V. 25

11:11 2018-06-18

Haha minns ni förra veckan när jag skrev att jag skulle träna en massa den veckan? Hände en gång. Känns som om jag inte får *in det* i mitt liv nu för tiden. Men jag borde, såklart. Det är ju iofs det enda hela samhället tjatar om? Att man BOOORDE. Men jag borde faktiskt för mitt psykes skull. Och den lelle detaljen att jag ska simma ett lopp om typ 15 dagar :-)))

Den här veckan då? Blir det nåt då?!

MÅNDAG
Jobb. Spela in pod på lunchen och ska på riktigt ”utesimma” med pt-Ullis efter jobbet. Är så jävla rädd för att drunkna! Får man simma i flytväst?

TISDAG
Inspelning med Hanna snackar sex hela kvällen. Gäster är soliga Tom och Petter.

ONSDAG
Sommarfest med vår redaktion! Vi funderade på tema men det slutade med att vi satsade på allt vi var sugna på den dagen. Svenne-tacos och jordgubbar med chokladsås.

TORSDAG
Jobbbbbbb och åka till Sundsvall på kvällen.

FREDAG
Frysa röva av mig ute när jag dansar runt fallossymbolen ute på underbara stället Spikarna utanför Sundsvall!!! Är de inte SJUKT att det aldrig aldrig slår fel med dåligt väder på midsommar? Varit 20-30 grader typ varje dag fram tills nu liksom. Jag blir så otroligt provocerad men tycker samtidigt typ synd om jorden, den mår ju inte bra.

LÖRDAG
Fortsätta firandet. Blir detta året då jag lär mig tycka om sill på riktigt?

SÖNDAG
Åka hem igen och framförallt: skriva på mina intervjupoddar!

6 kommentarer | “V. 25”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amelie skriver:

  Förlåt för kanske uselt och jobbigt tips men jag har börjat med att träna på morgonen innan jobbet. Hemma framför tvn, sök på träna hemma på Youtube. Eller bara gör typ 10 burpees, 10 knäböj, 10 armhävningar, 10 situps och sen igen några gånger. JA jag kanske måste gå upp 30 min tidigare men det är det värt för sen är hela dagen fri! Ibland går jag till och med till gymmet men det tar ju lite längre tid då såklart.

  1. Hanapee skriver:

   Bra ju. Men somnar ju typ aldrig före 00 vilket gör ju det PISS att gå upp tidigt, meeeen meeeeen

 2. Veronica skriver:

  Ska du simma i våtdräkt?
  Den gör ju att du får en del flythjälp…

  1. Ida skriver:

   Precis! Våtdräkten ger lite flythjälp. Plus att det bara är typ första 300 meterna som är på ”öppet vatten”, sen kan man simma mot högra kanten där man kan ställa sig på en ”brygga” som finns under vattnet om man blir trött :)

 3. Anna skriver:

  Gillar traditioner så för mig är det nice med regn på midsommar. Hör ju till :)

 4. Emma skriver:

  Ser så framemot din nya intervjupoddgreja! När kommer den? Obs ej för att stressa, bara taggad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp