Mitt galna översittarliv fortsätter

21:43 2018-05-16

CHECKAR IN

Oj stavade det först med ”tjäckar” ?!?! hahaha, eventuellt den fulaste felstavningen jag gjort? Jaja ville bara säga hej och förlåt för att jag bloggar lite dåligt hemma nu. Anledningen är att jag sov 4 timmar inatt pga jetlag och ångest. Men life is life

Na na na na na.

Vill också att ni som kommenterar ska förstå att bakom varje inlägg finns ju såklart en massa annat. Det är ju självklart ingen nyhet för all er vettiga och kula men samtidigt fick jag en kommentar om att jag ”blivit stöddig” (obs inte mitt ord!) och negativ. Och då gick liksom luften ur mig.

Vill absolut inte skriva om hur jag mår, mina innersta bekymmer eller ens dela med mig av nåt som sker inuti mig när det möts av personer som vill missförstå eller helt enkelt …inte fattar? Eller talar samma språk. Många gånger är jag ju invaggad i att ni är just sånna – som fattar grejer!

Vilket jag också ju tror är majoriteten. Men ibland får jag så otroligt nedbrytande kommentarer att jag vill ta farsans älgstudsare och trycka av rakt ut i luften :-))

Jaja. Nog om mina mordiska tankar. Istället bjuder jag på ännu en härlig bild från idag när jag och mina kollegor var och badade på lunchen! 28 grader i maj!!! Va!!! Det är som tecknad film!!!!! Tjohoooooo

Mmmmmmm soool *lapar med min kollega Amanda* och tänker på allt som jag ska göra i sommar.

15 kommentarer | “Mitt galna översittarliv fortsätter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Josefine skriver:

  Hanna, du känns inte alls stöddig och negativ! Keep going strong Master <3

 2. Sofia skriver:

  Du är bäst! Din blogg känns verkligen som en frizon från all jävla skit som tar över världen. Och då menar jag inte att allt ska vara fint och lyckligt utan du och de flesta av de som kommenterar är så vettiga och BRA personer som ger hopp om livet! <3

 3. Linnéa skriver:

  Detta är bland de bästa platserna på word wide web. Älskar din ton och ämnena du tar upp. Missförstå mig rätt nu; jag tycker det är SÅ SKÖNT att ångest, stress och otillräcklighetskänslor får finnas och ta plats här. Brottas själv med dessa känslor och det är fint att höra att man inte är ensam. Plus att din humor och glimt i ögat förgyller heeela grejen. You rule and rock <3

  Personer som tycker du sprider negativ energi (what???), behöver inte hänga här. Faktiskt helt valfritt att gå in på denna blogg :*

 4. S skriver:

  Kan verkligen inte unsee att överkroppen ovanför ditt huvud på sista kortet skulle vara en del av din håraccessoar…

  Vill också säga att du är så himla klok! Från vad du skrev skulle jag vill säga detta: tänk på de idioterna just så, som att de inte förstår. Så är det ju ibland, människor missförstår varandra för att de kommunicerar på olika sätt. Det kanske bara är så att de inte kommunicerar på ett sätt som funkar ihop med ditt sätt, snarare än att de är assholes?

  ps: Skriver kommentarer här ca en gång i veckan för att du får mig att tycka och tänka med det du skriver, men postar dem i stort sett aldrig. Förlåt för det, men wooooo I DID IT this time!!

  KRAM

  1. Hanapee skriver:

   Haha ÅH! Va fint att du NÄSTAN publicerar kommentarer här varje vecka, det ska jag tänka på! Pusselipuss

 5. Sara skriver:

  Blev helt chockad av den där kommentaren inte bara för att den var helt orimlig men också för att jag verkligen tycker att bloggen är så himla bra just nu? Verkligen extra bra senaste tiden. Sånt NJUT att komma in här varje dag! Du är bäst<333

 6. Amanda skriver:

  Hej Hanna :) Har följt din blogg i flera år och tycker inte att det finns någon annan blogg med så mycket humor och självdistans. Ta inte åt dig av dumma kommentarer! Du är noll stöddig (i bloggen iaf haha) och personerna som skrivit så förstår uppenbarligen inte humor – vilket dina andra läsare gör, så don’t worry <3

 7. A skriver:

  Hanna du är bäst! Stöddig eller ej <3 tönt som skriver stöddig och uttrycket "negativ hinna" för övrigt

 8. Linda skriver:

  DU och denna blogg är bara BÄST!
  Läser inte många bloggar längre, men denna skulle jag vilja läsa för evigt.
  TACK för allt du ger Hanna <3

  Trogen läsare sedan 2010 :)

 9. Gachos skriver:

  Den bloggen jag överlägset mest ser fram emot att läsa om dagarna! No joke, du är bäst. PLUS – vafaaan kan man inte få VARA LITE JÄVLA STÖDDIG IBLAND??? herregud. idioter

 10. My skriver:

  Läste den kommentaren och ba…. va? Hon är inte stöddig hon är ju ROLIG!! :-) puss

 11. Elvira skriver:

  Nääääää lyssna inte på sådant STRUNT, du e bäst!

 12. elsa skriver:

  Jag älskar din humor och att du kan bjuda på dig själv! Det känns inte som att självdistans är så vanligt bland influencers, och det är därför det är så befriande att läsa din blogg <3 "de som fattar fattar" eller hur ni nu brukar säga i podden :)

 13. Anna skriver:

  Haha stöddig känns som ett retro-ord! Men hallå, är väl inte hela världen att bli kallad stöddig och negativ av en okänd person. Alla är ju så ibland liksom. Och varför ta åt sig av en sådan kommentar, förstår inte det. Om du själv tycker du är bra så är du det punkt.

 14. Malin skriver:

  Din kompis=kopia av drew barrymore

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp