Vad håller jag på med?

09:59 2018-06-07

Jo, jag CYKLAR.

Alltså jag vettefan. Sist jag cyklade (i tisdags) orkade jag knappt ta mig upp för en backe? Vet inte om det är eventuellt hjärtfel, pollen eller helt enkelt jävligt otränad. Just nu vet jag inte om jag orkar eller vill köra Tjejvättern. Känner mig lite trotsig om ni förstår vad jag menar?

Jag JOBBAR.

Och äter sånna här roliga lunchlådor som smakar luft. Men jag älskar ju saker som ”inte smakar nånting” och därför känns det helt ok. Kul på jobbet men såklart tidskrävande! Vilket jobb är inte det?? Nu spelar vi t.ex. in Hanna snackar sex med en kändis som jag producerar och programleder på samma gång :-O.Jag GLÖMMER SAKER.

Blev jätterädd förra veckan att jag var nära nån slags ”vägg” när jag plötsligt efter fem år av samma kort-kod glömde den. Sen har jag glömt min jobbdator, hemnycklar etc. Som tur var tog jag det på *allvar* och bokade av lite grejer och gick hem och sov ett dygn. Det känns bättre nu.

Jag ÅKER BÅT.

Igår var vi på båten mellan i åtta (8!!!) timmar. Jag och Anton. Vi skrubbade (han mest) och åkte ut och puttrade. Jag blir så avslappnad och lugn på vår båt. Liksom vaggas in i ro.

När vi klev av och skulle åka till en thairestaurang och käka gungade det så sjukt mycket i huvet på oss. Helt ärligt har det TYP inte slutat gunga för mig? Gung gung.

 

15 kommentarer | “Vad håller jag på med?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linnea skriver:

  Oj, har du tänkt på att datorn ser ut lite som en kniv?!?

  SKOJA!

  1. Hanapee skriver:

   hahaha skrattade till

 2. Emma skriver:

  Hoppa över Vätternrundan.

 3. Emma skriver:

  Det skickades innan jag va klar.

  Alltså hoppa över om du känner så. Det är inte ett nederlag att banga utan så fint att lyssna på dig själv <3

  1. Anna skriver:

   Fast bättre att bara göra. Man hatar ju sig själv när man ställer in nåt sånt (inte på ett självhat-sätt utan på ett ”jag ångrar att jag inte ens försökte”-sätt). Om man inte orkar hela vägen så kan man bryta och så cyklar man längre nästa år istället. Detta utifrån vad jag tolkat in från att ha läst bloggen och hur jag själv brukar agera, men om du verkligen inte vill så kan du ju bara ställa in.

   1. Elsa skriver:

    Håller verkligen med dig!

   2. Hanapee skriver:

    EXAKT

 4. Julia skriver:

  Vart kmr din tjusiga bikini på sista bilden från??

  1. Hanapee skriver:

   h&m <3!

 5. A skriver:

  Har bott på min killes pappas båt i en vecka och klagar nu mycket högljutt på hur mycket det gungar på land, min sjöben kan icke ta det!

  1. Hanapee skriver:

   Underbart! Ska prata en massa om mitt ”sjöben” from nu!

 6. Stina skriver:

  Möjligt tips! Har du kollat ditt blodvärde? Jag hade exakt samma känsla som du beskriver för några år sen (kunde inte gå upp för en trappa utan att få puls och bli superandfådd) och det visade sig att mitt järnvärde var riktigt uselt. Fick utskrivet superstarka järntabletter och det hjälpte! Du kanske redan har superkoll på kröppa din (vill ju verkligen inte vara en av dessa ‘varför är du sjuk hela tiden ??’-personer som försöker skriva dig på näsan) men kan vara värt att kolla upp! KRAM<3

 7. Tiina skriver:

  Hej Hanna! Om du ska cykla 10 mil borde du nu vila vila VILA och äta massor (kolhydrater)!!!

 8. Elsa skriver:

  Var är dina (cykel)strumpor från? så snygga!

  Vad bra att du bokade av grejer, ta hand om dig så att du inte går in i väggen!

  Jag kände typ likadant när jag skulle cykla Vättern, men jag bestämde mig till slut för att köra och se hur långt jag kom. Jag är SÅ glad att jag gjorde det, för jag tyckte det var så fint och roligt att cykla. Fin miljö, massa folk som stod och hejade längs med vägarna och trevliga och peppande medtävlande gjorde att det kändes lättare att ta sig i mål. Jag tog det lugnt och stannade och åt vid varje depå, såg det mer som en utflykt liksom :)

 9. Pernilla skriver:

  Snyggaste cykelstilen jag sett tbh!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg