V. 26

20:37 2018-06-26

Glömde dela mitt veckoschema med er igår så det får komma på en sketen tisdag. Näst sista veckan innan semester och jag är mer fundersam än någonsin på var jag ska ta vägen med det lilla liv jag har. Som om det egentligen betyder så mycket då. Ja, jag har en del existensiell ångest just nu blandat med stora funderingar var i livet jag ska lägga min energi, tid och framtid.

VAR VILL JAG?????? Känner mig som Ella i Blank (minus killproblematiken just nu rå).

ONSDAG
Jobba järnet och intervjua artisten Jonas Lundqvist<3 till min pod om moraliska dilemman. Har ni något jag bara MÅSTE fråga – hör av er.

TORSDAG
Jag är i Karlstad precis hela dagen! Besöker Löfbergs underbara kafferost och ska snacka samarbeten i höst. Ska ju bli 28 grader så jag håller tummen för att underbara marknads-Erica har planerat en timme eller två i solen nanana.

FREDAG
Håll i er nu!!!! MIN KOMPIS LINNEA FRÅN TORONTO KOMMER PÅ BESÖK!!!!!! Är så glad för det. Och jag är förresten gäst i Helgen i P3 och ska tävla i musikquiz från klockan 16. Ni måste lyssna och heja på mig OBS vunnit alla två(tre?) gångerna jag varit med tidigare.

På kvällen har min kompis Marlene releasefest på Häktet. KANONKVÄLL!

LÖRDAG
Linnea ska på ett bröllop så jag och Anton har planer på att dra ut med båten under dan. Ska ju dock bli pissväder så vi får se.

SÖNDAG
Va med Linneeeeaaaaaaaa <3 <3 <3

11 kommentarer | “V. 26”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Stinis skriver:

    Hej, älskar Jonas. Funderar på detta: Är det smutsigare fester i Gbg än i övriga landet? Asså med endast instastory som källa verkar Jonas vara drogliberal och gilla sprit. Vad tänker han gällande det eftersom han är pappa? Obs. Ej moraltant utan e gravid själv och genuint undrar pga har ”festat” en del själv. Är han bästis med hästpojken påriktigt? Vilket djur är hand spiritanimal?

  2. Hedda skriver:

    KLÄD-S.O.S! Jag har precis blivit ihop med mannen i mitt liv (!!!) Och i augusti tar han med sig mig till en av hans bästa vänners bröllop. I någon alpby i Schweiz. Jag behöver en smashing outfit som får mig att känna mig confident, sexig och cool, men som är gångbart i tyska (de är fr Tyskland) mer konservativa sammanhang. HJAAAEEELPPPP!

  3. i skriver:

    lyssna in dig på hans senaste album pga riktigt bra break-up album och förhör honom om låten ”konstiga restauranger” riktigt bra låt om otrohet.

  4. Elin skriver:

    Vaaa kommer du till Karlstad?! Jösses va kul! Välkommen hit! :D

  5. Sara skriver:

    Säg till om du vill fika/luncha eller så på torsdag.. inte för att du kanske har tid men man kan ju alltid chansa :)

  6. Marie skriver:

    Jag är så med dig i detta med existentiell ångest. Å jag är 36 år och har 2 barn, villa, fint jobb och känner mig helt tom. Va fan. Borde ju känna att livet leker. Det går helt klart upp och ner livet!

  7. Lina skriver:

    Vad har du för foundation master?

  8. Korv skriver:

    Förvirrande när du skriver Linnea. Är det linso eller nån annan?

  9. Madde skriver:

    Skriv mera om denna existentiella ångest! Är 32, så mycket singel man kan bli, barnlös och bosatt på ett ställe där utsikterna att träffa någon är noll och nada. Vaaaad gör man åt det när ångesten kör igång varenda ensam vardagskväll😭😭😭

  10. Lina skriver:

    Du kära Master som alltid har koll på utstyrsel, smink och hudvård. Snälla säg att du är en expert även på parfymer! Har haft lite olika det senaste men nu är jag på ruta ett… gillar inte för söta och fruktiga men inte heller för tunga. Behöver en för sommarens alla fester!!! Pöss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG