Linsos möhippa

22:53 2018-05-06

Uj uj uj va kul det var. Är på riktigt lite oroad över att jag aldrig igen kommer ha så… kul? Typ trött i käkarna för att jag gick runt och LOG som ett fån hela dan. Nu tänkte jag ta er igenom dagen vi hade ordnat för världens bästa person: Linso.

Hela morgonen började med att Linso väcktes av en hästman plus tydliga instruktioner.

Hon tog sig ut på stan med häst-mannen i koppel och vi fick följa hennes otroliga rapporter på Insta stories! På stan möttes hon av dessa trevliga lappar lite här och var :-))))

Halva gänget stod redo vid Tunnelbanan och väntade på Linsan med en enorm puls inför kidnappningen medan resten var och fixade första ”första stoppet”.

*bRiDe tO bE*

Gotjejerna mina

Första stoppet var alltså frukost, cava och PONNYTRAV på Solvalla. Herrejävlagud vad roligt det var, nästan roligare än att rida! Även om jag kände lite för den lelle ponnyn som skulle dra mig<3  Men det var alltså bland det roligaste gjort! Ville inte sluta köra. PASSARE ÅKE SVANSTEDT!!! (känd travkusk reds anm.)

Efter Solvalla åkte vi hem till mig för brunch och ”gymnasiefest” med diverse teaterlekar (vi gick ju teater ihop på gymnasiet) men hade för kul så glömde fota.

Efter brunchen blev det thaiboxning efter ett riktigt starkt videomeddelande. Har typ aldrig skrattat så mycket när Linso gick upp i ringen mot thaiboxproffs-kille.

Kvällen fortsatte med meze, syriansk dans (Linso gifter sig alltså med en syriansk kille ps. 420 gäster på bröllopet ds.) och ett oförglömligt uppträdande från bruden själv!!!

Efter detta blev det Trådgårn.

Nånstans in i kvällen började jag dock få de värsta magkramperna i mannaminne (tål kanske inte meze??) så var tvungen att avsluta kvällen tidigare.

Blev dock bättre nu dagen efter. Hela helgen avslutas nu på Six Hotel där jag och Johanna (som också är brudtärnor) bjudit Linso på en liten ta-igen-sig-kväll. Men mer om den framöver.

Dags för Päschon att släcka lampan här nu. Puss alla, hoppas ni hade en fin helg!

3 kommentarer | “Linsos möhippa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Saga skriver:

    Ni verkar ha styrt ihop en riktigt bra möhippa, så kul!!

  2. Elkan skriver:

    Vad skulle hon göra med riset? :)

    1. Hanapee skriver:

      Inget……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg