233. Hushållsrulle

23:43 2018-07-31

Hanna har tänkt stora tankar med mosig sommarhjärna – ska hon lägga bloggen på is tror hon? Martin har aldrig köpt hushållspapper. Allt om miljöångest! Vad fuckar upp ekosystemet och vad kan man göra? Kommer Bo lösa alla världens problem? Och så har Martins farsa vigt Hannas syrra och därefter beskrivit hennes tärnklänning. Dessutom: mkt speciell fickringning.

Ni hittar den där poddar finns. Har du granris som kudde, fryser sommaren 2018 och smaksätter din kvarg med mårdspill? Tryck play nedan:

13 kommentarer | “233. Hushållsrulle”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Bara poden finns kvar!!!!

  2. Elin skriver:

    Ta inte bort bloggen pliz.

    1. MK skriver:

      +1 (men förstår absolut anledningen om du gör’t!)

  3. Fan skriver:

    Neeej! Nu har jag iofs inte lyssnat än på detta, så vet inte ens vad du säger om detta. Men faan.. Mitt liv är inte OK just nu pga otroligt hemsk sak som hänt, och det har varit så himla skönt att gå in på din blogg på kvällarna och läsa dina fina, roliga, kloka, knäppa inlägg. TERAPI nästan.
    Vill SÅKLART inte lägga min hälsa i dina händer (eller… vill jag…? Nä. Jo. Nja lite), men vill att du ska veta att jag känner ”Faaaaaaan” inför tanken på att du kanske ska sluta blogga!!

    1. Fan, igen skriver:

      Okej fick direkt ångest över min kommentar, då jag som sagt inte ens vet dina anledningar. Nu vill jag nästan inte ens lyssna pga rädd att jag ska känna mig ännu mer dum! Du har ju dina anledningar, och du ska självklart göra det du mår bäst av <3 Men vill att du ska veta att jag älskar att läsa din blogg, den är fin.

      1. Lise skriver:

        O.o

  4. Hanna YE skriver:

    Tycker det låter GRYMT vettigt att du drar ner där du kan, även om jag mycket egoistiskt tänker FAAAANNNNN. Men SÅ MYCKET VIKTIGARE att du gör vad som känns bra. Har för övrigt lyssnat igen flera gamla poddavsnitt under sommaren – min favoritpodd by far.

    Ramlade för övrigt in här: https://bloggbevakning.se/2018/08/02/socialdemokraterna-dementerar-att-de-skickat-en-forfragan-om-samarbete-till-amir/
    Är det Kung Knave som skickat svaret?? Haha kung!

    1. Caroline skriver:

      hahah också så nyfiken på om Kung Knave svarade på mailet!!!

  5. Karin skriver:

    Hanna! Tittar på Gift vid första ögonkastet Norge (säsong 4) och tänkte på dig. Har du sett?? Det är bl.a ett par med som ÄR Martin och Madde, på alla sätt och vis. Dock inte så mkt bråk än. Men jag anar att det kommer…. I övrigt väldig spännande personligheter. Givetvis en fumlig och tafatt kille med som jag får titta bort för ibland. :-)

  6. Nico skriver:

    Flämtade till lite och kände vemod när jag hörde dina funderingar på att sluta! Har läst din blogg sen…aa jag har sjukt dålig tidsuppfattning, men då när du hade hellugg och turkos ”bomberjacka” från typ Gina (tror jag, för jag hade en likadan i lila). TRÅKIIIGT förstås, men jag förstår dig efter hur du beskrivit att du känner. Du gör helt rätt i det isåfall (på villkoret att du finns kvar i nån annan kanal ;))))

    1. B skriver:

      LÄNGTAR efter svar på om det är kung knave som svarat!!!! Ta upp i podden!!!

  7. Johanna skriver:

    Var (sjukt nog!!) första avsnitten jag hörde men är helt SÅLD ju!!! Jävulskt roligt, tänkvärt och mys!
    Tack för de👏👏👏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla