Tjugonde juli

22:11 2018-07-20

Hej älskade

Jag har hittat en jättebra spellista som min nya favvoartist Amber Mark har gjort. Jag länkar den till er här. Perfekt lista att typ äta till eller ta ett ISANDE kallt vin till samtidigt som du löser ett korsord.

Idag har jag haft en otrolig dag. Har nakenbadat, tränat en halvtimma, åkt på utflykt till ett rökeri med Anton och sen gjort fördrink och lagat middag. Nu ligger jag i en soffa utomhus och bara stirrar upp i himlen. Fortfarande 23 grader ute.

Det brinner iofs i halva Sverige och igår kunde vi känna rökdoft när vi vaknade. Jag som är uppvuxen på en stor gård med massa skog, där mamma och pappa fortfarande bor, får ju sån extrem ångest över att elden ska hitta sig dit. Asrghh. Känner så jävla mycket för alla som måste evakueras, sån otrolig maktlös situation.

Jorden är verkligen trött på människan.

Men i morrn ska det regna och aldrig mer har jag längtat efter regnet.

3 kommentarer | “Tjugonde juli”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Conny skriver:

  Att vara naken vid bad utomhus kan säkert beskrivas med fler känslor än den att ha roligt. Varför inte att känna mod till exempel?

 2. Stella skriver:

  Tycker också så jävla synd om jorden <3

  Och maktlös känner man sig också. För även om man slutar äta kött eller flyger mindre så är det ju framför allt alla maktgubbar (och kanske några kvinnor) som behöver vakna upp. Allt man gör känns som att man gör i motvind.

  Okej lite väl pessimistiskt nu, men pessimismen drabbar en tyvärr då och då. :(

  Vi måste fortsätta kämpa såklart, och peppa varandra.

  Har läst din blogg sen 2013 och din blogg är fortfarande tveklöst den bästa, jag tröttnar aldrig på det du skriver (högt och lågt, precis som LIVET är). Vet inte riktigt om det har så mycket med jordens mående att göra, eller jo, jorden behöver vettiga människor, och du är en vettig människa. <3

 3. Frida skriver:

  Tänker på dig master!! Krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp