Graciös hemma

09:40 2018-06-19

God morgon!

När jag var liten hade morsan en beige morgonrock i siden som jag ofta lånade i mina avancerade lekar om att jag var en sträng pianolärare(?) som skulle tvinga mina vänner att lära sig noter.

Och lite så känner jag mig i den här morgonrocken jag fick av Linso inför hennes bröllop. Går omkring hemma i den hela tiden och allt jag gör blir liksom lite flådigare? Häller upp kaffet graciöst och slänger med håret bakåt när jag skrattar. Ha! Ha! Ha!

Mm.

Blev förresten inget utesim igår. Jag kände att jag hade liiiiite ont i halsen och vågade fan inte riska något. Antar att det är en konsekvens av pisslite sömn de senaste veckorna. Och så alkohol på det. Oups.

Äe, nu ska denna graciösa person dra till jobbet, och ikväll har jag tv-inspelning.

Ha en otrolig tisdag ni som läser! Fan vad jag gillar er!!

9 kommentarer | “Graciös hemma”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Julia skriver:

  Håller tummarna för att halsontet inte kommer tillbaka. Haaaatar ont i halsen och är liksom du OFTA sjuk. Får panik varje gång jag känner kli i halsen. :(

  Mmm vad jag njöt av podden igår! Tog en promenad på kvällen och såg att ni redan släppt podden fast det bara var tidigt måndagskväll. Blev så otroligt glad! Bäst i avsnittet var ju när Bo sa ”Martin!”. Gulligt!! (Och lite märkligt…)

 2. S skriver:

  <3<3<3

 3. Julia skriver:

  Gu va glad jag blev av avslutet? Gillar dig också massor!! läst din blogg i 8 år????? sjukt, tack!!!!!!

 4. Josefin skriver:

  Tjena Hanna!!

  Jag och min kära kille ska till Stockholm nu i slutet på Juni. En weekend!! Vi bor typ längst upp i Lappland (egentligen helt oviktigt – Jag vet) men vi har inte riktigt pejl på storstan & vad man kan göra mer än typ shoppa, gröna lund och skansen men det känns ju lite uttjatat..(typ klassresa i åk 6…) sååå jag funderar om du har några bra tips på vad man kan göra och ställen man kan gå ut och äta gott på???

  Mvh/Jossan!!

 5. Jill skriver:

  Hej, vet att du säkert skrivit inlägg om detta TUSEN gånger men kan du ändå inte igen (om de kanske uppdaterats eller så ;) ) skriva om vilka hudvårdsprodukter/rutiner du kör, tipsa om produkter, smink och främst HUR du får ditt hår så snyggt och med mycket volym!!! Fascinerats och avundats ditt hår på din instastory hela dagen idag, så snyggt, orkar inte!
  Ytligt förfrågan, I know, men så får de va ibland, kramar från trogen läsare <3

 6. Frida skriver:

  Halli hallå!
  För några dagar sedan eller kanske en vecka la du upp en instastory när du hade ansiktmask och sedan en när du såg och skrev att du kände dig REN. Vilkan ansiktmask var det? för du såg verkligen ren ut… vill ha den.

 7. maria skriver:

  Man gillar ju verkligen dig alltså! Lyssna på podden igår kväll och den är så nice, lindrar alltid ens lille ångestbralla <3

 8. A skriver:

  Haha! Pianolärar-leken!!

 9. Linnéa skriver:

  Du ä bästttt <3

  Är lite skör. Gick in på Bloglovin å tänkte: ”alla influencerbloggar kommer ge mig ångest så där ska jag inte gå in och läsa. Men om master uppdaterat – då ska jag läsa” Och veeet du – är lite mer stabil nu. Tack, don’t know how you did it

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg