220. Grönt pringlesrör

21:38 2018-05-01

Hanna och Martin är i åre och gör en livepod i SPÖREGN. Det snackas drömspelningar i ett band, att Martin mår bra av krångel, att Hanna satt medbredvid artisten Säkert! på tåget, ceasarsallad med stuvade makaroner, Christopher O’Regans kontaktannons på instagram och hur man hade sex på 1700-1800-talet?

Du hittar den där poddar finns. Bär du klänning gjord av majs, dricker etanol och high fivear med hästar? Tryck play nedan:

13 kommentarer | “220. Grönt pringlesrör”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. jessica skriver:

  Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska arbete, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Pengar stava / lycka till stavning
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Skyddsspel
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. viktminskning stavning
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
  11. Graviditetsstavning

 2. Linda skriver:

  Gu vad jag fick lust att high fivea med en häst nu!

 3. Emma skriver:

  Har bara lyssnat en stund på detta avsnitt men stängde av för tycker att det är så jobbigt att höra på när du stressar Martin och avbryter om regnet och för att säga att folk går (!?!). Snacka om att sänka någons flow. Martin brukar lyssna supertålmodigt på dig när du berättar långa (och roliga!!) historier. Nu var du/ni iofs lite fulla så var nog därför. Men ett tips för att göra podden lite mer njutbar, och göra Martin lite gladare också tror jag. Älskar ju er podd i övrigt

  1. Hanapee skriver:

   Haha, ja det var ju taskigt av mig faktiskt. Men trodde det framgick att det var med VÄRME och JARGONG (vilket det såklart är) – men eventuellt inte. Tror inte marre blir ledsen dock.

  2. Julia skriver:

   Håller med. Älskar också podden men i alla live-poddar blir det samma grej: du stressar på Martin och avbryter honom ofta och säger att det är tråkigt/går för långsamt osv. Känns väldigt otrevlig + att det inte alls är långsamt eller tråkigt, vi vill ju höra Martins historier. Det verkar alltid som att du tror att live-publiken kräver ett annat tempo eller innehåll, men de gillar ju antagligen podden precis som den är annars. Så jag tycker också det blir svårt att lyssna på dessa poddar tyvärr.

   1. Hanapee skriver:

    Äe va ledsen jag blir, när man bara försöker skapa roligt gratis innehåll

    1. Julia skriver:

     Jag förstår att det känns jobbigt att höra, men om du lyssnar på livepoddarna, kan du inte hålla med? Jag älskar verkligen som sagt podden i övrigt, min absoluta favorit, men just det här tycker jag skaver så mycket. Jag tänker också att ni väl gör podden för att lyssnarna ska uppskatta den (utan lyssnare ingen podd osv) och att såna här saker kan vara värt att tänka på för lyssnarupplevelsen.

     1. Hanapee skriver:

      Lyssnade igenom nu och kan till viss del hålla med om att jag avbryter Martin på senaste i början, men kollar jag ljudspåren pratar vi på pricken lika mycket i övrigt. På livepodden innan tycker jag att det absolut inte är så. Men allt är såklart subjektivt. I övrigt kan det ju vara en stress över att jag är van att UNDERHÅLLA snabbt och kul i mitt jobb mot *teens* och blir väl helt enkelt stressad när Martin tar en andningspaus på 2 sek, hehe. Det är såklart fint att du gillar podden i övrigt och det kan vara jag som är dålig på att ta kritik, men blir genuint osugen på att göra fler just nu.

 4. Julia skriver:

  Det är alltid svårt att leverera konstruktiv kritik på ett bra sätt och jag försökte formulera mig så bra som möjligt. Jag tänkte dessutom att jag ”vågade” komma med kritiken när det fanns en annan kommentar som uttryckte samma sak. Hur som helst så tror jag att det kan vara som du säger att du är van att leverera kul material snabbt, och det var det jag försökte framföra i min första kommentar; att podden som den är annars är jättebra och att live-podden inte behöver vara på nåt annat sätt för att underhålla. Vi har tid och ork att vänta Martins lite långsamma historier. :)

  Jaja. Allt gott!

 5. Johanna skriver:

  Jag har ingen som helst kritik att ge er. Ni har den bästa podden jag nånsin hört och ibland känner jag mig som en konstig person som lyssnar om på alla poddarna gång på gång på gång, samt somnar till. Alltså varje kväll. För mig är det så tydligt att ni har en JARGONG er emellan. Jag tycker INTE att du avbryter otrevligt och om du nu skulle göra det nån enstaka gång så WHAT EVER!? Kvinnor har blivit arbruttna i alla tiders tider. (Inte just Martins fel men lite perspektiv kan vi väl ha)

  Tack för en fantastiskt podd. Ibland när jag tänker på att den nån gång under mitt liv kommer ta slut blir jag tom i själen.

  kram!!

  1. Hanapee skriver:

   Oj läste den här kommentaren när jag mådde röv och började grina av nån slags lättnad och rördhet, haha vem är man!!! Iaf: TACK. Även OM du skulle störa dig så är det ändå så himla fint att ta sig tiden att va såhär gullig mot nån på internet. Tack tack å tack

 6. Emma skriver:

  Hanna, jag lyssnade klart idag och resten av podden var det inte alls så! Du var ju supergullig på slutet och sa typ att ”vi var intresserad av hur det går med Martins liv” eller något liknande. Det var nog bara lite stress i början pga livepodd och som du säger, att du är van vid att hålla ett visst tempo i den typen av sammanhang. Jaja, du får väl ta det som en komplimang att jag och Julia gillar er podd såpass mycket att vi pallar komma med ”konstruktiv kritik”. Och ja, jag tycker att det framgår att du gör det med värme och att ni har en härlig jargong. Jag är nog bara en person som allmänt tycker att alla människor ska få tid att prata till punkt, även de långsamma, haha.

  1. Hanapee skriver:

   <3 !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg