Poserar för er

10:55 2018-05-17

Tack för gulliga kommentarer på förra inlägget<3

Igår såg jag ut såhär i värmen. Råkade tidigare i veckan scrolla förbi nån slags poseringscoach(?) på instagram som skrev att om man ställer fram ett ben och har ena handen i håret så ser man mycket bättre ut på bild. Så jag testade. Är inte helt imponerad av resultatet dock.

Fått 8291 frågor om det här ”hårbandet” jag har. Det är alltså en hårt diadem från Urban outfitters i Toronto (jag kan inte ha hårband för de glider av min klotskalle). Jackan är vintage, klänningen från Bikbok och skorna Superga.

Ha en härlig och lite svalare torsdag hörrni! Själv ska jag sticka till tv-huset för fotografering inför Guldtuben (ska leda ett mkt stökigt försnack) och sen är jag producent hela kvällen för vår sista livesändning av ”99 frågor”.

Puss puss

6 kommentarer | “Poserar för er”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Helena skriver:

  Har exakt samma problem med hårband! Trodde länge att det var jag som gjorde något fel och försökte fästa hårbandet med hårnålar. (rekommenderas ej).
  Insåg sen att det var min huvudform som var problemet… :(

  Folk med ”normal” huvudform kommer aldrig förstå.

 2. elsa skriver:

  Bikbok??? Har inte handlat där sen jag var typ fjorton men måste tydligen besöka en affär snarast, älskar den klänningen!

 3. A skriver:

  Vad heter kontot???? Vill blir en bra poseare

 4. Tina skriver:

  Jag minns en gång när jag var barn 8-9 år gammal ungefär och pappa ville ta en bild på mig på semestern. Jag visste inte alls hur jag skulle göra för att posera, ville väl inte stå bara rakt upp och ned heller, och det slutade med att jag satte upp handen sådär på huvudet och gjorde nåt med håret. Den där bilden har jag haft i fotoalbumet sen och ja, det ser ju ganska så lustigt ut :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla