Cykel-kingen

17:31 2018-05-24

Någon frågade i kommentarerna hur det går med cyklingen, hen kanske var ironisk men jag väljer att tolka det ordagrant. Så här kommer en uppdatering.

Häromdagen tänkte jag gå till Trädgårn och dricka öl. Så talade min bff Johanna mig till rätta och sa ”nej du, vi ska ju träna cykling till tjejvättern”. Så det gjorde vi. Ungefär två mil blev det och jag insåg att det är HÖG TID att köpa ordentliga cykelbyxor. Och handskar.

Om man inte vill ha förhårdnader på båda nämnda ställen. Men det kanske vore praktiskt???

PASSA ER!!!!!!! Alltså på riktigt passa er. Jag är inte så stabil på denna snabba cykel.

Har inte heller vågat ”klicka i” mina cykelskor. Har liksom inte ens cyklat med cykelskorna jag köpte än. Tycker det känns så otroligt jävla läskigt att sitta fast i sin cykel? Lika vidrigt som jag tycker kajakpaddling känns. Fy fan att sitta fast i saker.

Känner mig kvävd.

Har alltså totalt cyklat 4 mil och är därmed inte alls tränad till Tjejvättern. Men vet ni? Det får gå lite som det går, jag KAN liksom inte lägga så mycket mer tid på cykling eller träning nu. Har, om det inte framkommit av allt mitt satans klag, inte så mycket tid över.

Men nu till något roligare! Vi cyklade förbi skylten ”Svedmyra” under vår tur och kom på att vår bff Frida bor där. Så då svängde vi förbi na’ på ett oväntat besök.

Ja, hon är gravid. Med tvillingar!!!!!!

Lilla Frida som klev in i mitt hjärta iklädd gröna nikitabyxor och hoodie första dagen i ettan på gymnasiet. En av de roligaste och varmaste jag vet! Och nu ska hon bli tvillingsmorsa. Vill grina så fort jag ser henne :’) :’)

Så det är sammanfattningen av min cykling. Som just nu är prio 29390 i mitt liv.

9 kommentarer | “Cykel-kingen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sanna skriver:

    Fashion-guru-Hanna! Jag har fyllt 30 och i sommar ska jag o en kompis ha en siihiinnessjuk fest. Stor o vräkig. Jag behöver således vara snyggare än jag nånsin varit. Snygg och edgy. Vet att du kan knäcka den här nöten. Plz hjälp?

  2. Ellen skriver:

    Cyklade för första gången med cykelskor förra veckan. Superläskigt i början, men så värt det efter en stund!
    Fick hjälp av en kompis som höll i cykeln och gick brevid mig i början, men efter en stund fick jag in den rätta knycken och vågade cykla själv. Övade mycket på att klicka i och ur mig från pedalerna innan jag cyklade iväg på en riktig tur. Hoppas du vågar testa, cyklingen känns mycket lättare när en får hjälp av skorna att dra runt pedalern:)

  3. hanna skriver:

    SNYGG och SNABB cykeljacka!!!

  4. Jenny-yan skriver:

    Drömde i natt att jag läste din blogg och att du hade fött ett barn och hade varit hemlig om dingraviditet under hela perioden innan. Det var ett jättebra barn (det finns trots allt bättre och sämre barn) du skrev i bloggen att du alltid drömt om att få ett barn och att du nu mådde väldigt bra över detta. Du hade en moderlig uppsyn i dina bilder. Kram från yenny-yan som måste ta tag i sin menthal health pga drömmer om att läsa bloggar

  5. Sofia skriver:

    Nu har jag vaknat tidigt två dagar i rad och drabbats av grov ångest pga dina IG-stories om miljö. SNÄLLA!!! Följ upp detta! Du har makt att inspirera, gör tv program etc och det måste ju gå att rädda det sjunkande skeppet! Vi kommer aldrig göra det genom att inte ändra vårt beteende och jag förstår inte hur någon kan prata om något annat än detta? Mvh en som radikalt vill ändra sitt beteende tack vare dina stories

    1. A skriver:

      SAMMA HÄR! Ångest deluxe

  6. Christina skriver:

    Här kommer pepp inför tjejvättern: jag cyklade halvvättern förra året (15 mil) och det längsta jag hade cyklat var 6. Det går!

  7. Karin skriver:

    Jag cyklade tjejvättern med totalt tio mil i kroppen, alltså alla mina pass blev tio mil tillsammans och det längsta var kanske två? Så det går absolut utan mycket träning! Men som någon annan sa så hjälper klickskorna supermycket, så hoppas du vågar använda dem, hejar på dig!

  8. Sandra skriver:

    Tips om du får skav på insida lår, skinkor eller annat härligt: Lush har en kräm-isch som heter RUMP som är bra för just skav. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG