9 sminkfavvisar just nu

22:45 2018-04-03

Som ett klassfoto har jag ställt upp dem; mina just nu bästa grejer i sminkväskan. Vissa är gamla bekanta och andra är nytillkomna, precis som i en klass. Men gud blev jag lite känslosam nu kring mitt smink? Hjälp.

Aja här kommer en presentation av dem:

1. Rosalila rouge från Chanel ”88 vivacité”. Perfekt för äppliga glada (eller arga) kinder

2.
Allt-i-allo-pallett från Body shop ”The night is mine”. ÄLSKAR precis alla grejer i den här, använder läppgrejset, highlightern och ögonskuggan dagligen.

3.
Mascara från Body shop ”Lash hero fibre mascara”. Har presenterats förut.

4.
Ögonbrynsgel från Anastasia ”Clear brow gel”. Håller lång-stråna på plats hela dan.

5.
 Flytande foundation från Clinique ”Even better glow WN04”. Inne på andra flaskan nu, lagom täckande och perfekt för torrisar.

6. Ögonbrynspenna från Anastasia ”Brow definer medium brown”. Tredje pennan!!! Fick jag ta med mig EN sminkgrej på en öde ö (varför man nu skulle ställas inför sånt sinnessjukt ultimatum) skulle jag välja denna.

7. Nåt slags täckstift/concealer från Laura mercier ”Secret camouflage SC-3”. Täcker allt? Allt.

8. Ljusrött läppstift från Mac ”Matte 60 Chaud”. Perfekta färgen på ett läppstift.

9. Ögonskuggsprimer från Too faced ”Shadow Insurance 24 hour”. Nyast i väskan! Tycker den funkar riktigt bra såhär en vecka in, hon på Sephora sa att det var den ”bästa hon testat” och sånt är man ju svag för.

14 kommentarer | “9 sminkfavvisar just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Clara skriver:

    Jaaaaa men HALLÅ i min lilla låda vad bra den clear brow gel + ögonbrynspennan ÄR???? Rekommenderar till alllllaaaa som vill ha slay-brows alla dagar alla aktiviteter alla väder

    1. Hanapee skriver:

      JAPP! helt otroligt

      1. Signe skriver:

        Funkar den även för en ginger som jag, som har superljusa ögonbryn, tror ni? Jag hörde om en studie att personer med markerade ögonbryn blir mer ihågkomna och upplevs mer ”intressanta” än de med mediokra dito. Tänkte att jag skulle prova mig fram, men hittills ser det 0 naturligt ut oavsett hur ljust jag än försöker måla. Ser mest ut som något jag hittat på Buttericks.

        1. Sara skriver:

          Fellow ginger här!! Om du har lika ljusa bryn som mig (dvs vita) skulle jag rekommendera att färga brynen först! En penna målar ju liksom inte själva håren. Du behöver inte färga särkilt mörkt (gå till salong första gången kanske om du är osäker) och sen kan du liksom definiera/fylla i formen mer som du vill med penna! Så gör iallafall jag och tycker det funkar bra, jag färgar mina väldigt mörkt nu så behöver knappt penna längre. :)

        2. Ajlin skriver:

          Fellow ginger här som använder magisk ögonbrynsskugga från Make up Store. Blir inte så påmålat utan mest att man färgar själva håren (om man inte målar hårt om man vill ha mer markerade bryn). Finns i bra färger, min är lite rödbrun och passar mitt röda hår.

    2. Julia skriver:

      **lägger i kundkorgen****

    3. Sara skriver:

      Ja! Brow gelen är toppen!

  2. Sofia skriver:

    Vad applicerar du concealern med? :)

    1. Hanapee skriver:

      Små-fingrarna mina niiininininiii

  3. Linnéa skriver:

    ÄLSKAR ”master-tipsar”!!!! Mera ytlighet till lill-folket. Skulle vilja önska ett inlägg någon gång med enbart läppstift.

  4. Reb skriver:

    älskar detta, thankyou very much for the inspiration.
    jag är en 18-åring som tar studenten iår (oyea) och skulle så himla gärna vilja ha dina mastertips på klänningar osv att bära på studentennnn!!

    bye

  5. Amanda skriver:

    Sprang och köpte mascaran efter förra inlägget eftersom att, as you said, en har varit på jakt efter Den Bästa Mascaran™ sen typ 15-årsåldern.

    Och den är så jävla bra!!!! Herregu vilken mascara.

    Uno problomo har jag dock, min torkade ut supersnabbt?? Blev sådär torr så att det inte kommer ut så mycket produkt. Antingen så gör jag något fel eller så är det det endaste lilla felet mascaran har?

  6. Emelie skriver:

    Gillar verkligen sånt här! Kan du inte göra ett liknande inlägg, fast med typ schampo, bodylotion och sånt? :)

  7. Amanda skriver:

    Åh ser att du kör lite The Body Shop. De har den bästa ansiktsmasken ever, nämligen Himalayan Charcoal Mask. Luktar underbart och rengör på djupet! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla