Lördagsvilan

17:45 2018-04-14

Klockan är snart sex en lördag och jag ligger med ett glas champagne (vem är jag???) i sängen och väntar ut mitt sista skov mensvärk. Mmmmm. Bara pumpa ut sista blodklumpen nu sen är denna månads helvete över.

Var ute förut och sprang min första utespring för i år! Helt otroligt var det?! Eller alltså, jag var ju supertung i stegen och rätt seg – men känsla av att springa ute var fan värd att vänta fem månader på. Med risk för att låta som störig träningsperson men det är ju nåt visst med att ha träningen så enkel och nära? Att bara ta på sig ett par tights och knyta skon, gå ut genom dörren och börja röra fötterna snabbt.

Det behöver liksom inte va svårare än så. Blev på så otroligt bra humör efteråt också!!!

Nä nu ska jag locka håret. Klockan nio ska jag möta upp girlsen på italiensk middag i ciiiiity. Linso fyller ju för fan 30 idag!

8 kommentarer | “Lördagsvilan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Cilla skriver:

  Oh herre, jag trodde jag läste ett inlägg från Blondinbellas blogg och satte fan ölen i halsen efter första stycket. ”Vad i HELVETE händer?! Sista klumpen?!” tänkte jag och kollade om detta verkligen kunde stämma. Sen ba ”jaha, Hanapee, ordningen återställd” :)))

  1. Signe skriver:

   haha, så himla roligt!

  2. kristina skriver:

   Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
   1. Ta med din pojkvän tillbaka
   2. Ta med din man tillbaka
   3. Ta med din fru tillbaka
   4. Ta med din flickvän tillbaka
   5. Vinn lotteri
   6. Främjande på kontor
   7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
   8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
   9. äktenskapsengagemang och så många fler.

 2. Kät skriver:

  Vilken fin byxa? Får man fråga var den kommer ifrån?

  1. Andrea skriver:

   Jag tror jag vågar svara att dom kommer från The Cords. Annars har dom iaf lika! :)

 3. Clara skriver:

  Åh, KAN inte du tipsa lite om vad du har för löprundor på söder? Är relativt nyinflyttad och tycker det känns så svårt att få till ett lagom långt, typ 5-10 km pass som startar i nofo (haha!) där man inte bara springer typ, folkungagatan fram och tillbaka, utan ändå får en glimt av något vatten eller träd?

  1. Hanapee skriver:

   Jag med! Spring rakt ner (renstiernas gata som sen blir katarina bangata) sen kommer du till hamnen, ta höger och följ vattnet, under en bro och sen springer du där längs med årstaviken :)

   1. Clara skriver:

    Men TACK! Gullig som svarar så snabbt:) Ska genast ut och testa imorrn efter jobbet! Älskar att man passerar ”hamnen” på denna runda, känns mycket kontinentalt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla