Lazy zunday

20:34 2018-06-10

Hola

Como estas? Muy bien gracias.

Sjukt att jag pluggade spanska i tre år och det ovan är det enda jag minns. Men så var jag också väldigt väldigt nära ett IG. Har aldrig intresserat mig för språk? Förutom det vackraste av de alla <3 svenskan <3.

Skoja.

Fast ändå inte?

Igår firade jag mina tio mil på cykel genom att bli packad på vår båt och sen gå ut på Trädgårn, vilket var askul men har också inneburit extrem lathet idag. 28 grader och sol tvingade ut oss till…. BILTEMA. Men sen till båten. Johanna joinade och vi tog oss ut i Mälaren för bad och häng.

Hon kan inte bara cykla, hon kan dricka vatten ur plastvinglas också!!!!

Strutskvinnan på fören. Bikinin är från Monki för er som frågat på insta.

Nu ska jag göra lite stretchande yoga och sen jobba lite. Men först ska jag självklart kolla klart på Jon Olssons livevlogg om huset i Marbella. Apropå Marbella, jag och några av *girlsen* funderar på att hyra ett hus där i oktober och bah hänga. Är det en bra idé tror ni?

Vi vill ha: 1. tillgång till rätt stor stad 2. helst direktflyg 3. värme 4. se Jon och Janni SKOJAAAAaaaaaaa

Äe, men finns det nåt bättre ställe?

Puss alla

10 kommentarer | “Lazy zunday”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maja skriver:

    Bra firat! Ser så mysigt ut på båten <3 Har funderat sen Linsos bröllop hur du skulle vilja ha ditt! Det känns som att du inte vill köra helt klassikt utan lite mer på ditt sätt, kan du inte berätta lite tankar om det nu finns några sådana? För känns det aktuellt ens? Det kanske finns någon rolig bröllopslista du kan lägga ut! Kram påre

  2. Natalini skriver:

    Vad härligt med båt, så avis! Vet du förresten vart Johannas klänning är i från? Så himla fin.

    1. Hanapee skriver:

      Från Asos <3

  3. B skriver:

    Kan rekommendera Lissabon 🎉 varmt stad och härliga restauranger och klubbar

  4. Hola skriver:

    Marbella är jättefint! Kan verkligen rekommendera. Det går direktflyg till Malaga och sedan tar det ca 45 min-1 h in till Marbella. Finns massa fina byar i närheten man kan åka till också :) Sen har ni ju Puerto Banus för lite *lyx* :)

  5. F skriver:

    Jag tycker ställena runt Marbella (byar, Puerto Banus, bergen (finns massa berg att vandra i om man e sugen på aktivitet)) är mycket härligare än själva staden Marbella som jag inte tyckte var så mycket att hänga i granen :P

    Sen så är jag ganska säker på att Jon och Janni bor nära Puerto Banus (väldigt mycket lyxxx) och inte i Marbella city liksom. *stalker*

    Flyg går till Malaga!

  6. Therese skriver:

    Hej!
    Det här låter säkert fruktansvärt drygt, men hur ser du och Anton på alkohol kontra sjösäkerhet? På många av bilderna från båten så syns det glas med, vad som troligtvis är, alkohol och personer utan flytväst. Enligt transportstyrelsen så var 26 av 28 omkomna i fritidsbåtsolyckor 2016 påverkade av alkohol. Jag har själv ”vart på sjön” i många år och alltid tyckt att många tar lite för stora risker, särskilt inomskärs….

    1. Hanapee skriver:

      Men gud det är väl SJÄLVKLART att inte Anton dricker när vi kör båt? Eller jag när jag kört. Det är ju som att dricka och köra bil, inget man någonsin skulle göra. Och jo, vi har visst flytväst :-)

    2. Anna skriver:

      Tycker det var väldigt OFÖRSKÄMT ATT ANTA att det är alkohol i glasen?

      1. Hanapee skriver:

        skrattade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg