5 starka tips från master

15:55 2018-05-21

1. Tv-serien Blank på SVTplay. Precis som Skam så kommer den här serien också från NRK och skildrar unga människors känslor så jävla starkt. Den här är mycket segare än Skam, men jag gillar den verkligen. Att man ”stannar” i scener och låter dem ta tid.

2. Artisten Demo taped. Min kompis Linnea tog med oss på en konsert med honom i Toronto och nu är han tyvärr det enda jag kan lyssna på. Den här låten skrev han när han mådde röva och satt instängd i sin lägenhet under ett helt år. Älskar den!!!


3. Mango outlet. Tänk att det finns en hel sajt för oss snåljåpar som gillar Mango men tycker att budgetkläder ska kosta just budget. De här UNDERBARA Stella McCartney-inspirerade sandalerna finns tex där för billig peng, om du har storlek 40-41.


4. Mitt succékonto @pickypersson är tillbaka! Under sommaren kommer jag publicera en hel del *inspo*-grejer här som antingen är för ytligt, naket eller finsmakigt för att publiceras någon annanstans. #följminresa

5. Line fixar kroppen. Också från NRK (de gör så bra tv nu!!!) möjligen lite *basic* programidé med ”ung normal tjej” som inte gillar sin kropp och ska försöka acceptera den – meeeeeen samtidigt är man ju bara en del i det här patriarkatet och måste ju tyvärr ÖVERLEVA i det (sen innehåller det ju lite märkliga inslag som när hon ska ”försöka vara Kim Kardashian”). Men samtidigt (igen) är den här serien väldigt skön att se utan att behöva problematisera sönder. Gillar Line också.

12 kommentarer | “5 starka tips från master”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Drömde inatt att du och Martin startat mode-podd som sändes från Aplace där ni tipsade om ”skandinavisk stil” och var SÅ SNYGGA. Vaknade och hade fått sån inspo inför vad jag skulle ha på mig idag. tAck!

    1. Hanapee skriver:

      hahahahhaha frustade

  2. Ellen skriver:

    Jaa, jag har också fastnat för alla norska serier på sistone:) Kommer snakke norsksvenska snart!

    Förutom Line fixar kroppen och Blank, finns ju en annan norsk ”ungdomsserie” om 20 plussare som heter Ung och Lovande på svtplay som jag varmt kan rekommendera!!

    1. Karro skriver:

      Jaaa unga lovande är sååå bra!!❤️❤️❤️

      1. Andy skriver:

        ÄLSKAR ”Ung och lovande”! ❤️❤️❤️❤️❤️

        ”Blank” känns mest som ett sämre (f’låt) ”SKAM” och segheten tar dessvärre knäcken på mig… Jag gillar spontant inte huvudkaraktären alls, får ingen sympati för henne.

        Nåväl. Håller tummarna för en fjärde säsong av ”Ung och lovande” asap!

        1. alex skriver:

          what jag älskar huvudkaraktären? hahah så kul hur olika man är.
          älskar btw också ung och lovande!!!!

          1. Hanapee skriver:

            Jaaa älskar också huvudkaraktären

  3. ems skriver:

    Sett första avsnittet av Line fixar kroppen (såg att det finns iaf ett till ute) och tyckte det var bra! Började kolla på Blank men gillade det icke! Tyckte skådisarna var rätt kassa, men man kanske ska ge det en chans?

  4. Hanna skriver:

    Jag som skulle tipsa om ytterligare en NRK-serie som e så jävla bra!!! Men så har ni redan tipsat om den, såklart!!! Ung och lovande, så jävvvvvla bra serie!!! Nästan uppe och snuddar vid Skam.

  5. Sara skriver:

    Instämmer med alla ovan om Ung och lovande! Fantastisk serie! Crush på Elise. Sen är ju dessutom Bianca Kronlöf med

  6. Astrid skriver:

    Bästa Hanna!

    Vilken guldgruva den där Mango outletten var! Jag passar på att ställa en stil fråga. Jag ska jobba på kontor i sommar, första ”riktiga jobbet” alltså ett jobb inom det jag utbildar mig till och vill såklart göra ett proffsigt intryck. Tyvärr är inte min sommargarderob så proffsig… Hur klär en sig snyggt och svalt på kontoret i sommar?

    1. Anna skriver:

      Måste bara säga att jag undrar exakt samma sak! Snyggt och svalt är ju SÅ svårt? Utan att vara naken liksom? Hahah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg