Uppladdning

12:23 2018-05-26

Finns det något finare än fruktträd? Äe jag tror faktiskt inte det. Bredvid ser ni en kruka med persilja (min favoritkrydda!!) och på övriga balkongen som inte syns i bild odlas det: hallon, tomater (som går skit), chili och basilika.

Jag skulle ju kunna ljuga om detta eftersom jag inte har nån bild, men det vore ju ett grovt psykfallsbeteende.

Hursomhelst ligger jag här på ballen och pluggar manus inför livesändningen jag gör ikväll från Annexet och guldtuben. Det sänds på SVTplay och är ett slags försnack/uppsnack där jag snackar med influencers inför galan.

Mmm svettig bringa! Konstaterade förut att jag fått lite samma stil som Peter Siepen? Är plötsligt helt orädd för färg och mönster och var ca 1 sekund från att gå till jobbet tidigare i veckan iklädd: rosa manchesterbyxor, rosa t-shirt, rosa hårband OCH rosa pälssandaler.

Vad som stoppade mig? Insikten av min eventuellt förlorade jobbrespekt (om jag har nån? Vettefan).

Men här hemma jävlar vad jag håller på med mönster och färg. Allt ni ser på bilden är för övrigt köpt på ASOS för länge sen.

Nä nu ska jag öva manus. Puss!

2 kommentarer | “Uppladdning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Master kan inte du visa din balkong? Och/eller göra ett inlägg med inredningstips på balkongen? Jag ska göra i ordning min snart och behöver en HÄRLIG stämning på den när jag sitter där med mina vänner och dricker GTs och agerar den *perfekta värdinnan* med den *perfekta balkongen*

  2. hejhej skriver:

    Du måste gödsla tomaterna! Bästa gödslet är kiss! späd ut 1 dl med 10 dl vatten. ekologiskt och närproducerat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla