Mitt mest uppskattade ögonblick i veckan

11:00 2018-04-07

Fredag 19:05

Man har stressat hem från jobbet, varit in på Ica och köpt det sista, sms-bråkat med sin kille om vad i helvete vi ska göra för efterrätt ikväll, han föreslog ”chokladfondant” man missförstod och trodde han menade chokladfondoue och skrev att han var usel. Man redde ut det, blev vänner och handlade fondantgrejer.

Man svängde in på Systemet, bar svintunga kassar med hundra liter vin och öl hem efter jättedålig beräkning av vad fyra personer egentligen dricker? Man har svettats, man har haft klump i halsen och kraftig puls, man har slängt sig in i badrummet, bättrat på sminket, tagit deo och bytt tröja.

Så plötsligt är allt färdigt! Matförberedelserna i fas, champagneglasen diskade och snittarna gjorda. Ljusen är tända och lägenheten städad. Och man är rätt snygg också? Om en kvart kommer gästerna men man har den där KVARTEN ihop innan.

Så vi öppnade varsin öl och stod där i köket och tittade ut över vardagsrummet. ”Skål då” sa Anton och log mot mig. Och jag var så jävla lycklig!! Lycklig och tacksam över att jag har honom och oss. Att vi gjort det så bra de här tretton åren, att vi ordnat det så bra för oss i livet. Med den här lägenheten vi älskar och alla människorna i vårt liv som vi tycker så mycket om.

Tyckte det kändes så fint.

Så komiskt att jag nu ska försöka gå från det här ögonblicket till att vi har en ny matta? Men det har vi! Ni har ju de senaste åren frågat om den gamla (också superfina) mönstrade mattan.

Men jag blev liksom trött på den efter alla åren. Kändes så…. skrikig. Vi vill ha ett ”lugnare” (lol) vardagsrum och har nu skaffat en svinfin naturvit och supermjuk ullmatta. Från samma ställe som den förra mattan.

9 kommentarer | “Mitt mest uppskattade ögonblick i veckan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Natalini skriver:

    Vad fräscht det blev! Eran lägenhet är så fin, gillar att mycket går i neutralt, med det som bryter av är era gröna växter! Mvh en som älskar gröna växter men har ihjäl alla blommor utom kaktusar och orkidéer 😞

  2. rebecka skriver:

    MEN vad fint skrivet <3 Och er lägenhet är också så jäkla fin! Mattan passade verkligen, blev harmoniskt typ och ser sååå mysigt ut

  3. Alice skriver:

    Åh vart kommer ert vardagsrumsbord från?

    1. Hanapee skriver:

      IKEA(!)

  4. Bea skriver:

    Finaste läggan! Tre fönster sådär tätt i vardagsrummet ser hur härligt ut som helst.

  5. Elsa skriver:

    Bästa tiden på veckan!

  6. Anna skriver:

    Haha min kille och jag har varit ihop snart 10 år men aldrig fått den kvarten! #alltidsena Men har fortfarande hopp om att vi någon ska lyckas vara klara i tid och inte att den ena står typ i duschen 10 min innan gästerna ska komma.

  7. Fanny skriver:

    Har drömt om er gamla matta så länge!!! Kan jag få köpa den eller är den redan hos någon annan lycklig? Eller är den på tippen (hemska tanke)??

  8. Anna skriver:

    Ni vill inte sälja den förra mattisen?? :))))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg