225. Gråt ut

23:09 2018-06-04

Allt om fredagens bröllop som både Martin och Hanna besökt, Martins förkärlek till att läsa bibeln högt, vikten av att få gråta ut, gylf-problem och ett event som ingen INGEN får missa i sommar.

Ni hittar den där poddar finns. Käkar du glosylta med tittsås och high fivear varje dag med en orm? Tryck play nedan:

5 kommentarer | “225. Gråt ut”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emma skriver:

  Snääälllla Master, kan du inte skriva lite tips och råd om hur man håller ett tal! Jag ska hålla tal (och är brudtärna) till min bästa vän om bara några veckor (okej nästa vecka) och helt plötsligt minns jag inget vi gjort ihop? Vill ju verkligen att det ska vara lite roligt, inte speciellt känslomässigt men framförallt lyfta henne. Har du några tips, du känns så bra på detta!

 2. Vera skriver:

  Hej Hanna!!
  Har alltid tyckt att midsommar är en prestigelös högtid men plötsligt är jag bjuden på ett galej på västkusten där jag kommer känna ca två personer. För att kompensera för min låga sociala position måste jag vara snygg!!!! Har du tips på outfits som man både kan vara outstanding i men samtidigt kanske kunna delta i lekar osv?
  Kram!!

 3. anna skriver:

  Hej! Älskar er pod men ni MÅSTE FIXA LJUDET! Stört mig otroligt mycket på att det bara går att lyssna på hemma då absolut inget annat ljud hörs. Speciellt Martins låga och monotona röst drunknar i annat ljud, typ om det blåser lite eller trafikljud eller till och med om en sitter på bussen och försöker lyssna. Andra poddar går att lyssna på utomhus men inte er pga detta. Ibland hör jag bara din röst och får försöka hitta på vad han svarar :))))

  1. Hanapee skriver:

   fan va sjukt! Men är det på VARJE avsnitt? Nu senast MÅSTE det ha varit bra ljud? Spelar ju in i en STUDIO

   1. Minna skriver:

    Detta stämmer för mig med!!! Extremt svårt att höra vad Martin säger om man lyssnar på podden i annan miljö än hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg