Veras 5 midsommaroutfits

12:04 2018-06-05

Vera: Hej Hanna!! Har alltid tyckt att midsommar är en prestigelös högtid men plötsligt är jag bjuden på ett galej på västkusten där jag kommer känna ca två personer. För att kompensera för min låga sociala position måste jag vara snygg!!!! Har du tips på outfits som man både kan vara outstanding i men samtidigt kanske kunna delta i lekar osv? Kram!!

Hanna svarar: Var hälsad jordbo. Det är klart du ska få dansa runt fallosymbolen och känna dig som ditt läckraste jag!

1. Vet du vad det här är? Jo, en BYXA samt linne från Mango. Ett plus för ”västkustiga” färger också. Matcha med saltiga solbrända vågiga lockar, knallröda läppar och platåsandaler. När ni spelar kubb slår kastar du sista pinnen och ditt lag vinner! Du hoppar upp och ner och skriker ”YEEEES!!!”. Men vänta? Varför ser övriga laget så sura ut?

Jo, du råkade få ner kungen innan allt var färdigt. Ni diskas.

2. Alltså… HUR lekvänlig måste du vara Vera? För om jag ville va mitt snyggaste och coolaste jag på midsommar skulle jag utan tvekan beställa den otroliga midsommarklänning från Ganni. Som gjord för midsommar?!?! Tänk om du skulle matcha med låg knut i nacken, slip-in-klackar i mörkblå mocka och tunna silverhalsband kring din bruna bringa. Hörde jag frieri från festens övriga gäster?!?!?

3. WZUP PEPZ? Säger du helt obrytt när du glider in iklädd Hopes otroliga fin-pyjamas. Övriga midsommargäster gapar avundsjukt och slänger lystna blickar efter den här coola nya gästen. Efter klockan 18 är alla superfulla på snaps och vågar nu äntligen prata med dig ”är du artist?” frågar en packad tjej i beige spetsklänning.

 

4. Är året 1992 och du är min kompis konstnärsmamma? Ja i den här klänningen från Zara är det inte långt ifrån. Men jag vill att du ska veta att a) den här stilen är väldigt rätt just nu b) ens kropp i den här typen av klänningar är MAKALÖS. Jag vill att du har nån enkel sandal, utsläppt hår, fräknar och nåt fint stenigt halsband till. När det blir kyligt på kvällen drar du på dig tjock stickad beige tröja och får en gitarr i famnen. ”Jag kan inte spela?” säger du först men efter påhejningar lyckas du på nåt makalöst sätt få ihop ”Wonderwall” till allas förtjusning.

Tills du ser filmen dagen efter.

5. Trodde det här var en overall först!!!!! Men det är en skjorta och byxa i exakt samma pripps blå -nyans från Other stories och det är ju så himla fint! Du kan ha dyra sneakers till eller beiga klackar. Utsläppt hår i snedbena, massa ljusrosa läppglans och en attityd som säger ”hej jag är snäll men också väldigt rik och rätt”. Under små grodorna ramlar festens snygging in i dig och det verkar vara med vilje. ”Förlåt” säger hen blygt och du rodnar.

Innan midnatt ligger ni :-D

 

Ha så kul Vera! Och glad midsommar i förväg.

23 kommentarer | “Veras 5 midsommaroutfits”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Fido skriver:

  Ska inte Patrik närvara under midsommarfirandet?

  1. Britta skriver:

   HAHAH!

  2. Caroline skriver:

   hahahahah dör

  3. Sofia skriver:

   FAN DIG PATRIK

 2. Jo skriver:

  Hej HP!

  Älskar dina inlägg om kläder – och behöver desperat hjälp! Bor i England och min nya kille har nu bjudit mig på hans kompis fest med klädkoden ”smoking med tropiskt tema” (?!)

  Vad ska man ha på sig??? Känner ju då exakt noll personer och kommer träffa alla hans vänner för första gången så man måste ju leverera…

  Tackkkkk

  1. H skriver:

   Hahaha gud hoppas jag inte gör det värre nu för dig men VA FAN är det för omöjligt tema??? Liksom ska man vara asuppklädd (smoking) eller liksom charterrolig? Usch lider med dig men hoppas festen blir kul!

   1. linda skriver:

    håller med! Vafan? Men tänker mig nån dressad jumpsuit i nån kulig färg?

    1. Jo skriver:

     & tack för tipset Linda ❤️

   2. Jo skriver:

    Haha jag vet! Känns ju som att dom gör för att jävlas med folk??

    1. H skriver:

     Jag har inte kunnat släppa detta… alltså vad har festfixarna kallat det på engelska? Verkar som att typ ”tropical tuxedo” är något slags begrepp, typ james bond-aktigt för killar? Bara så det inte är ett uttryck som typ Canadian tuxedo som går oss svenskar förbi i översättningen

     1. Jo skriver:

      Haha black tie with tropical theme, så otroligt oklart?

 3. Åh skriver:

  I lördags hade vi sommarfest på jobbet och jag blev så partyglad och drack för mycket. Liksom dansade som en galnong och pratade högt och mycket. Känner inte folk så bra än men de flesta närmar sig 30 och har barn och nöjde sig med 2 öl typ utom jag som svepte öl och drack snacks med några av killarna. Och har sån ångest nu efteråt. Är 29 år och borde ju vara mogen nu. Men blir bara så pepp och tycker det är så kul med fest. Vet inte riktigt var jag vill komma med det här men någon som varit med om något liknande. Har sån ångest

  1. Sofia skriver:

   Tänk på att dom allra flesta är fullt upptagna med att ha ångest för vad dom själva höll på med ;) Och att bli lite för full när man inte ens är 30 tycker jag faktiskt inte är en big deal :)

  2. J skriver:

   Äh dom andra va förmodligen bara avis för att du hade mkt roligare än dom

  3. Sananas skriver:

   Älskar när man klickar sig in här och HP vattnar en stolpe kl 4 på morgonen på nån bar och du älskade läsare sveper några öl på en sommarfest och har kul PRECIS SOM EN ANNAN (läs jag)! Man FÅR precis fyllt 30, utan ”koll”, ha roligt. Jag orkar inte skämmas längre, och för vad? För man lever lite? Ångest för man hade kul? Och vad är omoget? Inte ha barn? Pepp till dig! Vi är flera ;)

 4. Conny skriver:

  Fluffigt men snyggt.

 5. Sara skriver:

  ”tjej i beige spetsklänning” hahahhaahha

 6. Pessimistiska Persson? skriver:

  Du verkar förvänta dig en väldigt sval midsommar i år 😂

 7. Conny skriver:

  Gillar den randiga.

 8. Anna skriver:

  MASTER! Förra året (?) tipsade du om låten Honey av 070Shake och jag har älskat den ever since. Nu har EP:n Glitter kommit (eller ja, ett par månader sen men såg det först nu)! Hemskt nyfiken på vad du tycker om den? Om du har lyssnat förstås, annars är det ett hett tips!

 9. Conny skriver:

  Känsla, stil, förnuft. God kombination!

 10. Anna skriver:

  Haha blev sååå sugen på Ganniklännigen men frustade te över hela mig när jag såg priset. Står det rätt på hemsidan?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg