V. 18

15:17 2018-04-30



Vintern raaaasat ut bland våra fjällar! Drivans blommor smälta ner och DÖ! Himlen leeeeeer i vårens ljusa kvällar, solen kysser liv i skog och sjö! *står i skepparkrans på en liten scen och skrålar med min basröst*

MÅNDAG
Är kvar i Åre! I morse hade jag ett telefonmöte som slutade i en otrolig grej som jag såklart vill skriva om men inte får så då blir det så här töntigt blogghemligt??? Förlåt för tönteri, men är så glad! Iiiiiih. Och ni kommer såklart få veta sen ju.

TISDAG
Sitta i bil hela dagen hem till Stockholm. Kommer va orolig hela resan för mina plantor hemma som säkert viker sig efter vatten vid det här laget.

ONSDAG
Jööööööööööbbajöbbajöbba.

TORSDAG 
Träna på förmiddan (börjar fan bli stressigt att få upp kondisen till vätternrundan nu), sen kul lunchmöte med h&m. Åsså live-sändning på kvällen.

FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG
Trädgården har premiär! Ska dit och ta mig en och annan tänkte jag! Sen ska jag laga massa mat, dona på balkongen och försöka ta tag i min kondition dårå.

8 kommentarer | “V. 18”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Spännandeeee! Kan du snälla när du berättar vad det är, referera tillbaka till det här inlägget då så man fattar att ens nyfikenhet är stillad?? Känns som jag alltid missar när folk berättar om sina hemlisar för att jag inte visste att de avslöjade just den hemligheten jag väntat på ex antal veckor. Ok, kanske ingen som fattade detta, men om nån gjorde så vet jag att ni är fler som håller med, eller?!

    1. L skriver:

      Tänkte exakt samma!! Hatar att ha outredda ”trådar” i huvudet

    2. Hanapee skriver:

      Haha <3 absolut!!

    3. Jess skriver:

      Håller med hahah

    4. jessica skriver:

      Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska arbete, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
      1. Få din älskare eller man tillbaka
      2. Pengar stava / lycka till stavning
      3. Om du vill stoppa din skilsmässa
      4. Skyddsspel
      5. Få jobbstavning
      6. Kampanjer
      7. Få pengarna tillbaka.
      8. viktminskning stavning
      9. Kärlekstavning
      10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
      11. Graviditetsstavning

  2. Hanna skriver:

    Blev på riktigt glad över att du var glad och det är ändå få bloggare man känner så för.

    1. Hanapee skriver:

      <3

  3. Elin skriver:

    Hjälp älskade Hanna! Jag är på jackjakt och vill ha en svinsnygg jacka som passar till precis allt. Eller nästan iallafall. Efter att ha letat utan några direkta fynd vänder jag mig självklart till dig, modetipsarN, för hjälp. Pls, ge mig lite vägledning i djungeln av tråkiga jeansjackor och fula bombers <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla