Working nine to five

11:24 2018-06-20

Var hälsad jordbor

Idag tänkte jag berätta om hur en *jobbdag* kan se ut för mig. Inte för att NÅN ens har frågat om det här? Men mer för att jag tycker själv att det är kul. Hahaha så dålig bloggare??? Vet t.ex. genom era kommentarer att ni vill veta mer om kläder och produkter, men jag är inte på det HUMÖRET. Deal with it. Och förlåt.

Aja, låt mig berätta om min onsdag.

Visste att det skulle bli kvällsinspelning tills efter klockan 21 så jag passade på att komma lite senare till jobbet. Runt halv elva var jag där. Ställde upp mig utanför dörren till vårt jobbhus och bad Amanda ”fota mig!”. Kläderna hittar ni här.

Ser inte helt ut som mig själv här? Örhängerna och något med håret. Kanske att jag bär RÖTT? Hm blir oroad.

Här har vi Amanda. Klippandes ett papper. Det är typ det hon gör på jobbet, klipper papper och limmar sedan det på olika grejer. Vi får betalat för att ha henne hos oss – men hon är jättesnäll :-)

Nääää. Hon är en klippa! Håller reda på mina grejer, kommer på massvis med grymt innehåll, inslagsproducerar och kan allt om *some* som vi säger i branschen. Fast vissa säger iofs ”socmed” har jag hört.

Christofer och Robin. Inte att förväxla med Nalle Puhs ”Christofer Robin”. De filmar, redigerar är jättegulliga och duktiga. Ibland säger de emot mig men då brukar jag ge dem en kraftig lavett.

Nä!! Men alltså de klipper och jag sitter ofta bredvid och gör urvalet i vad som funkar och inte i programmen. De klipper det snyggt och bra och så får jag se nya versionen och så gör jag ett nytt urval – och sådär håller vi på tills det blir ett bra tv-program som vi sedan sänder.

Här åt jag ett mellanmål. Lol. Riktigt bra innehåll nu.

Men en grej som jag ÄLSKAR med Nexiko (finns mycket) är att det finns så mycket härliga mellanmål. Jag slipper gå hungrig! I tv-huset var det en ständig jakt på NÅT att äta i köket. Och frukten var typ alltid slut. Här finns det oändligt med resurser!!!!

Just den här onsdagen hade vi sen inspelning av Hanna snackar sex så vid klockan 18 åkte vi till Vasastan och mötte upp den här favoritpersonen som vi jobbar en del med. Alice <3. Hon var vår praktikant för en tid sen men är nu en STJÄRNA som jobbar på massa bolag och gör karriär.

Måtte hon inte glömma var hon kommer ifrån!!! JAG SKAPADE HENNE!!!!!!!!!!

Jag hade sminkat mig själv pga vi hade typ glömt att boka på make up artist till den här inspelningen. Eller ja, till alla denna säsongens inspelningar av just Hanna snackar sex har jag faktiskt sminkat mig själv. Det blir ju på nåt sätt ENKLARE så, om än inte lika bra. Men meeeen.

Väldigt mkt ”rockmorsa” på denna bild. ROOOOCK OOOOOON!!!! *ihop med en Roger i skinnjacka*.

Sen var det alltså dags för 3 h inspelning. Som sedan blir 15 minuter långt tv-program. Eller alltså, vi spelar ju typ in 1.5 h, men allt riggande tar ju också tid. Älskar faktiskt killduon Tom och Petter. Osäkra på kärleken till mig bara. Jag frågade frågor som ”vad är ett bra ligg för er?” och ”hur ser ni på er egen del i me too?”.

Programmet kommer ut i…. augusti? Övriga inspelningar VI gör brukar vara tighta mellan inspelning och publicering, men nu skapar vi material för sommarsemestern.

 

Ja, det var det hele. Lite som att ”följa med en förälder på jobbet” blev det här. Men det var väl ändå ok va? Lite kul…? Men gud nu får jag sluta med mitt aldrig sinande behov av berkräftelse.

TACK OCH HEJ!!!!!

21 kommentarer | “Working nine to five”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Saga skriver:

  Jättekul att få läsa mer om ditt jobb!! Dröm att få jobba tillsammans med dig känner jag rent spontant

 2. Johanna skriver:

  Gillar dessa inlägg massor!! Är alltför nyfiken på andras arbetsplatser

 3. Alma skriver:

  Det var kul att läsa!!! Håller med Saga här ovanför, du är säkert en rolig och snäll och rättvis arbetskamrat!

 4. Sara skriver:

  Kul inlägg och wow ditt hår är en dröm!

 5. matti skriver:

  älskar dig och allt du skriver!!!

 6. Elisabet skriver:

  Ja! Roligt att läsa! Typiska vanliga jobb kan man ju tänka sig hur en dag ser ut men ditt är ju mer speciellt :)

 7. Johanna skriver:

  Älskade detta inlägg pga din attityd<3 + vill veta sånt härnt (hellre än om kläder)

 8. Fritiof skriver:

  Tycker dina vardagsinlägg och åsikter är tusen gånger intressantare än produkter och outfits! Gör mer sånt här!

 9. Linda skriver:

  Älskade detta inlägg!

 10. Elin skriver:

  Mer sånt här master!!!

 11. Pippi skriver:

  Härmed bekräftar jag dig ❤️

 12. Sofia skriver:

  Det va jättekul å läsa!!! Inkl mellisen!!! Skrattade högt åt Nalle Puh-skämtet!!

 13. Ida skriver:

  Tycker också om sånna här inlägg!! De är kul och intressant att läsa. *Lysande analys*. Dock tänker jag på att de flesta arbetsplatser (som jag känner till) inte fixar mat åt sina anställda on family basis. Det är vad jag är van, frukt en gång i veckan på sin höjd liksom. Så när jag sitter här hungrig (och därför lättirriterad) så tänker jag ”jaa stackars dig som knappt fick nånting att äta på förra jobbet, de måste varit väldigt jobbigt”. Men å andra sidan tänker jag att man måste få skriva som du skriver också utan att bli kritiserad. Man kan ju inte gå runt och uppskatta allt och aldrig klaga bara för att man har de bättre än andra i världen, då skulle ingen i Sverige/västvärlden få klaga. Och ändå kritiserar jag. Oh well.
  Slut på mina tankar och tack för en bra blogg!!

 14. Agnes skriver:

  Ååh mer sånt här!! :D :D Mkt bra content master!

 15. Livia skriver:

  Jag vet att du tidigare har nämnt att du känner dig uppgiven på grund av omvärlden. Jag är inne i en sån fas nu…allt jag läser och ser omkring mig är rasistisk och otroligt obehagligt..och det senaste med Trump och dom 2000 barnen som sätts i ”läger” fick mig att börja gråta rakt ut på jobbet. Hur gör du för att inte gå under helt? Allt känns så hopplöst och genom ruttet att det inte ens är värt att försöka ta diskussionen längre med min närhet. Vad gör vi när människor nu börjar prata om att SD kanske vinner fucking valet i höst? Förlåt för deppig kommentar men behöver hjälp i punktform från en vettig människa hur man nu ska bete sig :)

  1. Hanna skriver:

   Relaterar så mkt!!!!! Är också inne i en sådan period, är så jävla rädd för denna värld??? Orkar inte heller ta diskussioner längre för det känns som att det inte spelar någon roll. Har grinat typ varje kväll i 2 veckor pga hemskheter en ständigt läser samt upplever. Hur fan överlever en?

 16. Rasha skriver:

  Jag tror att det är margaux dietz på första bilden? Hahah ;)

 17. Emma skriver:

  Älskar dessa naturliga inlägg.
  Tex Sandra Beijer som ba- ska skriva ett inlägg om dagen och uppstyrt deluxe. Är det bara jag eller tar det inte bort det naturliga med att blogga?

  Hanna du är en häst (bäst!)

 18. Anonym skriver:

  Hörru Hanna. Fy fan vad kul det är att va 29+ och festa.

 19. N skriver:

  Mkt mkt bra upplägg!!!! Mer sånt

 20. Malin skriver:

  Jag vill INTE veta mer om kläder och produkter. Jag vill veta så lite som möjligt om kläder och produkter. Tyckte att det här var ett roligt och underhållande inlägg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla