får jag äntligen leva ut min hemliga dröm som scenograf… *skriker högt med fransk brytning när någon tänder fel lampa*. För det här programmet var den estetiska idén typ ”enkelhet med murgröna och neon”. Vilket det också blev. Riktigt fint i kameran.

En stor tänkare i fåtölj. Har på mig nå kläder från H&M, COS och Puma. Väskan är ju som bekant från Zara men verkar dock vara slutsåld enligt rykten från…. er?

Bästa idén var dock att skrota robotkamerorna som hör till studion (och som jag djupt hatar pga vidrig bild) till bättre kameror med mer djup. Mmmm. Njut.

Åsså sitta lite i kontrollrummet och pilla på knappar man inte ska röra, dricka automatkaffe och ha kraftig puls över allt som komma skall.

Klockan 19.00 går vi live och första gästen är Omar Rudberg.

14 kommentarer | “Sändningsdag!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Tove skriver:

  Nej vänta va, förtret betyder nog inte det du tror? förtret är ju typ ilska, vrede, irritation? Eller menade du att du inte gillar stuvade makaroner?

  1. Jennifer skriver:

   Haha, reagerade också på detta!

  2. Hanapee skriver:

   Hahahaha skrev fel

  3. jessica skriver:

   Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska arbete, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2. Pengar stava / lycka till stavning
   3. Om du vill stoppa din skilsmässa
   4. Skyddsspel
   5. Få jobbstavning
   6. Kampanjer
   7. Få pengarna tillbaka
   8. viktminskning stavning
   9. Kärlekstavning
   10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
   11. Graviditetsstavning

 2. Nike skriver:

  WOW VAD FINT MED MURGRÖNA + NEON!!!!!!???

  1. Hanapee skriver:

   JA! Otippat fint faktiskt?!

 3. Sabina skriver:

  Kul att få se ditt jobb! Det har överlag varit mycket bra innehåll här på sistone.

  1. Hanapee skriver:

   Gulle <3 <3 <3

 4. eliz skriver:

  Hallåååå kolla Tom Ljungqvist på insta (ser att du också följer honom hehe) ”skivomslaget” till hans låt VerA?! Trodde det var en avbild av Linso först hahaha är det inte sjukt likt??

  1. Nathalie skriver:

   Var tvungen att gå in och kolla haha, SJUKT LIKT

   1. Hanapee skriver:

    SVINLIKT.

 5. Låter som en kul idé! Törs man fråga vad ni har tänkt er för gäster i programmet?
  Kram ♡

 6. Karro skriver:

  Alltså, apropå mäns våld mot kvinnor. På TVÅ DYGN har jag läst om tre mord (på kvinnor, misstänkta förövare samt gripna har då varit män) samt en gruppvåldtäkt. En tjej som blivit gruppvåldtagen av 4-5 män. På två dygn! Tänk då mörkertalet..gud vad allt känns meningslöst

 7. Johanna skriver:

  Hjälp!! Tar examen i maj och vet ingen som kan ge bättre tips än du! Vill ha något snyggt på mig på ceremonin tänker typ byxa och sen en enkel långklänning på kvällen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp