Spindeldjuret kräfta

01:00 2018-08-03

Älskade

Jag har aldrig varit så mosig i min hjärna som nu. Jag spontantgråter lite titt som tätt, sover länge på mornarna, rör inte kroppen och bara går omkring som nån sengångare. Är liksom ointresserad av jättemycket SAMTIDIGT som jag är rätt inspirerad av mina egna tankar?

Herregud. Så jävla otydlig nu. Men bloggen finns kvar och jag är fortfarande sugen på att BLOGGA PÅ LUST. Roligare blir det ju när ni kommenterar förstås! Vilket ni ju gör. Tack för det.

Men! Tre dagar kvar av semestern och igår hade vi en VIP kräftskiva för våra polare Kagart och Bergh (ja jag är miljö-vegetarian osv men nu åt jag både kräftor och OST).

Hallojsan!!!

Älskar lilla köket i lilla torpet. Och hjälmen ligger där pga är en kulare vairant av ”spexig kräfthatt”.

Jag pyntade kul men fick noll uppskattning för den här??? Skrattade till åt mig själv i min ensamhet

Fina torpis! Här drack vi en frozen maragaritha som Anton gjort. Den va jättejättegod och stark.

Avslutar med min outfit för dagen! Bikinin är från h&m, där har jag köpt alla mina bikinis. Synd bara att de är 1.1 mm breda i trosan vilket gör att man har fullt sjå att hålla reda på ”grejerna” sina.

Puss alla som fortfarande läser min sommarblogg!

27 kommentarer | “Spindeldjuret kräfta”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Älskar din blogg!

  2. Elin skriver:

    Bästa bloggen!

  3. Sofia skriver:

    Tycker HM hade så fina bikinis i år men för någon som precis fött barn med tillhörande slapp mage gick verkligen inte deras minimala trosor att bära på ett vettigt sätt!! Så köpte en tjusig överdel och hittade någorlunda matchande tant-bikini-trosor på Kappah :):) Men nästa år så!

  4. Linnéa skriver:

    Grattis till miljö-vego <33

  5. En annan Hanna skriver:

    Herregud, igenkänningen på trosorna. Häromdagen harklade sig min kille och ba ”ehehehe, jag tror att du behöver rätta till underdelen” – hej blygdis (tänkte jag, han sa det inte som tur var). Va fan.

    1. Klara skriver:

      Uuuh, igår när jag kommit upp från badet tittade jag ner på bikiniöverdelen och ba ”oj, det har fastar något rosa mjukt där uppe! …eller nej, det var visst min bröstvårta.”

  6. Hej skriver:

    Din blogg är världsbäst, kvittar vad du skriver nästan? Kommer vara en stor sorg om du slutar, MEN du ska såklart göra vad du mår bäst av. Vill ba säga det kram

  7. Sofia skriver:

    Så kul med blogglust master <3

  8. Josefin skriver:

    Ååh stuglivet!! <3

  9. lisa skriver:

    Du är bäst 👏🏻

  10. Sara skriver:

    Kära Master! Full respekt och förståelse för din situation, dina känslor och valen du gör. Oavsett om du bloggar en gång om dagen, en gång i veckan eller bara den 6:e februari varje år framöver kommer vi FINNAS HÄR och läsa och uppskatta dig. Tack för att du är ärlig och genuin, det ger oss styrka!!

  11. Isabelle skriver:

    Din blogg är bäst!!

  12. Sophie skriver:

    så glad att du fortsätter blogga! Och plz dela marguerita receptet! får aldrig till mina :(

  13. Emma skriver:

    Älskar din blogg och kör på lust! Vi finns kvar!!

  14. Julia skriver:

    hahahah skrattade högt åt dalahästen

  15. Emma skriver:

    Finns inget bättre en din blogg!!!!!

  16. Julia skriver:

    Love sommarbloggen

  17. Johanna skriver:

    Vi väntar gärna på blogglusten och finns här oavsett ♡

  18. Isabell skriver:

    Förstår verkligen känslan av att inte bry sig men samtidigt vara inspirerad!! Känner exakt så nu på min semester. Har liksom gått in i ett lunk där jag bara är med familjen, inte sminkar mig, inte rör på mig, har tagit bort instagramappen (bara tillfälligt dårå…) och känner att DET HÄR ÄR LIVET SOM DET BORDE LEVAS. Samtidigt går jag och får spontana tankar om hösten och skrev en spontan anteckning i telefonen;

    ———————————————————
    Hösten 2018

    Skjorta och tights
    Nya kängorna
    Ryggsäck
    Snyggt hår

    Lyssna till svartas berättelser
    Prova roliga vegoprodukter
    Spara pengar
    Dejta

    ———————————————————

    Alltså vem är en?? ”Lyssna på svartas berättelser”? Visserligen bra punkt men ser så priviligerat ut i denna lista där det också står ”skjorta och tights” och ”dejta” att jag vill spy. Haha. Så väldigt mkt att bry sig om plötsligt. Nä, långledigt gör att hjärnan börjar bli för fri och mosig. Tur att vardagen kommer sen så en blir normal igen.

    1. Erika skriver:

      hahah, den där känslan där man liksom vill både vara upplyst och faktiskt genuint är intresserad av t. ex. svartas berättelse och samtidigt har en stort driv att typ uppfylla sig själv eller bara ha ”snyggt hår”. Så roligt och så mycket igenkänning.

  19. Anna skriver:

    ÄLSKAR pyntningen!

  20. Julia skriver:

    Jag fnissade så fort jag såg fotot på dalahästen iallafall <333

  21. Filippa D skriver:

    Master! Jag har just tagit examen och börja jobba på riktigt. Jobbar på kontor med många äldre viktiga gubbar.
    Hur klär man sig?? Vilka regler finns? Vill att min kompetens skall synas i mitt klädval.

  22. Louise skriver:

    Jag har samma problem med HMs trosor! Kalla mig gammalmodig, men är dom inte sjukt lågt skurna? Brukar köpa två tre storlekar större, men då sitter dom ju inte så bra.. Detta kan ju vara sommarens största I-landsproblem?

  23. Anna skriver:

    Jag har i alla fall njutit och uppskattat sommarblöggen! Att den handlat om lust, om små saker som att vila, bada och lösa korsord. Har haft en lik sommar hemma hos föräldrarna i Övik och kan relatera <3

  24. Sofia skriver:

    Vill typ börja med att säga FÖRLÅT för denna kommentar, för det känns så jääävla dassigt att kommentera din kropp, men jag vill ändå säga att jag verkligen uppskattar att du lägger upp en bild på dig i bikini. Du har en helt jävla normal och underbar skinnkostym, men jag tycker att denna kroppstyp får rätt lite plats i media. Jag tycker att de kroppar som visas mest är ”extremerna”, typ big and curvy eller superfit. För en som inte är något av detta kan man känna sig lite … malplacerad? Osedd? Jag hoppas du inte tar illa vid på något sätt, men jag ville bara säga TACK. Puss pårej

    1. Hanapee skriver:

      Ingen fara! Jag tycker jag är jättefin :D!! Tips är att gå på valfritt Friskis, där är typ ingen superfit? Jag är ju ”smal” med lite mage, men typ exakt den kroppsformen har ju typ alla jag känner men ingen på instagram?? knäppt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla