231. Martin tog Hanna på tutten

22:54 2018-07-19

OBS! BER OM URSÄKT FÖR LJUDET! Blev en fel inställning på Hannas nya mick. SORRY!

I övrigt snackas det om bränder, störiga svensexegäng i bastun, att försöka gå före i kön, Martins crazy ungkarlsliv i två dagar och allmänt semestermoooode.

Ni hittar den där poddar finns. Bor du i en uppblåsbar iglo, tuggar rosenkvistar och dejtar en lama? Tryck play nedan:

3 kommentarer | “231. Martin tog Hanna på tutten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sandra skriver:

  Vill bara lägga en liten kommentar kring din story igår om att Stockholm inte vet att det brinner och bara lokalpress kör storys, pga inte alls sant ju och så tråkigt om man sprider en sådan bild även om den såklart ska tas med en nypa salt. För faktum är att det är en gigantisk rapportering i media (och inom staten). Nog den största jag senaste året (åren?). Kan inte tala för privatpersoner dock utöver mina nära och kollegor som känns väldigt medvetna.

  Angående riksmedia: det är förstanyhet i varje nyhetssändning. Det har varit på löpsedlarna på DN, AB, Expressens och Svd senaste dagarna (får alla till kontoret). Löfven besökte en av kommunerna igår och höll presskonferens i Rosenbad i morse. Går på radion konstant (lyssnar hela dagarna). Och här på Regeringskansliet har väldigt många frivilligt hoppat in från semestern för att kunna jobba med allt som kan göras härifrån.

  Kanske känns lite bättre att veta och bra om man inte bygger upp någon ilska som inte stämmer <3

  Med vänlig hälsning, opolitisk tjänsteman som mediebevakar och jobbar med kommunikation kring bränder/torka (i sthlm).

  1. Hanapee skriver:

   Jo NU ja, men det dröjde två dygn innan de kom i kapp, självklart vet jag väl att Löfven var i i grannkommunen, det störiga var hur det dröjde och du såg väl min story 23 h senare :)

 2. Anna skriver:

  Angående veggo: YAY. Så bra. Några tips: . Är lättare att tänka att man ska börja äta veggo istället för att sluta äta kött. Hinner en hitta lite rätter att äta som man tycker om, annars tror jag det lätt blir att en återgår till kött i brist på andra alternativ. Sen tycker jag att det är bra att tänka att allt inte behöver vara så jäkla gott, mat är mat och det tar ett tag att förändra sina smaklökar. Men hitta något som funkar och utgå från det. Ex. Gillar man linser så kör linser i allt. Mina favoritgrejer är gröna sojabönor, tofu(speciellt smaksatt), röda linser, soja färs. Pasta/risotto/pizza är enkelt att gör som helgmat. Soppa också enkelt att ha som bas i början. Köp mkt goa grejer för att lyxa till det, nötter /svamp/ ostar.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp