”slut som artist”

21:02 2018-05-07

Lol på den där rubriken men kom inte på något mer passande eftersom jag är… SLUT SOM ARTIST. Mår nämligen sådär och hade önskat jag var en solig person som kunde logga in här på bloggen och skriva något upplyftande till er med en fin bild och inte bara klaga?

Men har bara en övergripande känsla i mitt liv som är att ”tiden räcker inte till”. Och då är det inte särskilt jättejättemycket på jobbet – utan mer andra krav och grejer som spökar och måste göras eller genomföras. Känner sån satans press från olika håll och skulle bara vilja åka bort.

Vilket jag ju iofs ska. På onsdag morgon. Till Toronto i fem dagar! Ska djupandas hela resan, va med favvoparet men framförallt: testa soulcycle.

Tror det kan vara lösningen på allt.

Närå.

Eller????

9 kommentarer | “”slut som artist””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. karin skriver:

    Apropå dagens podd…Tycker du gjorde rätt i att avbryta Martin under livepodden! Han är underbar<3 men ibland lite seg särskilt i en livepodd hehe… Hade också blivit stressad av det! Du är en sann entertainer och gjorde vad du kunde för att underhålla publiken! :D

  2. lollo skriver:

    HEJ hanna!!!

    du är i särklass den bästa på internet på att skapa looks och få en i rätt stämning och hitta kläder överhuvudtaget. nuuu är det såhär att jag behöver hjälp. jag ska på trädgårdsfest 26/5 och klädkoden är: vitt, rosa eller grönt. och som sagt det är trädgårdsfest så det kommer vara gräs, ljusslingor, kalla öl och förhoppningsvis en ljummen kväll på västkusten!!! help me plz.

  3. Karro skriver:

    Förstår vad du menar, känns som varenda person jag pratar med just nu har fullt upp, inklusive en själv. Det ÄR ju kul med inbokade saker och mer eller mindre scheman att följa, men ja, man blir *slut som artist*, heh. Och inte lika glad och härlig som man trodde att man skulle vara. MEN du verkar ha gjort ett så himla bra jobb med Linsos möhippa :’) <3 Och allt annat du gör! Älskar din blogg och pod!

  4. Karro skriver:

    Btw, lyssnade precis på podden, och såå glad att du tog upp det här med Jon Olssons svensexa. För det är ju precis det du pratar om som är problemet, vilket jag också kände på en gång när bloggbevakning tog upp det. Blir totalt uppgiven och utmattad av all okunskap som flödade i det kommentarsfältet, där många försvarade allt med ”hon har valt det där jobbet” eller ”det är en klassiker på svensexor sluta vara så kränkta” osv. Och de som var kritiska var det pga att de tyckte det var osjysst mot Janni? Alltså får lust att banka huvudet mot en vägg. Obs många bra kommentarer där också, folk som fattar och försöker få andra att fatta (dock utan resultat förmodligen). TACK för att du satte ord på det, och lyfter det! Slut på rant

    1. Hanapee skriver:

      <3 <3 <3 !!!!

  5. Gachos skriver:

    Hej gulliga du! Vill bara lägga en uppföljning på ett kärleksproblem som du hjälpte mig med i vintras. Min kille är på praktik utomlands med en tjej som jag inte vet någonting om. Jag har varit svartsjuk och bävade verkligen för detta.

    Nu har han varit iväg i två av sex veckor och hittills går det så jävla bra – och mycket tack vare din pepp ❤️ Umgås så mycket med mina härliga kompisar, solen skiner och jag skiter fullständigt i den där tjejen och hela den GREJEN. Tack och PUSS

    1. M skriver:

      Minns detta! Bra att det känns bra!!

    2. Hanapee skriver:

      Fan va FINT. Vad glad jag blir!!!

  6. Erica Wågström skriver:

    Du är bäst Hanna! Grym senaste podd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG