Fredag 22:22

22:32 2018-05-25

Vad gör du?
Ligger jag nyduschad med nån slags *kräm* på min jättefinne på kinden och ena handen på könet och den andra på datan (klassiker). Kom precis hem från en snabbis på Trädgårn där jag drack öl med mina underbara praktikanter Mina och Robin.

Jag och Mina ikväll precis efter att jag visat henne den otroliga super-tjejtoan!!! Otroligt.

Vad tänker du mest på?
Miljön. Att jorden kommer va obebolig inom rätt kort tid och vår civilisations död. Ni vet sånna där ljusa soliga tankar som man mår så bra av :-) Som en molande ångest i bakhuvudet som slåss med tankar på saker jag borde fixa och göra. Ps. kommer skriva mer om miljötankarna inom kort, måste bara sortera i lill-hövvet innan det kommer på print.

Hur mår du?
Vet helt ärligt inte. Har haft två jättekonstiga dygn med vakna nätter, existensiell ångest och lite tid. Känner mig inte i *balans* just nu och märker det framförallt på att jag knappt orkar svara på sms??? Känner mig liksom otillräcklig hela tiden i allt. Splittrad och märklig. Och mår dessutom röv för att jag fokuserar på att jag är stressad hela tiden? SLÄPP DET HANNA! TA BARA EN TUGGA I TAGET! Herregu.

Förlåt. Bloggen och jag kommer bli i mer balans om typ en vecka.

Vad händer härnäst?
Sänder ett litet försnack på Guldtuben i morrn! Det blir skoj.

8 kommentarer | “Fredag 22:22”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Snälla prata inte om miljön i nästa poddiz!!! Kommer stänga av pga så mkt ångest och ”jaha då kan jag lika bra dö nu :)” (dog när jag såg din insta, kollade på min bebis och bara FÖRLÅT för att jag födde dig) Fast Martin kanske iofs säger något lugnande och ångestdämpande. Fast ändå snälla låt bli ://

 2. Ida skriver:

  Joo! Mer miljö! Uppskattar så mkt det du har skrivit.

  Dina inlägg har på riktigt inspirerat mig till att sluta konsumera??? Alltid älskat kläder, men nu får det bli 100% second hand för mig och hållbart etc.

  (Elin, fattar att det är sjukt jobbiga känslor. Jag har också två ungar som kommer va 53 och 56 om 50 år och det gör ont hur mkt man vill skydda dem.

  Men det är ju också de fattiga personerna som drabbas hårdast i det här. Det dör redan barn och familjer pga klimatförändringar, så känner att vi har ett ansvar som privvade också. Att sätta frågan på agendan och så, även om det är obekvämt

  Tror det var HP som skrev att det är först nu vi har tillräckligt mkt kunskap och teknik för att save the planet, så let’s go, nu gör vi det *peppig aerobicstjej*).

  1. Sofia skriver:

   Men jaaa tack!!! Jag fattar också känslan men känner någon slags självklarhet i att det är vår generation som ska vara med om att allt ändras? Tänker på farfar som levde under världskrig, ransonering etc, någon generation innan honom flydde landet pga svält så VEM har sagt att vi ska åka räkmacka genom hela våra liv?

   Det är ingen mänsklig rättighet att flyga kors o tvärs överallt, shoppa svinmycket onödiga grejer och allt annat miljökorkat vi sysslar med. Vad spelar det för roll om vi har sett världen under vår livstid om det inte finns någon värld snart? Är det verkligen viktigare att äta billigt kött 7 dagar i veckan än att våra barn ens har en chans till framtid?

   Tänker också mycket på att människan generellt inte verkar bli lyckligare med tiden heller, att det gör det så tydligt att konsumtionssamhället bara stressar och förstör oss. Det enda som är viktigt i livet (tycker jag) är att få vara tillsammans med dom en tycker om, och det kan en faktiskt lika gärna vara på hemmaplan.

   1. Sofia skriver:

    Och med räkmacka menar jag hur många av oss har möjlighet att välja våra liv fritt (hur vi konsumerar, reser etc). Det är kanske inte rimligt att vi har obegränsade möjligheter?

    1. Britta skriver:

     Så himla spot on Sofia!

 3. My skriver:

  Guuuu mår typ EXAKT sådär :( Hoppas det går över snarat. Kram <3

 4. Constance skriver:

  Gud!! Be inte om ursäkt för ditt mående!!!!!!! Jag skulle inte sluta läsa även om du publicera 20 negativa (eller va det va du sa ”förlåt” till) inlägg i rad :) du är fantastisk!!

 5. M skriver:

  Instämmer med föregående talare: be inte om ursäkt för ditt mående! Ibland mår man som fluffig sockervadd och ibland äre piss. Jag vill läsa om båda måenden! Men hoppas såklart för din skull att du känner dig mer zen och i balans snart! <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp